Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 17 έως 19/6

Σελήνη στον Ζυγό – Η αίσθηση της αρμονίας που νικάει το χρόνο και το δισταγμό

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 17 έως 19/6

Κατόπιν ενός αρκετά αντιφατικού διήμερου που έμοιαζε με το παιχνίδι της αμπάριζας, η Σελήνη περνάει στον Ζυγό σήμερα 17/6 στις 4.19 το πρωί, αλλάζοντας παιχνίδι και διαλέγοντας άλλους παίκτες.

Η ημέρα και η εβδομάδα ξεκινούν με την ανάγκη καλλωπισμού σε όλα τα επίπεδα. Σχέσεις, συνεργασίες, σπίτι, χώρος δουλειάς, συμπεριφορά, εξωτερική εμφάνιση, χρειάζονται ανανέωση και τόνωση.


Στις 11.39 το βράδυ η δυσαρμονική όψη με τον Πλούτωνα που επηρεάζει από το απόγευμα, υπενθυμίζει τη σφοδρότητα των επιθυμιών μας που σχετίζεται με την αισθητική μας πλευρά. Ως το βράδυ πολλοί θα είναι αυτοί που θα έχουν κάνει έστω και μία αισθητική παρέμβαση σε οτιδήποτε.


Στις 18/6 στις 2.24 το πρωί η δυσαρμονική αντίθεση με τον Ουρανό και λίγο αργότερα στις 2.49 η αρμονική συνάντηση με τον Άρη που επηρεάζουν από αργά το προηγούμενο βράδυ, παρατείνουν την ανάγκη μας να κοιμηθούμε, προκειμένου να τελειώσουμε κάποιες ενδιαφέρουσες δραστηριότητες που έχουμε αρχίσει. Οι ώρες αυτές είναι κατάλληλες για ανατροπές και αλλαγές δεδομένων.

Στις 2.05 το μεσημέρι η κορύφωση του τετραγώνου με την Αφροδίτη που επηρεάζει από το πρωί μας κάνει να θέλουμε να ξεδώσουμε, να σπαταλήσουμε χρήματα περισσότερο για αισθητικές επιδιώξεις, να αγοράσουμε κάτι καινούργιο και να εκφράσουμε την αγάπη μας σε αγαπημένα μας πρόσωπα, δημιουργώντας μια έκπληξη.

Στις 5.34 το απόγευμα το τετράγωνο με τον Ερμή κλείνει την ημέρα και το βράδυ με μεγάλη αναποφασιστικότητα και αρκετό εκνευρισμό, λόγω του ότι έχουμε ανοιχτεί πολύ και αισθανόμαστε πως δεν μπορούμε να τα βγάλουμε πέρα. Εννοείται πως δεν πρέπει να αρχίσουμε καμία νέα δραστηριότητα και να ηρεμήσουμε το νου μας με μια γαλήνια διαδικασία.


Στις 19/6 στις 6.15 το πρωί η αρμονική όψη με τον Ήλιο και λίγο αργότερα στις 6.56 η αρμονική όψη με τον Δία, επιδρούν λυτρωτικά, γεμίζοντάς μας ζωντάνια και αισιοδοξία σε όλες μας τις δραστηριότητες.

Παρόλο που στις 9.39 το πρωί η Σελήνη περνάει στον Σκορπιό, ως το απόγευμα θα έχουμε απολαύσει τα πλεονεκτήματα μια θετικής ημέρας, που για ορισμένους θα είναι πολύ πιο έντονα.


Ζυγοί, Κριοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι είναι οι πρωταγωνιστές του διήμερου, που δραστηριοποιούνται για να αλλάξουν την όψη του νομίσματος. Προσοχή μόνο σε υπερβολές και συναισθηματικές μεταπτώσεις.

Υδροχόοι, Λέοντες, Τοξότες και Δίδυμοι, αισθάνονται να λικνίζονται πάνω στην αιώρα των επιθυμιών τους, οι οποίες εκπληρώνονται με μια και μόνο εντολή τους, κάτι σαν το «πες το και έγινε».

Ιχθύες, Παρθένοι, Σκορπιοί και Ταύροι παρατηρούν τους άλλους και αντιγράφουν ευχαρίστως τις προθέσεις τους, κατανοώντας τη σημασία τους στη δική τους καθημερινότητα.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved