Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 23 έως 25/6

Σελήνη στον Αιγόκερω – Η Πανσέληνος της συνειδητοποίησης

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 23 έως 25/6

Κάτω από το άγρυπνο βλέμμα 3 πλανητών, η Σελήνη περνάει στον Αιγόκερω σήμερα 23/6 στις 11:09 το πρωί, για την πρώτη της ολόγιομη φάση του φετινού καλοκαιριού.

Στις 2.31 το μεσημέρι η αντίθεση με τον Ήλιο σηματοδοτεί μια Πανσέληνο κάτω από την οποία αισθανόμαστε πολύ συνειδητά το καθήκον, τις ευθύνες και τις υποχρεώσεις μας, πρώτα απέναντι στον εαυτό μας και έπειτα απέναντι στους άλλους.
Η ανάγκη μας να επιλύσουμε προσωπικά μας και επαγγελματικά μας θέματα είναι εντονότατη και η ημέρα μας κινητοποιεί ιδιαίτερα προς αυτή την κατεύθυνση.
Στις 6.58 το απόγευμα η αρμονική όψη με τον Κρόνο και λίγο αργότερα στις 7.29 η αρμονική όψη με τον Ποσειδώνα που επηρεάζουν από αργά το μεσημέρι έως το βράδυ, θα βάλουν πολλούς σε διαδικασία αναζήτησης ενός οράματος ή ενός σκοπού, με σκοπό την επίτευξη. Οι φιλοδοξίες κυμαίνονται σε διαφορετικά για τον καθένα επίπεδα, αλλά ο στόχος είναι κοινός και δεν είναι άλλος από την αξιολόγηση των θετικών και των αρνητικών και η μετάβαση σε μια εξομάλυνση των όσων μας πονάνε και μας ανησυχούν.
Ιδανικό διάστημα για εξομολογήσεις και εξηγήσεις που δίνουμε ή παίρνουμε.

Στις 24/6 στις 3.36 το πρωί η σύνοδος με τον Πλούτωνα κάνει ακόμα ισχυρότερη την ανάγκη μας από το προηγούμενο βράδυ, να επιδιορθώσουμε ή να καταλύσουμε ότι χρειάζεται, ή ότι δεν χρειάζεται.
Στις 6.26 το πρωί η δυσαρμονική όψη με τον Ουρανό ανοίγει την ημέρα με την τάση να ανατρέψουμε το κλίμα των καταστάσεων. Αισθανόμαστε πως δεν υπάρχουν περιθώρια για άλλες εκπτώσεις και το δηλώνουμε απερίφραστα με τη συμπεριφορά μας. Το μυστικό βρίσκεται στη διάκριση που πρέπει να κάνουμε και όχι στην στάση του «όποιον πάρει ο χάρος».
Στις 11.20 το βράδυ η κορύφωση της δυσαρμονικής όψης με τον Ερμή που επηρεάζει από το απόγευμα δημιουργεί νευρικότητα, προκαλεί λεκτικές αντιπαραθέσεις και δυσκολία στην επικοινωνία με τους άλλους, λόγω της αυστηρής στάσης του ενός εκ των δύο ομιλουμένων.

Στις 25/6 στις 5.23 το πρωί η δυσαρμονική όψη με την Αφροδίτη μας κάνει ιδιαίτερα συναισθηματικούς χωρίς την πρόθεση να το δείξουμε, δημιουργώντας μια εσωτερική ένταση που σιγά σιγά καταλαγιάζει καθώς στις 10.28 η Σελήνη περνάει στο διανοητικό Υδροχόο.

Αιγόκεροι, Κριοί, Ζυγοί και Καρκίνοι είναι αυτοί που επηρεάζονται περισσότερο από την επιρροή της Πανσελήνου και αυτοί που συναισθάνονται το βάρος μιας αλλαγής που είναι απολύτως απαραίτητη.

Παρθένοι, Ιχθύες, Σκορπιοί και Ταύροι, ισορροπούν θαυμάσια ανάμεσα σε συναίσθημα και λογική, φέρνοντας τα πράγματα στα μέτρα τους, χωρίς να στερούν την ίδια ευκαιρία και από τους άλλους. Λόγω έλλειψης ανταγωνισμού μπορούν να διαμορφώσουν κάλλιστα τις καταστάσεις.

Λέοντες, Υδροχόοι, Δίδυμοι και Τοξότες δείχνουν συγκαταβατική διάθεση, παραδίδοντας μαθήματα μεγαλοψυχίας και γενναιοδωρίας.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved