Αστρολογικό δελτίο για όλα τα ζώδια: από 21 έως 25 Ιουνίου

Πάμε Πανσέληνο;

Αστρολογικό δελτίο για όλα τα ζώδια: από 21 έως 25 Ιουνίου

Φτάσαμε στο τριήμερο του Αγίου Πνεύματος και τα πράγματα στον ουρανό «όλο αλλάζουν κι όλο τα ίδια μένουν» που έγραψε κι ο ποιητής. Έχουμε συνηθίσει πια την παρέα του Άρη και των Ουρανοπλουτωναίων, τόσο που τα καμώματα τους μοιάζουν φυσιολογικά.

Φυσιολογικές οι εκτροπές που πάντα γίνονται για το καλό μας, δηλαδή για να κάνουν τους εξουσιαστές μας ακόμη πιο ισχυρούς.
Φυσιολογικός ο τρόμος, φυσιολογική η ανημποριά μας να υψώσουμε ανάστημα μπροστά στους δυνάστες, φυσιολογική κι η σιωπή μας, όπως γράφει ο Ασίζ Νεζίν.

...Σώπα ο ένας, σώπα ο άλλος, σώπα οι επάνω, σώπα οι κάτω,
σώπα όλη η πολυκατοικία και όλο το τετράγωνο.
Σώπα οι δρόμοι οι κάθετοι κι οι δρόμοι οι παράλληλοι.
Κατάπιαμε τη γλώσσα μας.
Στόμα έχουμε και μιλιά δεν έχουμε.
Φτιάξαμε το σύλλογο του «σώπα»,
και μαζευτήκαμε πολλοί,
μια πολιτεία ολόκληρη, μια δύναμη μεγάλη
αλλά μουγκή!

Τίποτε δεν μας συμβαίνει πραγματικά, αν δεν το έχουμε αποδεχτεί.
Όμως, δεν μπορεί όλοι αυτοί οι τύποι να μας... εκβιάζουν διαρκώς με τις εν δυνάμει απειλές τους. Εξ άλλου μεγάλα παιδιά είμαστε, έχουμε δει πολλά και θα δούμε άλλα τόσα. Και με όπλο τη μαγεία της ύπαρξής μας, στη θέση του «Σώπα» εμείς θα βάλουμε το «Ζήσε».

Αυτές τις ημέρες μάλιστα έχουμε και ισχυρούς συμμάχους. Τον Ερμή, την Αφροδίτη, το Δία και τον Ποσειδώνα, που όλοι τους δείχνουν πρόθυμοι να μας παρασύρουν σε ένα ευχάριστο ταξίδι και να γεμίσουν με πολύχρωμα λουλούδια κάθε γωνιά της καθημερινότητας μας.
Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι και Κριοί κρατούν σφιχτά το εισιτήριο στα χέρια τους αλλά σίγουρα δεν είναι οι μόνοι δικαιούχοι. Κάθε άνθρωπος, μέλος του «Ζήσε», μπορεί να αφεθεί στην πανδαισία των ημερών και φυσικά στην μαγεία της μεγάλης Πανσελήνου, του Supermoon που λένε κι οι Αμερικάνοι.

Η «εντολή» της είναι μια και μόνη: Επικοινωνήστε!
Μας καλεί να βγούμε από το καβούκι μας και να ανακατευτούμε με γνωστούς κι αγνώστους, με φίλους και εχθρούς για να επικοινωνήσουμε τις χαρές και τις λύπες μας, την έξαψη και τη μελαγχολία μας.

Οι Δίδυμοι και οι Τοξότες είναι οι «ορκισμένοι» απόστολοι που καλούνται πρώτοι να μεταλαμπαδεύσουν την επικοινωνία στα πέρατα της Οικουμένης. Να αποδείξουν ότι η γάτα δεν πέθανε από περιέργεια αλλά από γηρατειά και μιζέρια. Μαζί τους, οι Παρθένοι και οι Ιχθύες, ο καθένας από το δικό του μετερίζι συμπληρώνουν το καρέ των ιπποτών της επικοινωνίας, της πληροφορίας αλλά και της γνώσης.

Καλό τριήμερο και την Τρίτη τα ξαναλέμε!

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.


©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved