Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 30/6

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;

Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 30/6

Καλημέρα και Χρόνια πολλά!

Τελευταία Κυριακή του Ιούνη, των Αγίων Πάντων σήμερα, και πάμε για την προεπισκόπηση της εβδομάδας, χωρίς την παραμικρή καθυστέρηση, όπως προτάσσει η Σελήνη στον Κριό.

Η Δευτέρα ξεκινά με μια Σελήνη στον Κριό και τον Ήλιο στην 9η μοίρα του Καρκίνου. Θέματα που αφορούν νόμους θα κυριαρχήσουν, ενώ πολύ πιθανόν κάποιες ειδήσεις να στερούνται τεκμηρίωσης και επαλήθευσης.

Την Τρίτη η Σελήνη θα είναι στον Ταύρο και, αν και κάποια πράγματα ίσως δείχνουν σαν ήρεμα νερά, κάποιο έγκλημα ή απώλεια ζωής νεαρού ατόμου μπορεί να συγκλονίσει.

Η Τετάρτη ίσως βγάλει προβλήματα στην επικοινωνία, ενώ κάποια ζητήματα που θα έρθουν στην επιφάνεια θα απασχολήσουν και τα τηλεοπτικά παράθυρα, κάνοντας το success story για μια ακόμη φορά να μοιάζει με κακόγουστο αστείο.

Την Πέμπτη ίσως λάβουν χώρα κόντρες και ίντριγκες στο πολιτικό σκηνικό, με αφορμή σκάνδαλο στον τραπεζικό τομέα ή στο χώρο της υγείας.

Τέλος, η Παρασκευή με τη Σελήνη στους Διδύμους δείχνει τάσεις για "επικοινωνιακά κρεσέντο" και επιπλέον αντιμνημονιακές κορώνες.


Η εξίσωση της ημέρας και η ερμηνεία της:

Ήλιος=Κρόνος/Βουλκάνους=Ερμής/Ποσάιντον=Μεσουράνημα/Απόλλων=Σελήνη/Ήλιος=Πλούτωνας/Κρόνος Υποθετικός=Κρόνος/Απόλλων=Άρης/Βουλκάνους

Η προσοχή στρέφεται στο σώμα. Αλλαγή διαιτολογίου. Πνευματική σύλληψη της ύπαρξης. Διαχείριση των αισθήσεων. Μεθοδικότητα. Μεγάλη φυσική δύναμη. Γάμοι και ενώσεις ανδρών – γυναικών.


Συμβουλή

Ναι, ο Ερμής είναι ανάδρομος, για αυτό αν ξεχάσετε κάποιον που γιόρταζε εχτές, μπορείτε να του ευχηθείτε και σήμερα, εξάλλου είναι των Αγίων Πάντων. Με τη Σελήνη στον Κριό από το πρωί υπάρχει μια ανυπομονησία για να κάνετε πράγματα, όμως μη βιάζεστε και πολύ, ιδιαίτερα το πρωί που θα είναι ώρες αιχμής και μπορεί να βγείτε έξω από τα ρούχα σας στο πιτς-φυτίλι. Επίσης, αποφύγετε τους τύπους τους «πολλά βαρείς» και μην ψαρώσετε από τη σκληροπυρηνική ματιά κάποιων, διότι αυτός είναι ο σκοπός τους. Αν πάλι έχετε ένα κρυφό ραντεβού ή μια από αυτές τις εμπειρίες που θεωρούνται μυσταγωγικές, τότε τρεχάτε, είναι η μέρα τους.


Το απόφθεγμα της ημέρας: «Η ζωή χωρίς έρωτα είναι σαν μια χρονιά χωρίς καλοκαίρι» Swedish Proverb


Οι σωστές απαντήσεις στο χθεσινό κουίζ είναι οι: Α και Γ


Το τραγούδι της ημέρας: Εσύ, η θάλασσα – Νότης Σφακιανάκης

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved