Νέα Σελήνη στους Διδύμους: Ανακαλύπτουμε το «άλλο μας μισό»

Πλανητικές απόψεις: Η Νέα Σελήνη μπορεί να φωτίσει τις ευκαιρίες που κρύβονται

Νέα Σελήνη στους Διδύμους: Ανακαλύπτουμε το «άλλο μας μισό»

Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους δίνει το πράσινο φως για να έρθουμε σε επαφή με αδελφικά πνεύματα και ψυχές ομοϊδεατών. Η Νέα Σελήνη μπορεί να φωτίσει τις ευκαιρίες που κρύβονται ακόμη και με κάποιον του οποίου το όνομα έχει ήδη καταχωρηθεί στη λίστα των επαφών μας στο Facebook... Έκπληξη! Έχουμε κάτι κοινό και περισσότερο απ' ό, τι αρχικά πιστεύαμε.
Οι Δίδυμοι είναι οι κοινωνικές πεταλούδες του Ζωδιακού
κι αυτό είναι ένα καλό Σαββατοκύριακο για να δικτυωθούμε με νέα πλήθη ανθρώπων και να λειτουργήσουμε μαζί τους, μέσα από ένα καινούργιο σκηνικό.

kentrikisdsdss

Τι θα μπορούσαμε να κάνουμε; Θα μπορούσαμε καταρχάς να καθρεφτίσουμε τον σύντροφο μας. Ο επικοινωνιακός Δίδυμος αγαπά να εμπνέει διαλόγους και πνευματώδη πειράγματα. Στην πραγματικότητα, αυτό είναι το ζώδιο που κυβερνά τα αδέλφια, τους συμμαθητές και τους ανθρώπους που μοιράζονται τα κοινά μας συμφέροντα. Για να δημιουργήσουμε επαφές με τους αγαπημένους μας, μπορούμε να δοκιμάσουμε την τεχνική "καθρέφτισμα και ταύτιση" που αναπτύχθηκε από το Neuro Linguistic Programming. Δεδομένου ότι οι άνθρωποι ασυνείδητα συνδέονται με τους ανθρώπους που μοιάζουν, ακούγονται και ενεργούν σαν εμάς, χτίζουμε γέφυρες, αντικατοπτρίζοντας τη γλώσσα του σώματος των ανθρώπων ή τον αντίστοιχο τόνο της φωνής τους. Δίνουμε προσοχή λοιπόν επίσης σε ανθρώπους που θα συναντήσουμε, γιατί μπορούν να μας εμπνέουν μέσα από την φωνή τους ή τις κινήσεις τους.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

mesa1111

Αν πάλι μας αρέσει η επιχείρηση κάποιου ή και το blog του, χρησιμοποιούμε τις επικοινωνιακές αρμοδιότητες των Διδύμων να εξαπλωθούν τα καλά νέα. Tουιτάρουμε, γράφουμε μια θετική κριτική ή ενημερώνουμε το κοινωνικό δίκτυο μας σχετικά με το πόσο λατρεύουμε την δουλειά τους.

Ακόμη, αν τελευταία ανταλλάσουμε χαμόγελα και φλερτάρουμε με κάποιον στη δουλειά ή συνδεόμαστε με κάποιον μέσω του Facebook, μπορούμε να το πάμε στο επόμενο επίπεδο. Εάν ζούμε πολύ μακριά από τους εικονικούς φίλους μας, επιχειρούμε το Google Hangout για να δούμε πώς μεταφράζεται η χημεία μας.

Επιπρόσθετα, θα μπορούσαμε να κοινωνικοποιηθούμε με τους συνάδελφους μας, έτσι που να φυτέψουμε τους σπόρους μιας πραγματικής φιλίας ή ακόμα και μιας επιχειρηματικής δυνατότητας που θα αναπτύξουμε από κοινού.

Πυροδοτώντας νέες συμμαχίες και συνεργασίες, κατά τη διάρκεια αυτής της Νέας Σελήνης, θα αποδειχθούν επιτύχεις 6 μήνες μετά, από τη δημιουργία κάτι ισχυρού που θα έχουμε κάνει μαζί!

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved