Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 9/6

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;

Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 9/6

Καλημέρα σε όλους! Ελπίζω να είσαστε σε καλή διάθεση γιατί ο Αντώνης μας θέλει να μας τρελάνει. Τα λάθη του ΔΝΤ, λέει, διορθώνονται ενώ το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο από τη μεριά του υποστηρίζει «Είμαστε σωστοί! Ξεχάστε μείωση σε φόρους εστίασης και θέρμανσης». Αχ, βρε Πρωθυπουργέ μου εσύ, τόσο κόπο να μας φτιάξεις και αυτοί οι παλιό Τροικανοί δεν ξέρουν να σου κρατούν τα μπόσικα!

Ας δούμε όμως τι μέλλει γενέσθαι για την εβδομάδα που έρχεται.
Η Δευτέρα ξεκινά με Σελήνη στον Καρκίνο και με λόγια γεμάτα συναίσθημα κάποιοι θα θέλουν να μας τονώσουν το ηθικό. Όμως, τα δελτία ειδήσεων θα έρθουν να βάλουν τα πράγματα στη θέση τους με άσχημα νέα όσον αφορά στην ακίνητη περιουσία και σε θέματα εθνικής ακεραιότητας.
Η Τρίτη έχει να βγάλει αρκετά ζητήματα στο εσωτερικό της χώρας διότι ο Χείρωνας σε τρίγωνο με τον Ωροσκόπο της Ελλάδας βοηθά να κερδηθεί χρόνος, όμως παράλληλα, το τρίγωνο μεταξύ δυο ασύμβατων μεταξύ τους πλανητών του Κρόνου και του Ποσειδώνα έρχεται να πει πως το τέχνασμα του διαβόλου είναι πως δεν υπάρχει.
Η Τετάρτη είναι μια εξαιρετικά δύσκολη μέρα, η Αφροδίτη κάνει σύνοδο με τον Κρόνο της Ελλάδος και σε κοσμικό επίπεδο δημιουργεί ένα ταυ με Ουρανό και Πλούτωνα αντίστοιχα. Ανατροπές και επώδυνες καταστάσεις σε θέματα οικίας και συντάξεων.
Η Πέμπτη με τη Σελήνη στο ζώδιο του Λέοντα έχει να βγάλει έντονες κόντρες και αντιπαραθέσεις. Οι φιλοφρονήσεις θα αντικατασταθούν με «γαλλικά» αφού η συγκυβέρνηση θα σκυλοτρώγεται μεταξύ της ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ θα ακούει στα γραφεία του το hit του Π. Παντελίδη «Δεν ταιριάζετε, σου λέω».
Τέλος, η Παρασκευή με τη χιαστί Άρη – Πλούτωνα θα βγάλει θέματα με ηλεκτρονικούς υπολογιστές και ζητήματα με τυφλά χτυπήματα.


Η εξίσωση της ημέρας και η ερμηνεία της

Αφροδίτη=Ζευς/ΜηδενικήΚριου=Ήλιος/Ωροσκόπός=Ποσειδώνας/Ποσάιντον=Ήλιος/Βουλκάνους=Πλούτωνας/ΚρόνοςΥποθετικός

Δημιουργώντας κάτι όμορφο. Ανεβασμένη λίμπιντο. Κοινωνικές επαφές. Σχέσεις αγάπης. Αρμονικές ενώσεις με γυναικεία πρόσωπα. Ευαισθησία. Εσωτερικές αναζητήσεις. Διάθεση για λιχουδιές. Επιλογή προσώπου για να φέρει αλλαγές από ένα άτομο ισχυρό ή με εξουσία.


Συμβουλή

Ακόμη κι αν ο καιρός δεν χαμογελάει και δεν μπορείτε να βγάλετε το τραπεζάκι σας έξω στην αυλή και να χαρείτε το φως του ήλιου και την μυρωδιά του βασιλικού και του γιασεμιού, δεν πειράζει. Και μέσα κάτι θα βρείτε να κάνετε για να περάσετε καλά. Σελήνη, Αφροδίτη και Ερμής στον Καρκίνο είναι στην υπηρεσία σας και σας καλούν να ξαναδείτε ταινίες παλιές και να «ταξιδέψετε» σε περασμένες εποχές. Τότε που η ρουτίνα του σπιτιού ήταν όμορφη και γλυκιά, τότε που ο χρόνος δεν πίεζε και επέτρεπε να σταματήσουν οι άνθρωποι για λίγο, να χαλαρώσουν, να συνομιλήσουν με τους άλλους, να πιουν ένα καφεδάκι και συνάμα να μπαλώσουν μια κάλτσα, να κεντήσουν ένα «καρεδάκι». Τότε που η συναυλία από όλους αυτούς τους ήχους στο σπιτικό του ήταν βάλσαμο για τη ψυχή του.

Η σωστή απάντηση στο χθεσινό κουίζ είναι: η Α


Το απόφθεγμα της ημέρας: Κάψτε παλιά ξύλα, πιείτε παλιό κρασί, διαβάστε παλιά βιβλία, έχετε παλιούς φίλους.» Αλφόνσος ΙΑ'

Το τραγούδι της ημέρας: Σπίτι μου – σπιτάκι μου / Νάνα Μούσχουρη

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved