Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 2/7

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;

Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 2/7

Σχολιάζοντας την επικαιρότητα
Πρεμιέρα μέτρων; Με το μέτρο για είσοδο από τη μπροστινή πόρτα των λεωφορείων εγκαινίασε η κυβέρνηση τον Ιούλιο, αψηφώντας τον Ερμή ανάδρομο που λέει ότι καλύτερα να έκανε κάτι με... την πίσω πόρτα. Όχι μόνο των λεωφορείων αλλά και υπουργείων και υπηρεσιών όπως της ΔΕΗ που από μπροστά βάζει πάγωμα τιμολογίων έως τέλος του χρόνου και από πίσω βάζει αυξήσεις χωρίς όριο και χωρίς κανέναν έλεγχο πλέον από το κράτος. Και μετά την απελευθέρωση των τιμολογίων της ΔΕΗ ακολουθεί απελευθέρωση του ορίου απολύσεων από 5% σε 10% ανά μήνα, μείωση μισθών και επιστροφή στο 6ημερο. Πόσα χρόνια γυρνάμε πίσω; Τουλάχιστον τόσα για να θυμηθούμε τον Ανδρέα Παπανδρέου που επί της πρωθυπουργίας του ετέθη σε ισχύ το πενθήμερο. Και τι άλλο, τι άλλο; Η μηνιαία καλοκαιρινή άδεια. Αυτή θα φύγει από την μπροστινή ή την πίσω πόρτα;

Η εξίσωση της ημέρας και η ερμηνείας της

Άρης= Σελήνη/Ποσάιντον=Ερμής/ΚρόνοςΥποθετικός=Δίας/Απόλλων=Κρόνος/Ποσάιντον

Μάχες για δικαιώματα και πνευματικά αγαθά. Δραστηριότητα στον αποκρυφισμό. Λειτουργία με το ένστικτο. Φιλοσοφικές συζητήσεις. Κόσμιος ή επίσημος τρόπος ομιλίας. Κλείσιμο συμφωνιών. Ζητήματα αγορών και εμπορίου. Διαταραχές, διακοπές και εμπόδια.

Συμβουλή

Με τον Ήλιο σε αντίθεση με τον Πλούτωνα «θέλω» που σχετίζονται με παιδιά και οικογένεια συγκρούονται με τα «πρέπει» που προτάσσουν πρόσωπα μεγάλης ηλικίας ή άτομα με μεγάλη ισχύ στη ζωή σας. Συναισθήματα φόβου, καταπίεσης και έντασης δεν θα πρέπει να πάρουν τον έλεγχο και να κάνετε επιλογές για τις οποίες μετά θα πείτε «έπρεπε να 'χα αντιδράσει πιο ψύχραιμα» ή «ήταν χάσιμο χρόνου». Χρησιμοποιείστε την ενέργειά σας με σύνεση και την ύπαρξη σας δημιουργικά για το καλό όχι μόνο το δικό σας αλλά και των άλλων.

Το απόφθεγμα της ημέρας: «Γίνεσαι για πάντα υπεύθυνος γι' αυτό που έχεις εξημερώσει.» Antoin de Saint-Exupéry

Το τραγούδι της ημέρας: Ελευθερία Αρβανιτάκη – Τα κορμιά και τα μαχαίρια

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved