Αστρολογικό δελτίο για όλα τα ζώδια: από 28/6 έως 2/7

Της Κυριακής χαρά και της Δευτέρας λύπη

Αστρολογικό δελτίο για όλα τα ζώδια: από 28/6 έως 2/7

Το καλοκαιράκι προελαύνει, φθάσαμε αισίως στον Ιούλιο, η Αφροδίτη έχει περάσει στο Λέοντα και η πρώτη εικόνα δεν είναι κι άσχημη, κάθε άλλο. Η σύνοδος της Ωραίας με την άκρως κοινωνικοποιημένη Δήμητρα θυμίζει δύο κυρίες του καλού κόσμου που με τα ομπρελίνα τους περιδιαβαίνουν στα πιο in στέκια, από το σύγχρονο εμπορικό κέντρο, μέχρι τη μαναβερί του Μπύθουλα. Γιατί η μαντάμ Σουσού είναι... εδώ!

Bonjour και bonsoir! Τι κάνετε πτωχέ, πως είστε υπάλληλε;

Λέοντες, Υδροχόοι, Ζυγοί αλλά και κάθε γνήσιος... λειτουργός της αριστοκρατίας, πρωταγωνιστούν σε αυτόν τον διαγωνισμό ανάδειξης ενός μοναδικού στυλ που διαφοροποιεί αυτομάτως τους πληβείους από τους πατρικίους. Κάποιοι βέβαια, όλο αυτό το αποκαλούν εκκεντρικότητα ή «ψώνισμα» αλλά την απάντηση την δίνει ο ίδιος ο πτωχός λαός «Όσα δεν φτάνει η αλεπού...»

Εξ άλλου πως μπορεί κανείς να εισέλθει στα grande σαλόνια αν δεν διαθέτει στυλ και τρόπους; Με τη βαρβαρότητα ενός άξεστου; Oh mon Dieux! Πώς θα αντικρίσει την βασιλοπούλα ή τον πρίγκιπα των ονείρων του, αν δεν γνωρίζει τα άδυτα του Μπάκιγχαμ και το βιογραφικό του Λουί Βιτόν;
Εδώ είναι που κολλάει ασορτί το «που πας ρε Καραμήτρο;»

Από την άλλη πλευρά βέβαια, οι δύο κυρίες του ζωδιακού είναι και φιλεύσπλαχνες, όπως και κάθε κυρία της κλάσης τους. Επιτρέπουν δηλαδή να περάσει η λάμψη τους και στα χαμηλότερα κοινωνικά στρώματα, που συνωστίζονται στις καφετέριες, τις ταβέρνες, τα καπηλειά και τις λαϊκές πίστες. Πάρε κι εσύ πτωχέ άνεργε φραπεδιάρη, λαϊκέ μπουζουκόβιε! Πάρε γνωριμίες, καλή παρέα και κοινωνική ζωή, μήπως και ξεχάσεις τη μιζέρια των Μνημονίων, έχοντας την αίσθηση ότι συμμετέχεις ενεργά στο Success story ή έστω στο My Greek drama της Γιάννας.

Ακόμη κι αυτοί που τρώνε ψωμί αντί για παντεσπάνι, έχουν τελικά δικαίωμα στο ευ ζην, πολύ περισσότερο αν πρόκειται για μια ευκαιρία που σύντομα θα χαθεί... Γιατί τελικά, αυτή η ανοικτή πρόσκληση για ένα κοινωνικό ξεφάντωμα στο roof garden του Hotel Dolce Vita, γίνεται χωρίς τον ξενοδόχο.

Μαζί με τις βροχές και καταιγίδες που προβλέπει η ΕΜΥ για το Σ/Κ, αναμένεται να ενσκήψουν και οι Κρονοπλουτωναίοι, βλοσυροί και συνοφρυωμένοι ζητώντας από όλους μας να αφήσουμε στην άκρη τις ξένοιαστες στιγμές, στο όνομα του ρεαλισμού.

Μαύρη μαυρίλα πλάκωσε, μαύρη σαν καλιακούδα κι αυτό δεν είναι αστείο...
«Το διάλειμμα τελείωσε, τα κεφάλια μέσα» αναφωνούν αμφότεροι με μια φωνή, κηρύσσοντας την έναρξη ενός συνεδρίου με θέμα «Της Κυριακής χαρά και της Δευτέρας λύπη».
Άγχος, στενοχώριες, διλήμματα και τετελεσμένα έρχονται πρόθυμα για να σκιάσουν την όποια θετική διάθεσή μας αλλά όπως τονίζω σε κάθε ανάλογη περίπτωση σημασία δεν έχουν τόσο τα γεγονότα, όσο ο τρόπος που αντιδρούμε σε αυτά.

Αν δηλαδή κληθούμε να ξεγράψουμε με μια μονοκοντυλιά όλα όσα γνωρίζαμε μέχρι τώρα, καλό είναι να το πράξουμε χωρίς δισταγμούς και υπαναχωρήσεις ή ακόμη χειρότερα, παλινδρομήσεις. Κάθε τι ωραίο έχει και το τέλος του και η εμμονή μας να το αναστήσουμε ή να το «βαλσαμώσουμε» μόνον προβλήματα θα μας δημιουργήσει.
Φυσικά ο βαθμός που θα τα βιώσουμε όλα αυτά είναι για τον καθένα μας διαφορετικός. Οι πολύ άτυχοι θα νιώσουν το έδαφος να φεύγει κάτω από τα πόδια τους, ενώ οι τυχεροί της υπόθεσης απλά θα στενοχωρηθούν επειδή χάλασε ένα... ωραίο πάρτι ή δεν πέτυχε το σουφλέ...

Στην πράξη, ο Κρόνος και ο Πλούτωνας «απαιτούν» λιτότητα στα συναισθήματα μας, ενθουσιασμό υπό το μηδέν, σκληρές αποφάσεις και ξεκαθαρίσματα, ενώ για όσες ή όσους αγνοήσουν τις προειδοποιήσεις τους και κινηθούν θαρρετά προς άγραν του έρωτα, επιφυλάσσουν μπερδέματα, συναισθηματικούς εκβιασμούς και απογοητεύσεις. Κάτω από την επιρροή τους ο μόνος έρωτας που ευδοκιμεί είναι αυτός του μαζοχιστή ή ο αγοραίος. Ένα μεγάλο πάθος μπορεί πολύ εύκολα να εξελιχθεί σε βραχνά, η «χλίδα» σε μια μεγάλη παγίδα και βέβαια, όσο μεγαλύτερες είναι οι προσδοκίες μας, τόσο πιο φορτική θα γίνει σταδιακά και η απελπισία μας!

Λέοντες, Υδροχόοι, Ταύροι και Σκορπιοί είναι οι πρώτοι που θα περάσουν από την βάσανο μιας δοκιμασίας, η οποία θα κρίνει το παρόν και το μέλλον των σχέσεων τους αλλά και κάποιες από τις κύριες επιλογές τους, είτε επαγγελματικές, είτε οικονομικές. Μαζί τους και μια μερίδα εκπροσώπων των παρορμητικών (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι) και πιο συγκεκριμένα όσων έχουν τον Ήλιο τους κοντά στην 11η μοίρα του ζωδίου τους.
Παράλληλα, ανεξαρτήτως ζωδίου, όσες και όσοι έχουν «κάτι» σημαντικό σε αυτήν την ζωδιακή ζώνη (ιδίως την Αφροδίτη ή τον Ωροσκόπο τους) ανήκουν επίσης στην ομάδα των ατόμων που καλούνται να επαναρυθμίσουν τη ζωή τους με βάση τα νέα δεδομένα.

Τα καλά νέα -πάντα υπάρχουν και τέτοια- είναι πως ό, τι τελειώνει ή καταρρίπτεται, μας απαλλάσσει από κάθε δικαιολογία-εξάρτηση και μας δίνει το δικαίωμα να φύγουμε προς τα εμπρός. Ας αξιοποιήσουμε λοιπόν αυτό το πλεονέκτημα, βάζοντας τα σύννεφα της μιζέριας στο περιθώριο.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.


©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved