Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 21/6

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;

Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 21/6

Σχολιάζοντας την επικαιρότητα

Μια σπίθα αρκεί για να ανάψει φωτιές! Ο Άρης στους αέρινους Διδύμους φουντώνει πύρινες λαίλαπες συναντώντας μεσοδιαστήματα που συμμετέχουν ο Ζευς, ο Άδης και ο Ουρανός. Όπως μπορείτε να δείτε και παρακάτω, προμηνύει μια μέρα αλλά και μια περίοδο που ζητήματα με πολέμους, συρράξεις, επιθέσεις, απόπειρες δολοφονίας, εγκλήματα, θερμά ή σοβαρά επεισόδια και καταστροφικές πυρκαγιές θα μας απασχολήσουν, εντός και εκτός Ελλάδος, όπως έχουμε γράψει και στους Χρησμούς Ιουνίου. Κι μην ξεχνάμε ότι είμαστε μόνο δύο μέρες πριν από την Πανσέληνο στην 2η μοίρα του Αιγόκερω που σηματοδοτεί δραματικές επιδείξεις ισχύος.


Η εξίσωση της ημέρας και η ερμηνεία της

Άρης=ΜηδενικήΚριού/Ζευς=Ήλιος/Ζευς=Ουρανός/Άδης=Σελήνη/BόρειοςΔεσμός=ΚρόνοςΥποθετικός=Άδης/Άδμητος

Φωτιά. Θερμό επεισόδιο. Πολεμική Σύρραξη. Ψυχρός πόλεμος. Πυροβολισμοί. Εμπρησμοί. Δολοφονίες. Τραυματισμοί. Συμμαχικές επιθέσεις. Αυταρχισμός. Επέμβαση αστυνομίας. Ποινικά αδικήματα. Συλλήψεις.


Συμβουλή

21 Ιουνίου 2013 σήμερα, η μεγαλύτερη μέρα του χρόνου και στις οχτώ το πρωί που ο Ήλιος εισέρχεται στον Καρκίνο ξεκινά κι επισήμως το καλοκαίρι (είδατε το σημερινό Google Doodle;)! Το γαλάζιο της θάλασσας ερωτεύονται τα μάτια και το μπλε το ουρανού, της ηρεμίας και της γαλήνης, συντονίζεται όλο και περισσότερο με τις δονήσεις της ενέργειάς σας. Στα περισσότερα πράγματα θα δίνετε μια συναισθηματική διάσταση και θα έχετε την τάση να βουτάτε και να κολυμπάτε στο συναίσθημα. Η επίδρασή του μπορεί να είναι θεραπευτική, θετική και λυτρωτική. Θυμηθείτε όμως ότι θα πρέπει να πάρετε και μέτρα ασφαλείας για να μην πνιγείτε - κι όταν βγείτε να σκουπιστείτε.


Το απόφθεγμα της ημέρας: «Μ' αρέσει ο κανόνας που διορθώνει το συναίσθημα. Μ' αρέσει το συναίσθημα που διορθώνει τον κανόνα.» George Braque


Το τραγούδι της ημέρας: Το καλοκαίρι μου – Μιχάλης Χατζηγιάννης

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved