Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 16/6

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;

Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 16/6

Καλημέρα φίλοι και καλή Κυριακή!

Όπως κάθε τέτοια μέρα, έτσι και σήμερα θα δούμε μαζί την προεπισκόπηση της εβδομάδας που ακολουθεί παίρνοντας μια πρόγευση από το τι μέλλει γενέσθαι. Η σύνοδος Ήλιου–Δία την Τετάρτη όπως κι αυτή του Ερμή με την Αφροδίτη την Παρασκευή ίσως σε κάποιους ολίγους και εκλεκτούς δώσει την ευκαιρία να πιούν από το νέκταρ των Θεών. Δεν θα πρέπει όμως να ξεχάσετε ότι πρόκειται για την εβδομάδα που φιλοξενεί την Πανσέληνο στον Αιγόκερω και μάλιστα στη μοίρα της υπέρτατης ισχύος, όπως γράφουμε και στα Σεληνιακά Φαινόμενα του Ιουνίου.


Ας ρίξουμε λοιπόν μια μικρή ματιά στο αστρολογικό τοπίο της εβδομάδος:

Η Δευτέρα είναι μια μέρα που η Σελήνη στο Ζυγό συναντά τον Πλούτωνα και τη Σελήνη της Ελλάδος και το βράδυ θα κάνει δυσμενείς όψεις τόσο με τον διελαύνοντα Ουρανό όσο και με τον Πλούτωνα. Βγαίνει λοιπόν το συμπέρασμα ότι θα έχουμε εντάσεις και θα βγουν ειδήσεις που θα κάνουν τον κόσμο να αγανακτήσει.

Η Τρίτη είναι κάπως περίεργη αφού ο Άρης είναι στους Διδύμους στη 12η μοίρα που κυβερνάται από τον Ποσειδώνα, δείχνοντας εξαπάτηση, αντιπερισπασμό, υποκλοπές και hacking.

Η Τετάρτη θεωρητικά είναι ιδιαίτερη μοίρα με τον Ήλιο σε σύνοδο με το Δία κι η Σελήνη θα βρίσκεται στον Σκορπιό. Κάποιες διαβουλεύσεις θα γίνουν με μυστικό τρόπο, όμως δεν θα έχουν καλή κατάληξη. Παράλληλα, ίσως έχουμε κάποια επιτυχία της αστυνομίας, όπως σύλληψη ή εξάρθρωση ενός κυκλώματος.

Την Πέμπτη με τον Ερμή στην 22η μοίρα του Καρκίνου θα υπάρχουν χτυπήματα και κινήσεις κάτω από τη ζώνη και πιθανόν να είναι μέρες που θα τεθεί εκ νέου ζήτημα κυβερνητικής συνοχής. Περιστατικά που σχετίζονται με απώλειες ανθρώπινης ζωής επίσης θα απασχολήσουν.

Την Παρασκευή η Σελήνη είναι στον Τοξότη, ο Ήλιος στον Καρκίνο και ο Ερμής με την Αφροδίτη σχηματίζουν όψη συνόδου στην 22η μοίρα. Η μέρα θα είναι γεμάτη ρήξεις και εντάσεις σε θέματα συνεργασιών. Πιθανόν να προκύψουν και ερωτικά εγκλήματα.


Η εξίσωση της ημέρας και η ερμηνεία της

Άρης=Πλούτωνας/Ποσάιντον=Αφροδίτη/Κρόνος=Ήλιος/Άδμητος=ΒόρειοςΔεσμός/Κρόνος Υποθετικός

Σχέδια για διανοητικές δραστηριότητες. Διάλυση μια αγάπης. Συναισθηματικές δυσκολίες. Γεωργικές εργασίες. Ενασχόληση με ένα ειδικό θέμα. Συλλήψεις. Το να τεθεί κάποιος υπό επιτήρηση.


Συμβουλή

Η γέμιση της Σελήνης στην Παρθένο, σε μοίρα που κυβερνάται από τον Κριό και σε συνδυασμό με το αυριανό εξάγωνο Άρη – Ουρανού ευνοεί νέα ξεκινήματα που σχετίζονται με τους υπολογιστές, τις ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές, τα social media, την αστρολογία, την επιστήμη, τη μικρή και μεγάλη οθόνη, την ενημέρωση/διδασκαλία και τις ομαδικές δραστηριότητες. Ο στόχος είναι να γίνει πιο πλούσια η καθημερινότητά σας από πράγματα και δραστηριότητες και να νιώθετε ότι με αυτά εξελίσσεστε και κάνετε κάτι καλό για τη ζωή σας.


Το απόφθεγμα της ημέρας: «Δυο πόρτες έχει η ζωή, άνοιξα μια και μπήκα κι ώσπου να 'ρθει το δειλινό, από την άλλη βγήκα» Ευτυχία Παπαγιαννοπούλου


Το τραγούδι της ημέρας: Ο γλάρος – Αφροδίτη Μάνου

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved