Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 26/6

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;

Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 26/6

Σχολιάζοντας την επικαιρότητα

Η χτεσινή ορκωμοσία της κυβέρνησης με ωροσκόπο και μεσουράνημα σε μεταβλητά ζώδια δείχνει μια μεταβατική κυβέρνηση αλά Παπαδήμου. Γρήγορα φαίνεται να «τραυματίζεται» κι εν συνεχεία να διαλύεται. Μια κυβέρνηση για γέλια ή για κλάματα; Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναλαμβάνει χρέη Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, η Φώφη Γεννηματά αναπληρωτής υπουργού Εθνικής Άμυνας και τα social media έχουν πάρει φωτιά από τους περιπαιχτικούς σχολιασμούς. Τις εντυπώσεις ωστόσο κέρδισε κατά κράτος η τοποθέτηση του Αδώνιδος Γεωργιάδη στο Υπουργείο Υγείας.
Αναρωτιέμαι χρειάζεται κανείς να υπενθυμίσει τα σκληρά μέτρα που υποδεικνύει η Πανσέληνος στην 2η Αιγόκερω ή τα σχόλια για την επιλογή των προσώπων που πίσω από τα γέλια κρύβουν κλάματα τα λέει όλα;


Η εξίσωση της ημέρας και η ερμηνεία της

Ερμής=Βόρειος Δεσμός=Σελήνη/Άδης=Άρης/Άδμητος=Δίας/ΒόρειοςΔεσμός

Νέα που μεταδίδουν ειδησεογραφικά πρακτορεία, για τα οποία στέλνονται μηνύματα. Ζητήματα που σχετίζονται με άτομα χωρίς σταθερή εργασία ή στέγη, ρομά και άτομα που πάσχουν από ψυχικά νοσήματα. Κακές συνθήκες εργασίες. Κακή μνήμη. Απόψεις που κρίνονται ως επικίνδυνες ή εξτρεμιστικές.


Συμβουλή

Ο υδάτινος σταυρός είναι ιδιαίτερα τονισμένος αυτή την περίοδο και με την παρουσία από σήμερα και του Δία στο ζώδιο του Καρκίνου ενισχύεται ακόμα περισσότερο. Τα συναισθήματα μπορούν να γίνουν το κλειδί για μια καλύτερη ζωή ενώ λουτρά και εισπνοές θαλάσσιας αύρας μπορούν να αποδειχθούν το φάρμακο για διάφορες ασθένειες. Μην αρνείστε ή επικρίνετε αυτό που αισθάνεστε γιατί θα θεριεύσει. Δείτε αυτό που νιώθετε σαν ένα παιδί που χρειάζεται την αποδοχή, τη φροντίδα και τη ζεστή σας στάση για να μαλακώσει και να αλλάξει μορφή. Σημαντικό! Άλλο φροντίδα και περιποίηση της πληγής κι άλλο προστασία από τις εμπειρίες και τις δυσκολίες ζωής. Το πρώτο προσφέρει ίαση και πείρα και το δεύτερο συνεπάγεται εγκλεισμό στην αδυναμία από υπερπροστασία.

Το απόφθεγμα της ημέρας: «Αν θέλεις οι άλλοι να είναι χαρούμενοι ή αν θέλεις εσύ να είσαι χαρούμενος, τότε εξασκήσου στο να είσαι συμπονετικός». Δαλάι Λάμα

Το τραγούδι της ημέρας: Το Ημεροβίγλι – Χρήστος Κυριαζής

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved