Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 1/7

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;

Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 1/7

Καλημέρα και Καλό μήνα!

Μπήκαμε και στον Ιούλη με τον Ερμή να είναι ανάδρομος έως τις 20 του μήνα. Μην απορήσετε, λοιπόν, αν διατάξεις και οδηγίες για σπίτια, κτίρια και ακίνητα έχουν αναδρομική ισχύ. Από την άλλη, κάποιοι προπαγανδίζουν ότι οι καταθέσεις είναι ασφαλείς στις ισχυρές τράπεζες του βορρά. Αν θέλετε να κοιμάστε ήσυχοι λένε, στείλτε τα στη Γερμανία και τους δορυφόρους της. Που θέλουν να μαζέψουν «όλο το χαρτί», συμπληρώνουμε εμείς. Κι αν αναρωτιέστε πόσοι έχουν καταθέσεις πάνω από 100.000 ευρώ, μάνι-μάνι στη λίστα Λαγκάρντ είναι δυόμισι χιλιάδες.


Η εξίσωση της ημέρας και η ερμηνεία της:

Δίας=Κρόνος/Ουρανός=ΜηδενικήΚριού/Άδης=ΚρόνοςΥποθετικός/Ποσάιντον=Αφροδίτη/Άδμητος=Ποσειδώνας/Βουλκάνους=ΒόρειοςΔεσμός/Άδης

Ανεμομαζέματα-ανεμοσκορπίσματα. Ξαφνική απώλεια χρημάτων ή ακίνητης περιουσίας. Μαύρα χρήματα. Οικονομική δυστοκία. Αποχωρισμοί. Επιτυχία μέσω συμφωνίας με το κράτος ή ανώτερο κρατικό λειτουργό ή κάποιο προϊστάμενο. Ευτυχία σ' ένα στενό κύκλο.


Συμβουλή

Οι στρόφιγγες του ευρώ είναι κλειστές και εν όψει του αυριανού τετραγώνου Αφροδίτης- Κρόνου δεν ευνοούνται δανεισμοί και πιστώσεις. Πολύ πιθανόν η οικονομική στενότητα αυτές τις ημέρες να είναι πιο έντονη, ενώ η ροή κάποιων χρημάτων να επιβραδυνθεί και να σας έρχεται με το σταγονόμετρο. Προσέχετε λοιπόν αγορές που δεν σας χρειάζονται και έχετε υπόψη σας ότι εκπτώσεις ή προσφορές είναι το καλύτερο για το πορτοφόλι σας. Τέλος, αποφύγετε κάποιες συναναστροφές που «δεν ταιριάζουν τα χνώτα σας» και προτάσεις όπου το πιο πιθανόν είναι να «φάτε τα μούτρα σας». Δώστε θετική ψήφο σε ό,τι σας επιτρέπει να περνάτε καλά χωρίς να κοστίζει.


Το απόφθεγμα της ημέρας: «Από τη στιγμή που έχεις βρεθεί στο κενό καταλαβαίνεις πόσο μικρή και εύθραυστη είναι η γη» Valentina Tereshkova


Το τραγούδι της ημέρας: Να δεις τι σου έχω για μετά – Λ. Μαχαιρίτσας /Β.Παπακωνσταντίνου

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved