Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 25/6

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;

Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 25/6

Σχολιάζοντας την επικαιρότητα

Με νέο σχήμα η κυβέρνηση, μετά την παραίτηση που δήλωσαν οι υπουργοί της ΔΗΜΑΡ με πρόσχημα τις απολύσεις στην ΕΡΤ. Τελικώς, παρά το γεγονός ότι ο ο Ευ. Βενιζέλος υποστήριζε ότι έχουν κοινή γραμμή με τον Φ. Κουβέλη, για το καλό του τόπου έμεινε στην κυβέρνηση Σαμαρά. Μια κυβέρνηση που, παρά το γεγονός ότι πλέον δεν θα την αποκαλούμε τρικομματική αλλά δικομματική, επί της ουσίας είναι μονοκομματική. Το κακό είναι ότι δεν πείθουν ούτε οι μεν ούτε οι δε ότι οι τελευταίες εξελίξεις στο πολιτικό σκηνικό γίνονται με γνώμονα το καλό της κοινωνίας. Και έτσι όπως λέει και μια παροιμία «ή στραβός ειν' ο γιαλός ή στραβά αρμενίζουμε».


Η εξίσωση της ημέρας και η ερμηνεία της

Δίας=Ήλιος/Ποσάιντον=Κιούπιντο/ΚρόνοςΥποθετικός=Άρης/Ουρανός=Δίας/ΜηδενικήΚριού

Σεβασμός προς το «Θείο». Ζητήματα δικαιοσύνης. Χρηματοδοτήσεις. Θέματα με τράπεζες. Ζητήματα με χρήματα. Υπογραφές εγγράφων και αδειών. Τυχερός μέσα στην ατυχία του. Τύχη σε θέματα που απαιτούν ρίσκο ή έχουν κάποια επικινδυνότητα.


Συμβουλή

Άνοιξαν οι κάνουλες! Η ατμόσφαιρα συνεχίζει να είναι συναισθηματική και τα μάτια με τον Ήλιο στον Καρκίνο είναι υγρά. Δάκρυα ρέουν από λύπη, απογοήτευση, θυμό, υπερένταση, από συγκίνηση ακόμα κι από χαρά ή γέλια. Σήμερα που η Σελήνη είναι στον Υδροχόο τα γεγονότα είναι απρόβλεπτα και ίσως, λόγω της όψης της με τον Κρόνο, κάπου πιεστείτε και ξεσπάσετε. Μη φοβηθείτε το κλάμα! Κάνει καλό στην υγεία και απελευθερώνει την ένταση. Σε μία περίοδο που το σύμπαν σάς στέλνει το μήνυμα «βγάλτε από μέσα σας αυτό που σας βασανίζει» θα αισθανθείτε καλύτερα.


Το απόφθεγμα της ημέρας: «Τίποτα στη ζωή δεν είναι για να το φοβόμαστε, μόνο για να το κατανοήσουμε» Marie Curie


Το τραγούδι της ημέρας: Μοναξιά μου όλα – Πυξ Λαξ

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved