Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 18/6

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;

Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 18/6

Σχολιάζοντας την επικαιρότητα

Πέρασε ένας χρόνος από τότε που τα μάτια και τα αυτιά όλων ήταν στραμμένα στο αποτέλεσμα της κάλπης της 17η Ιουνίου 2012 και η χώρα βρίσκεται ξανά με το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών. Ο χάρτης της ορκωμοσίας της Συνεργατικής Κυβέρνησης στις 20/6/2012 δείχνει ότι η διάλυση της θα είναι ξαφνική, απότομη και βίαιη όπως έχουμε γράψει στο άρθρο η «Ορκωμοσία της Νέας Κυβέρνησης». Είναι τα δύο απρόβλεπτα (;) γεγονότα αυτά της στροφής των Ρώσων για την αγορά της ΔΕΠΑ και το λουκέτο της ΕΡΤ, ικανά να σημάνουν τις καμπάνες για εκλογές. Ο Γιάννης Ριζόπουλος στο άρθρο «Πότε θα μπορούσαν να γίνουν εκλογές» που αξίζει όλοι να διαβάσετε παραθέτει μια αστρολογική υπόθεση απόλυτα τεκμηριωμένη, δείχνοντας τις πιθανές ημερομηνίες εκλογών. Με δεδομένο όπως έχουμε γράψει στο σχετικό άρθρο ότι για τη διάλυση της τρικομματικής κυβέρνησης κατά τους αστρολογικούς δείκτες είναι εν τη γενέσει της προαποφασισμένη, έχετε υπόψη σας ότι έχουν γίνει και γίνονται τα σχετικά crash tests, ώστε το τέλος της να δώσει την εντύπωση του... εν ριπή οφθαλμού!


Η εξίσωση της ημέρας και η ερμηνεία της

Άρης=Ήλιος/Άδμητος=Αφροδίτη/Κιούπιντο=Δίας/Ουρανός=Κρόνος/Ποσειδώνας=Απόλλων/Βουλκάνους=Ερμής/Κρόνος=Άρης/Απόλλων

Το τέλος μιας δραστηριότητας ή διεξαγωγή της σε ένα περιορισμένο πλαίσιο. Ανακοίνωση ενός χαρμόσυνου γεγονότος. Πραγματοποίηση μιας υπόσχεσης. Σχέδια που δεν φέρονται εις πέρας. Επιθετικότητα ή ορμητικότητα που βγαίνει σε καλό. Ένας χωρισμός ή τέλος απόρροια φιλονικίας ή διαφωνίας. Ζητήματα χρηματιστηρίου.


Συμβουλή

Στη ζωή κάθε ανθρώπου υπάρχουν πράγματα που δεν του αρέσουν και μπορεί να εκδηλώσει την αντίθεσή του με λόγια ή πράξεις. Αν αφήνετε συνεχώς κάποια πράγματα να περνούν χωρίς να αντιδράτε, τότε θα νιώθετε αδύναμοι. Αν πάλι παραπονιέστε για τα πάντα, θα νιώθετε συνεχώς θυμωμένοι και ανικανοποίητοι. Σήμερα με τη Σελήνη στο Ζυγό διαλέξτε προσεκτικά για ποιά πράγματα αξίζει να διαμαρτυρηθείτε και όταν το κάνετε να είστε αποφασιστικοί και δίκαιοι. Να θυμάστε ο θεός αγαπά τον κλέφτη αλλά αγαπά και τον νοικοκύρη.


Το απόφθεγμα της ημέρας: «Αυτό που εμείς νομίζουμε τυχαίο δεν είναι παρά μια απροσδόκητη διαταγή του Θεού.» Νοβάλις


Το τραγούδι της ημέρας: Πάμε καλοκαίρι – Nigma

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved