H καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 9/6 έως 12/6

Σελήνη στον Καρκίνο – Ο κατευνασμός της πιο ψυχρής αλήθειας

H καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 9/6 έως 12/6

Ένα διήμερο αντίφασης και έντονων συναισθηματικών εναλλαγών ξεκινά, καθώς η Σελήνη περνάει στον Καρκίνο σήμερα 9/6 στις 7:16 το απόγευμα.

Από το ζώδιο που θεωρείται σπίτι της, η Σελήνη με τα συναπαντήματά της μας αφήνει την αίσθηση των νησιών όταν κατακλύζονται από κόσμο το καλοκαίρι κάτω από την καλοκαιρινή ρομαντική αύρα, ενώ το χειμώνα δεν μπορούμε να πιστέψουμε στο μοναχικό, σκληρό και έρημο τοπίο που αντικρίζουμε.

Αυτή η αντίφαση ξεκινά στις 10/6 στις 6.10 το πρωί με την αρμονική όψη με τον Ποσειδώνα και παράλληλα στις 6.19 με την αρμονική όψη με τον Κρόνο.
Αυτό το Μεγάλο τρίγωνο το οποίο ξεκινά την ημέρα, μας παροτρύνει να βιώσουμε τα συναισθήματά μας με τον πιο ενδεικτικό, ειλικρινή, βαθύ και στοχαστικό τρόπο.
Σε ότι και αν σκεφτούμε υπάρχει αντίβαρο, ενώ τίποτα δεν μας αφήνει εκτεθειμένους σε μια ακραία συναισθηματική κατάσταση.
Ασχολίες κοντά σε θάλασσα, καλλιτεχνικές επιδιώξεις, χορός, μουσική, μαγειρική με έμπνευση, στήριξη συνανθρώπων που μας έχουν ανάγκη είναι οι ιδανικές δραστηριότητες για αυτές τις ώρες.
Στις 1.28 το μεσημέρι η σύνοδος με την Αφροδίτη που επηρεάζει και αυτή από το πρωί έως αργά το απόγευμα, μας κατακλύζει με ένα ισχυρό αίσθημα ευθύνης απέναντι στους άλλους, καθώς η Αφροδίτη συμμετέχει στις αρμονικές όψεις με Κρόνο και Ποσειδώνα.
Η συμπόνια και η καλή καρδιά απλώνονται γύρω μας ενώ είναι ιδανικό διάστημα για συμμετοχή σε ανθρωπιστικές οργανώσεις, κινήσεις για υιοθεσίες, έμπρακτη βοήθεια, διακόσμηση και διαφύλαξη θετικής ενέργειας στο σπίτι, καθώς και κάθε καλλιτεχνική απόπειρα.
Στις 5.11 το απόγευμα η αντίθεση με τον Πλούτωνα και λίγο αργότερα στις 7.33 το τετράγωνο με τον Ουρανό, έρχονται για να μας θυμίσουν την αίσθηση των νησιών από το καλοκαίρι στον χειμώνα, αλλάζοντας τη διάθεση.
Το Ταυ – τετράγωνο της Σελήνης που αντικαθιστά το Μεγάλο τρίγωνο, μπορεί να αποτελέσει μια συναισθηματική παγίδα, στην οποία το στοίχημα είναι να μην πέσουμε μέσα. Η διατήρηση της ψυχραιμίας, η σωστή αντιμετώπιση κάποιων αναποδιών και η διαχείριση των αντιδράσεων είναι όσα καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε ως το βράδυ.

Στις 11/6 πλέον και 16' λεπτά μετά τα μεσάνυχτα η σύνοδος με τον Ερμή που επηρεάζει ώρες πριν, βοηθάει τη συμπεριφορά μας, ώστε να διατηρηθεί γαλήνια, πιστή και αφοσιωμένη σε έναν υψηλό σκοπό, μακριά από ψυχοφθόρες σκέψεις. Το ζήτημά μας είναι η κατανόηση και όχι η σύγκρουση, βγαίνοντας θριαμβευτές από μια δοκιμασία.
Όλη την υπόλοιπη ημέρα η Σελήνη δεν συναντά άλλον πλανήτη στο διάβα της, αφήνοντάς μας με την προστατευτική αύρα της θέσης αυτής και καταγράφοντας εμπειρίες.

Στις 12/6 στις 7.58 το πρωί η Σελήνη περνάει στον εκφραστικό και μεγαλόψυχο Λέοντα.

Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες και Ταύροι αποτελούν το κουαρτέτο ενός πολύ δημιουργικού και εκφραστικού διήμερου, που ωθεί σε πράξεις που τονώνουν την ηθική και την ποιότητα των συναισθημάτων τους.

Αιγόκεροι, Κριοί και Ζυγοί είναι αυτοί που δυσκολεύονται να διαχειριστούν τις προκλήσεις, νιώθοντας ενίοτε απογοήτευση και την αίσθηση πως δεν θα καταφέρουν να ανταπεξέλθουν σε όσα επιθυμούν.

Λέοντες, Υδροχόοι, Δίδυμοι και Τοξότες αισιοδοξούν και τρέχουν πρόθυμα προς οποιαδήποτε κατεύθυνση τους καλεί ο ήχος από την καμπάνα της ψυχής τους.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved