«Λουκέτο» στην ΕΡΤ: Επιβεβαιώθηκαν όλες οι προβλέψεις του Astrology.gr!

Αστρολογική επιβεβαίωση για μια ακόμα φορά - και όπως κάθε μέρα, διαβάστε τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα, στην αστρολογική συμβουλή της ημέρας...

«Λουκέτο» στην ΕΡΤ: Επιβεβαιώθηκαν όλες οι προβλέψεις  του Astrology.gr!

Η χθεσινή μέρα, Τρίτη 11 Ιουνίου 2013, ήταν μαύρη για τη χώρα. Ο Σίμος Κεδίκογλου ως άλλος Γεώργιος Παπαδόπουλος είπε πως «Η χώρα διήρχετο μιαν κρίσιν και πρέπει η ΕΡΤ να κλείσει». Εκτιμώ ότι όσοι είχατε διαβάσει τα Σεληνιακά Φαινόμενα του Ιουνίου θα θυμηθήκατε όσα γράφουμε: "Η Νέα Σελήνη στις 8/6 θα πραγματοποιηθεί στη μοίρα του κακού" και όπως χαρακτηριστικά λέγαμε "αφενός κάποιοι θα αδιαφορήσουν για την εικόνα και το πολιτικό κόστος και αφετέρου θα υπάρχουν προβλήματα με τα ΜΜΕ". Και σαφώς όπως έγραφα και στον τίτλο των Σεληνιακών Φαινομένων «Η θυσία αυτή όχι μόνο δεν μπορεί να επιφέρει το επιζητούμενο αποτέλεσμα αλλά είναι άσκοπος».

Όπως καταλαβαίνετε, φίλοι μου, περνάμε στις πιο σκοτεινές στιγμές της ιστορίας. Πιστεύω ότι διαβάζοντάς μας αν μη τι άλλο θα ξέρετε που πηγαίνει το πράγμα. Άντε να δούμε τώρα τα ποσοστά της τρικομματικής. Ούτε 10% δεν θα παίρνουν.


Η εξίσωση της ημέρας και η ερμηνεία της

Ερμής=Ήλιος/Ποσάιντον=Αφροδίτη/Ποσειδώνας=Κιούπιντο/Ποσάιντον=Σελήνη/ΒόρειοςΔεσμός=Δίας/Κρόνος=Ουρανός/Ποσειδώνας

Ενασχόληση με διανοητικά θέματα. Επαφές με πρόσωπα ενθουσιώδη. Σκέψεις για θρησκευτικά θέματα και τάση προπαγάνδας για θρησκευτικά ζητήματα και αιρέσεις. Αλληλογραφία και ανταλλαγή μηνυμάτων με θηλυκά πρόσωπα. Ροπή για αναζήτηση καινούργιου σπιτιού. Χαρούμενοι χωρισμοί. Συζητήσεις ή ζητήματα που σχετίζονται με τους νεκρούς.


Συμβουλή

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να αμυνθεί κάποιος στα πάθη και τις αδυναμίες, τις κακοτυχίες και τις κακίες. Οι ερημίτες και οι μοναχοί επιλέγουν να εγκαταλείψουν τα εγκόσμια και απομονωμένοι από τους ανθρώπους υποβάλλουν τον εαυτό τους σε στερήσεις για να απαλλαγούν από αυτά που τους εμποδίζουν να βρουν την πνευματική γαλήνη. Οι εθελοντές, που εκτελούν ένα κοινωνικό έργο έχουν κινητήρια δύναμη την ηθική ανταμοιβή. Όσοι ασχολούνται με την τέχνη, το θείο, το πνεύμα και τη γνώση, ακόμα και στις πιο σκοτεινές εποχές, έχουν τη δυνατότητα να βλέπουν το φως. Με το τρίγωνο του Κρόνου με τον Ποσειδώνα μπορείτε αυτή την εποχή να βρείτε ή να δώσετε περισσότερο χρόνο σε μια ενασχόληση που θα γίνει αρωγός ψυχικής αγαλλίασης και ασπίδα προστασίας στην σκληρή πλευρά της ζωής..

Το απόφθεγμα της ημέρας: «Έχεις τα πινέλα, έχεις τα χρώματα, ζωγράφισε τον παράδεισο και μπες μέσα.» Νίκος Καζαντζάκης

Το τραγούδι της ημέρας: Γιάννης Κότσιρας – Φύλακας άγγελος

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved