Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 11/6

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;

Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 11/6

Στο σκαμνί ο πρώην υπουργός οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου, ο οποίος ως Σκορπιός μπορεί να κρύβει και να κρατάει καλά φυλαγμένα ισχυρά χαρτιά για να τα πετάξει, όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή. Προς το παρόν δηλητήριο έσταξαν τα λόγια του για τον Ευάγγελο Βενιζέλο, στέλνοντάς του μήνυμα πως δεν θα διστάσει να τον πάρει μαζί του. Το κατηγορητήριο εις βάρος του είναι βαρύ και με τη συντριπτική πλειοψηφία 234 βουλευτών οδηγείται σε ειδικό δικαστήριο. Όπως έχουμε γράψει, η λίστα Λαγκάρντ είναι το νέο σκάνδαλο Κοσκωτά, αφού Ουρανός και Πλούτωνας είναι στο μεσοδιάστημα Ερμή – Κρόνου της Ελλάδας όπως πριν από 22 χρόνια. Πολύκροτες δίκες και ειδικά δικαστήρια στα προσεχώς της μεγάλης πολιτικής οθόνης Art (os) & Theamata.


Η εξίσωση της ημέρας και η ερμηνεία της

Αφροδίτη=Κιούπιντο/Βουλκάνους=Ωροσκόπος/Κιούπιντο=Σελήνη/Άδης=Πλούτωνας=Ζευς/ΚρόνοςΥποθετικός

Η αφοσίωση κρατά την οικογένεια ή μια ένωση δυνατή. Αρμονική συνεργασία με άλλους. Διατήρηση του σπιτιού σε καλή κατάσταση. Ενδιαφέρον για τη διακόσμηση του σπιτιού. Αγάπη για μια φτωχή γυναίκα. Δοκιμασίες στην αγάπη. Συναισθηματικοί μετασχηματισμοί. Ειρηνικές στρατιωτικές δυνάμεις. Θέματα που σχετίζονται με τον ΟΗΕ.


Συμβουλή

Αν κάποτε παίζατε κυνηγητό, κρυφτό, μακριά γαϊδούρα, κουτσό, μήλα στους δρόμους και τις αλάνες της γειτονιάς, ίσως τα γόνατα σας να είναι γεμάτες ουλές. Σημάδια που, κοιτάζοντάς τα τις περισσότερες φορές, σας φέρνουν ευχάριστες εικόνες και συναισθήματα χαράς από τότε που το τρεχαλητό και το καθημερινό παιχνίδι ήταν πηγή ευχαρίστησης και διασκέδασης. Αναπόφευκτα, συχνά γλιστρούσατε, σκοντάφτατε και πέφτατε, αψηφώντας αν θα τραυματιστείτε ή το κακάδι της προηγούμενης πληγής σπάσει και το αίμα τρέξει πάλι. Αντίστοιχα, αυτές τις μέρες που το ταυ της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα και τον Ουρανό προμηνύει συναισθηματικά πλήγματα και οικονομικά τρεχαλητά σκεφτείτε ότι, όπως ζωή, χωρίς δράση, δεν υπάρχει έτσι και κάποιες φορές χαρές, χωρίς πληγές, δεν έρχονται. Σηκωθείτε και συνεχίστε το παιχνίδι.

Το απόφθεγμα της ημέρας: «Πάθος είναι να προτιμάς μια ζωή που θυμίζει πληγή από μια ζωή που θυμίζει πλήξη.» Λιακάτου Σ.

Το τραγούδι της ημέρας: Μελίνα Ασλανίδου – Καλοκαίρι αγκαλιά μου

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved