Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 13/6

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;

Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 13/6

Καλημέρα σε όλους τους αστρόφιλους!
Άλλο δημόσιο κι άλλο κρατικό; Το σήμα της ΕΡΤ έπεσε γύρω στις 11 το βράδυ της Τρίτης για να δημιουργηθεί σύμφωνα με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Σίμο Κεδίκογλου, ένας νέος Οργανισμός Ραδιοτηλεόρασης. Αυτός θα είναι δημόσιος αλλά όχι κρατικός. Το κράτος, ωστόσο, θα εξακολουθεί να εισπράττει τα τέλη για την Ελληνική ραδιοτηλεόραση μόλις αυτή μπει σε λειτουργία, αν και ο κύριος Κεδίκογλου μπερδεύει στην ανακοίνωσή του τα ειδικά τέλη για την ΕΡΤ με το χαράτσι. Τι έγινε; Τώρα, χαράτσι θα λέμε το τέλος της ΕΡΤ; Νομίζετε ότι επειδή μετονομάσετε το χαράτσι σε ενιαίο φόρο ακίνητης περιουσίας εμείς δεν τον λέμε πλέον έτσι; Ή ξεχάσαμε ότι ξεκίνησε ως προσωρινός που στη συνέχεια τον έκαναν μόνιμο; Δεν κατεβάζουμε αμάσητα ό, τι διαβάζουμε σε μια ανακοίνωση ούτε ο λαός πιστεύει ότι η επαναφορά οποιουδήποτε κρατικού οργανισμού σε καλή λειτουργία γίνεται με την τακτική «πονάει χέρι, κόβουμε χέρι». Διαφορετικά με αυτή την έννοια, μετά το σκάνδαλο Παπαγεωργόπουλου, Τσοχατζόπουλου, Παπακωνσταντίνου, η τρικκοματική θα ήταν η πρώτη που θα έπρεπε να έχει πέσει.


Η εξίσωση της ημέρας και η ερμηνεία της

Δίας= Κιούπιντο/Άδης=Πλούτωνας/Απόλλων=Ουρανός/Βουλκάνους=Ήλιος/Άδης

Μαύρα χρήματα. Οικονομικά δώρα που δίνονται κρυφά. Αναπάντεχα κέρδη από μυστικές ενέργειες ή πατώντας επί πτωμάτων. Γεγονότα που έχουν ευχάριστη κατάληξη. Χαρά και ευτυχία. Ξαφνική τύχη.


Συμβουλή

Υπό τη σκιά του ταυ-τετραγώνου της Αφροδίτης με τον Ουρανό και Πλούτωνα υπάρχει αβεβαιότητα για το μέλλον και αποδεικνύεται ότι ούτε η συσσώρευση υλικών αγαθών ούτε η εξαντλητική προσπάθεια για την εξασφάλισή τους μπορούν να εγγυηθούν ασφάλεια και προστασία. Από τη μια στιγμή στην άλλη, όλα μπορεί να χαθούν και ο άνθρωπος να βρεθεί μπροστά στο φόβο που γεννά ένα αύριο που μοιάζει σκοτεινό και απεχθές. Ο παρορμητικός σταυρός στον οποίο λαμβάνει χώρα αυτό το Ταυ – Τετράγωνο δείχνει ότι, όποιος προσπαθεί να παραμείνουν τα πράγματα ως έχουν, θα βγει χαμένος γιατί αδυνατεί να καταλάβει το πνεύμα των καιρών που είναι «μην βασίζεσαι σε αυτά που σήμερα έχεις, να έχεις δύναμη και να είσαι σε συνεχή δράση για να προοδεύσεις». Η τύχη τρομοκρατεί και ποδοπατεί τους δειλούς, φοβάται και τρέμει τους γενναίους.

Το απόφθεγμα της ημέρας: «Στη σύγχρονη κοινωνία, δεν είναι η δειλία το αντίθετο του θάρρους αλλά το βόλεμα.» Rollo May

Το τραγούδι της ημέρας: Γιώργος Ζαμπέτας – Οι θαλασσινοί

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved