Αστρολογικό δελτίο για όλα τα ζώδια: 11 έως 14 Ιουνίου

Συναισθήματα και τύποι σχέσεων μεταμορφώνονται, τα πάντα τελικά αλλάζουν κι όλα αυτά με σκοπό την γνήσια και απρόσκοπτη ευτυχία μας

Αστρολογικό δελτίο για όλα τα ζώδια: 11 έως 14 Ιουνίου

Αν θα ήθελε κάποιος να αποδώσει μέσα σε λίγες γραμμές την ουσία των όψεων της Αφροδίτης με τον Ουρανό και τον Πλούτωνα, θα μπορούσε να αρκεστεί στο σενάριο της «Στέλλας», με τη Μελίνα Μερκούρη να εκπροσωπεί ένα γυναικείο πρότυπο που ήταν αναμφίβολα ξένο προς την ελληνική κοινωνία της εποχής, αλλά και μια διαχρονική ηρωίδα τραγωδίας.

Σε ανάλογους τόνους κινήθηκε και το πολύ γνωστό τραγούδι της ταινίας «Αγάπη, που 'γινες δίκοπο μαχαίρι» σε μουσική Μάνου Χατζηδάκι και στίχους του Μιχάλη Κακογιάννη:

Αγάπη που 'γινες δίκοπο μαχαίρι
άλλοτε μου 'δινες μόνο τη χαρά
μα τώρα πνίγεις τη χαρά στο δάκρυ
δε βρίσκω άκρη, δε βρίσκω γιατρειά.

Φωτιές ανάβουνε μες στα δυο του μάτια,
τ' αστέρια πέφτουνε όταν με θωρεί.
Σβήστε τα φώτα, σβήστε το φεγγάρι
σαν θα με πάρει τον πόνο μου μη δει.

Στη «Στέλλα» βέβαια έχουμε μια δραματοποιημένη εκδοχή, όπου στο τέλος «νικά» ο Πλούτωνας, όμως δεν συμβαίνει πάντα έτσι. Υπάρχουν δηλαδή και πιο... ελπιδοφόροι στίχοι όπως αυτοί του Γιάννη Πάριου στο «Ξαναγεννιέμαι μαζί σου εγώ», σε ερμηνεία Τόλη Βοσκόπουλου...

Ξαναγεννιέμαι μαζί σου εγώ
μες στου κορμιού σου τον ωκεανό
και στων ματιών σου τον μπλε ουρανό
όνειρα κάνω,
ξαναγεννιέμαι μαζί σου εγώ
και στις γραμμές των χειλιών σου μεθώ
και δε με νοιάζει γιατί σ' αγαπώ
και να πεθάνω.

Το βασικό αίτημα ενός τ-τετραγώνου ανάμεσα στην Αφροδίτη, τον Ουρανό και τον Πλούτωνα, είναι η ριζική αλλαγή αυτών που ήδη υπάρχουν και πιθανότατα δεσμεύουν την ανώτερη φύση μας, είτε το γνωρίζουμε είτε όχι. Εδώ το σύμπαν μπορεί να ξέρει κάτι παραπάνω κι ας μας φαίνονται τα σχέδια του «περίεργα».

Συναισθήματα και τύποι σχέσεων μεταμορφώνονται, τα πάντα τελικά αλλάζουν κι όλα αυτά με σκοπό την γνήσια και απρόσκοπτη ευτυχία μας. Αυτό ας έχουμε στον νου μας και να ελπίζουμε στην αναγέννηση μας. Ακόμη κι αν ο έρωτας δεν είναι παρά ένας στιγμιαίος καταλύτης κι ύστερα χαθεί, θα έχει πράξει στο ακέραιο το καθήκον του.

Πρωταγωνιστές στα ερωτικά-συναισθηματικά δρώμενα των ημερών αναμένεται να είναι οι εκπρόσωποι των παρορμητικών ζωδίων (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι) αλλά και όσες ή όσοι... ξέρουν να αγαπούν με πάθος!
Παράλληλα, οι αστρικές θέσεις του Ουρανού και του Πλούτωνα στην 18η και 16η μοίρα των Ιχθύων και του Τοξότη αντίστοιχα, βάζουν στο «παιχνίδι» και τινές εκ των εκπροσώπων των μεταβλητών ζωδίων (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες), όσες και όσους δηλαδή έχουν τον Ήλιο τους κοντά σε αυτές τις μοίρες.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.


©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved