Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 15/6

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;

Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 15/6

Καλημέρα σε όλους τους φίλους!
Αιδήμονα σιωπή κρατά ο πρωθυπουργός τόσο για την ΕΡΤ όσο και για την αισιοδοξία που είχε σχετικά με τη ΔΕΠΑ. Στα Σεληνιακά Φαινόμενα του Ιουνίου γράφουμε ότι «Είναι μια περίοδος που οι συζητήσεις και οι διαπραγματεύσεις δεν θα έχουν αίσιο τέλος και δεν ευνοούνται τα οικονομικά deals.». Πράγματι, το πολύμηνο σήριαλ με τους Ρώσους και τη ΔΕΠΑ έληξε άδοξα. Κι όπως σχολιάζω στο τέλος της ίδιας παραγράφου του σχετικού άρθρου «Οι δράσεις μας ως χώρα ίσως δηλητηριάζονται από άτομα εντός των τειχών.» κι ο νοών... νοείτω.

Πάμε τώρα στο καθιερωμένο μας κουίζ. Η Τζένη προσπαθεί να αδυνατίσει γιατί φοβάται πως αν βγει με τα κιλά που έχει στην παραλία δεν θα είναι αρεστή. Αυτή την περίοδο έχει από πρόοδο την Αφροδίτη σε σύνοδο με το γενέθλιο Δία της στους Διδύμους. Στο γενέθλιο έχει την Αφροδίτη σε όψη 135ο με Δία. Σημειώνω πως ο Δίας είναι κυβερνήτης του 7ου και του 6ου.

Τι θα της συμβεί;
Α) Θα αδυνατίσει γιατί ο Δίας είναι σε αδυναμία
Β) Θα πάρει κιλά σε χρόνο dt
Γ) Μπορεί να παχύνει αλλά θα βρει ένα καλό παιδί που είναι κι ο σκοπός της


Η εξίσωση της ημέρας και η ερμηνεία της

Ήλιος=Άρης/ΚρόνοςΥποθετικός=Σελήνη/Ουρανός=Δίας/Κιούπιντο=Ποσειδώνας/Ζευς

Ζητήματα που σχετίζονται με την αστυνομία και ανώτερους αξιωματικούς. Θέματα που έχουν σχέση με γυναίκες δραστήριες ή με έντονη προσωπικότητα. Καλλιτεχνικές δραστηριότητες. Ευτυχία μέσω της τέχνης. Προσοχή σε ζεματίσματα – εγκαύματα.


Συμβουλή

Σάββατο με Σελήνη στην Παρθένο, το ζώδιο της τελειομανίας, και ίσως είναι ευκαιρία να θυμηθείτε ότι κανείς δεν είναι τέλειος. Η ουσία είναι να γίνει κάποιος καλύτερος και με τον Ερμή στο ζώδιο της οικογένειας ίσως το να βελτιώσετε κάποια πράγματα στο σπίτι σας να κάνει τη ζωή σας πιο ευχάριστη. Από την άλλη ο Άρης είναι στους Διδύμους κι η σκέψη χωρίς δράση μπορεί να έχει ενδιαφέρον αλλά είναι θεωρητική ενώ η δράση χωρίς σκέψη μπορεί να είναι συναρπαστική αλλά είναι δυνητικά επικίνδυνη. Η δράση κατόπιν σκέψης είναι η χρυσή τομή αυτών των δύο κόσμων. Έτσι σήμερα για να πράξετε σωστά, σκεφτείτε σωστά.

Το απόφθεγμα της ημέρας: «Δράση χωρίς σκέψη είναι θανάσιμη. Σκέψη χωρίς δράση είναι μάταιη.» Mary Beard

Το τραγούδι της ημέρας: Breaking the law – Judas Priest

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved