Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 27/6

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;

Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 27/6

Σχολιάζοντας την επικαιρότητα

Πόσο χρόνο ζωής έχει η δικομματική κυβέρνηση; Στο χάρτη της ορκωμοσίας της δικομματικής κυβέρνησης Ν.Δ – ΠΑΣΟΚ ο Δίας, ο πλανήτης της τύχης, βρίσκεται στον 10ο σε πτώση και ζωδιακά σε αδυναμία και δεν μπορεί να δώσει πολλές υποσχέσεις για αυτή την κυβέρνηση. Όσο για το μεγάλο τρίγωνο του νερού λόγω ότι σχηματίζεται μεταξύ ασύμβατων μεταξύ τους πλανητών είναι δώρον άδωρον. Ο Ωροσκόπος στο μεσοδιάστημα Ουρανού – Ποσειδώνα μιλά για την προαίσθηση ενός τέλους. Ανεξάρτητα από το τι ισχυρίζεται η δικομματική κυβέρνηση περί εξάντληση τετραετίας η αίσθηση που αφήνει σε όλους είναι η οσμή του τέλους και ενός περιορισμένου ορίζοντα ζωής. Ο Άρης γύρω στις 11 Οκτωβρίου 2013 μπαίνει στον 12ο οίκο της ορκωμοσίας της κυβέρνησης και σε συνδυασμό με τη Σεληνιακή έκλειψη και τις όψεις του Κρόνου έως τις 3/11 θα αρχίζουν τα πολύ δύσκολα.

Η εξίσωση της ημέρας και η ερμηνεία της

Αφροδίτη=Ουρανός/ΒόρειοςΔεσμός=Άδμητος/ΜηδενικήΚρίου=Σελήνη/Δίας=ΒόρειοςΔεσμός/Ζευς

Ευχάριστες συνδέσεις. Ξαφνικές αγάπες. Ευτυχείς ή εύθυμες ώρες. Φιλανθρωπικές εργασίες. Συνεργασίες χωρίς συναίσθημα. Συμπόνια - ψυχική αναισθησία.

Συμβουλή

Η Αφροδίτη από σήμερα θα είναι στο Λιοντάρι για αυτό φυλαχτείτε από τις σειρήνες για λούσα, ακριβά ψώνια και ανέσεις πολυτελείας γιατί δεν είναι καιροί ούτε για τρείς άτοκες δόσεις. Και πιο πολύ μιλάω σε σένα που τα λες ωραία για την κρίση μα όταν είσαι μπροστά στη βιτρίνα αλήθεια θυμάσαι ακόμα που έχει πάει το μεροκάματο; Μην το ξεχνάς! Κλείστε όμως το μάτι θετικά... στον έρωτα. Τον αληθινό που υπερνικά το «φαίνεσθαι», τον φλογερό που κάνει την καρδιά σας να χτυπά σαν τρελή. Αυτόν που δεν θέλει μαύρο γυαλί και brazil μπικίνι για να βρεθεί, μόνο πράγματα εξ ορισμού αληθινά.

Το απόφθεγμα της ημέρας: «Κουράγιο δεν έχει μόνο αυτός που βρυχάται, έχει και αυτός που με ηρεμία μπορεί να πει αύριο θα προσπαθήσω ξανά». Mary Anne Radmacher

Το τραγούδι της ημέρας: Αν μου φτάναν τα λεφτά – Stan ft NiVo

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved