Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 17/6

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;

Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 17/6

Σχολιάζοντας την επικαιρότητα

Το λουκέτο της ΕΡΤ συνεχίζει να απασχολεί και να διχάζει. Πολλοί είναι εκείνοι που πιστεύουν ότι έτσι έπρεπε να γίνει γιατί η διαφθορά και η σπατάλη στη δημόσια ραδιοτηλεόραση δεν είχε τέλος. 15.000 χιλιάδες ευρώ λέγεται ότι πλήρωσαν κάποιοι για να πάρουν τη θέση, να πηγαίνουν να πίνουν καφέ και στο τέλος του μήνα να παίρνουν το μισθό. Κι διερωτάται κάποιος τι σχέση έχει αυτό με την αιφνίδια και πραξικοπηματική παύση σήματος της ΕΡΤ; Μήπως, με αυτή την οπτική, βλέπουμε το δέντρο και χάνουμε το δάσος; Δεν μπορούσε η Ελληνική Ραδιοτηλεόραση να εκπέμπει σήμα κι συγχρόνως να γίνει η εξυγίανση της; Ποιος είναι ο πραγματικός λόγος που σταμάτησε η ΕΡΤ να είναι στον αέρα;

Αποπροσανατολισμός της κοινής γνώμης; Επίδειξη ισχύος ή τεστάρισμα αντανακλαστικών για τα επόμενα χειρότερα που θα ακολουθήσουν; Γιατί έπονται κι άλλες δύσκολες ώρες μέσα σε αυτό το μήνα. Θυμηθείτε ότι η Πανσέληνος την Κυριακή γίνεται στη μοίρα της υπέρτατης ισχύος σε σύνοδο με τον Hades και θα παρθούν οδυνηρά μέτρα κι σκληρές αποφάσεις ακολουθώντας ισοπεδωτική ατζέντα χωρίς κανένα ηθικό δισταγμό.


Η εξίσωση της ημέρας και η ερμηνεία της

Ερμής=Πλούτωνας/Βουλκάνους=Αφροδίτη/Ωροσκόπος=Ποσάιντον/ΜηδενικήΚριού=Ουρανός/Απόλλων=Κρόνος/Μεσουράνημα

Αλλάζοντας μυαλά. Εστίαση στην ανάγκη για μεγάλες αλλαγές. Ευχάριστες επαφές. Κάνοντας πλάκα. Νοητικές εκλάμψεις – «φλασιές». Ενδιαφέρουσες συνομιλίες. Αφηγήσεις ιστοριών. Αστρολογικές συζητήσεις. Αναζήτηση τρόπων για διαφυγή/απομάκρυνση από ένα καθεστώς πίεσης.


Συμβουλή

Είναι φορές στη ζωή που κάποιοι την ηθική και την ανθρωπιά τις θεωρούν ενδείξεις αδυναμίας, αντί να βλέπουν την έλλειψη τους ως ένδειξη μορφωτικής πενίας. Κι είναι πολλοί εκείνοι που σαγηνεύονται από τον αδίστακτο σκληρό που μπορεί κι επιβάλλει αυτό που θέλει, βάζοντας το πιστόλι στον κρόταφο του άλλου. Κι αρκετοί τρέχουν ξωπίσω του ζητώντας μια θέση στο καταφύγιο της ντροπής λέγοντας «τι να κάνω; Είμαι δειλός, φοβάμαι!». Όλοι φοβούνται και όλοι θέλουν να προστατευθούν κι όλοι μπορούν να παλέψουν το τέρας, χωρίς να γίνουν τέρατα. Είναι θέμα επιλογής κι όχι αδυναμίας. Δεν υπάρχει δεν μπορώ, υπάρχει δεν θέλω!


Το απόφθεγμα της ημέρας: «Η δύναμή σου πέλαγος κι η θέλησή μου βράχος» Διονύσιος Σολωμός


Το τραγούδι της ημέρας: Μπορώ κι εγώ - Goin' Through

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved