Tα αγόρια του Ζωδιακού και τα τατουάζ τους

Πλανητικές Απόψεις: Ιδέες για tattoos ανάλογα με το ζώδιό σας!

Tα αγόρια του Ζωδιακού και τα τατουάζ τους

Το τατουάζ έχει γίνει η πιο δημοφιλής μορφή τέχνης σώματος, με τη μόνη διαφορά, ότι αποτελεί περισσότερο από μια δήλωση μόδας αυτές τις μέρες. Θέλω να πω ότι είναι δύσκολο να βρεθεί ένα πρόσωπο που δεν ποθεί ένα τατουάζ. Έτσι, άνδρες, αν ψάχνετε για ορισμένες σέξι και δροσερές ιδέες για τατουάζ, ελέγξτε την παρακάτω λίστα για να βρείτε ποιά θα ήταν ιδανικά για το ζώδιο σας και δώστε στον εαυτό σας απλά το καλύτερο.

Κριός

Τα τατουάζ με μοτοσυκλέτες είναι μόνο για εσάς, αφού συμπίπτουν με την παράτολμη και ενθουσιώδης φύση σας, ιδίως αν ζείτε το συγκεκριμένο ριψοκίνδυνο τρόπο ζωής. Είναι ένα από τα πιο ελκυστικά και μοναδικά τατουάζ που συνήθως δείχνουν την ανήσυχη πλευρά σας για κόντρες!

Ταύρος

Αν επιλέξετε το σύμβολο του ζωδίου σας (ταύρος), ιδιαίτερα στην περιοχή του λαιμού, δεν θα πέσετε πολύ έξω, αφού αυτό το πλάσμα είναι γνωστό ότι διαθέτει δύναμη και υπομονή, τα οποία είναι συνήθως ποιότητες που συμβολίζουν κι εσάς.

Δίδυμος

Η αέναη επικοινωνιακή σας φύση θα λατρέψει τις λέξεις που μπορεί να σας εμπνέουν, ως ένα σχέδιο σε τατουάζ. Έχετε απεριόριστες δυνατότητες, με το τι μπορείτε να κάνετε με τις λέξεις. Από το όνομα σας, το όνομα του αγαπημένου σας, σοφά λόγια, ρήσεις ή ακόμη και αγαπημένα λόγια που σας δίνουν δύναμη, μπορούν να γίνουν το ιδανικό αποτύπωμα τατουάζ για εσάς.

kentrikisdsdsd



Καρκίνος

Υπάρχουν πολλοί Καρκίνοι που επιλέγετε το σύμβολο το ζωδίου σας (καβούρι) για τατουάζ. Το σχέδιο αυτό επισημαίνει ότι είστε εσωστρεφείς, καθώς κυβερνάστε από το στοιχείο του νερού. Αυτό που δεν γνωρίζουν πολλοί από την προέλευση του αστερισμού, είναι η μυθολογική σημασία της, παρ' όλης της ήττας από τον Ηρακλή, όπου τα καβούρια απέδειξαν το θάρρος και υπάκουσαν ευσυνείδητα τις διαταγές της Θέας Ήρας, η οποία, γι' αυτό τα έκανε αστερισμό στον ουρανό.

Λέων

Η βασιλική προσωπικότητα σας θα ικανοποιηθεί με ένα σχέδιο από Αιγυπτίους Αρχαίους Θεούς, Ανούβις, Σομπέκ κ.α. συμβολίζουν την δύναμη και την αιωνιότητα. Φέρνουν την αύρα του απρόβλεπτου και μια απόχρωση αίγλης στην προσωπικότητά σας.

Παρθένος

Ένα τατουάζ στην περιοχή του στομαχιού (κυβέρνηση Παρθένου) και ιδιαίτερα με σχέδιο από μικρά ζώα (όπως ξέρουμε η Παρθένος κυβερνά τα μικρά ζώα) είναι η ιδανική λύση για εσάς. Μόλις αποφασίσετε, το επόμενο βήμα θα είναι να επιλέξετε από ένα ευρύ φάσμα σχεδίων ζώων.

kentrikicxcxzcx

Ζυγός

Η ραφιναρισμένη φύση σας θα βρει ανταπόκριση σε ένα λουλούδι. Αν θεωρείτε ότι είναι γυναίκειο προνόμιο στα τατουάζ κάνετε λάθος, καθώς η πεμπτουσία του λουλουδιού απεικονίζει ένα φάσμα μυριάδων συναισθημάτων. Ένα τατουάζ τριαντάφυλλου είναι χωρίς αμφιβολία ένα καλαίσθητο, δημοφιλές τατουάζ, και χρησιμοποιείται για να δείξει την αγάπη, τη δέσμευση και την αφοσίωση προς κάποιον.

Σκορπιός

Η μυστικιστική και έντονη πάλη μεταξύ καλού και κακού μέσα σας θα ταιριάξει με ένα τατουάζ με σταυρό. Να σημειωθεί ότι θα πρέπει να γίνει στο επάνω μέρος του σώματος σας, καθώς ο σταυρός θεωρείται ιερό σύμβολο. Σε ένα τατουάζ π.χ. Κέλτικου σταυρού, ένας σταυρός γίνεται με ένα δαχτυλίδι γύρω από το κέντρο του. Κάθε πτυχή αυτού του τατουάζ από τους τέσσερις βραχίονες του σταυρού υποδηλώνουν τον αέρα, την φωτιά, το νερό και την γη. Το δαχτυλίδι που είναι γύρω από το κέντρο πιστεύεται ότι είναι μια αναπαράσταση της αιώνιας αγάπης του Θεού. Από την άλλη, αυτοί που έχουν δει την σκοτεινή πλευρά της ζωής, θα προτιμήσουν ένα γοτθικό σταυρό που είναι μια αναπαράσταση του πόνου και του θανάτου.

mesaaaa

Τοξότης

Τo τατουάζ σας θα πρέπει να χαρακτηρίζει την πίστη σας σε κάτι. Ιδανικά τα tribal τατουάζ που αντιστοιχούν σε ζώα τοτέμ. Το πνεύμα των ζώων λέγεται ότι είναι η δια βίου μας εκπροσώπηση της πραγματικής ψυχής μας. Είναι ένας αγγελιοφόρος που αν κληθεί, θα καθοδηγήσει και θα σας προστατεύει από δύσκολες στιγμές. Έτσι, αν έχετε συνδέσει τον εαυτό σας με ένα συγκεκριμένο ζώο, πουλί ή έντομο, τότε θα πρέπει να διαλογιστείτε και να δείτε, αν αισθάνεστε μια ανεξήγητη προσήλωση στο ζώο αυτό. Αν ναι, τότε, αυτό το ζώο είναι το τοτέμ πνεύμα σας και μπορείτε να το απεικονίσετε και στο σώμα σας.

Αιγόκερως

Τι άλλο θα μπορούσε να ταιριάζει σε ένα τόσο συγκεντρωμένο ζώδιο που προσπαθεί να φτάσει την κορυφή; Ένας τεράστιος δράκος τατουάζ στο πίσω μέρος του ποδιού μέχρι το άνω τμήμα του μηρού, μοιάζει καταπληκτικό. Ο δράκος της γης, ο ουράνιος δράκος και ο κίτρινος δράκος είναι μερικές προτιμήσεις. Είναι ένα σύμβολο αυτοάμυνας και εκπροσωπεί την επιθετικότητα και την ενέργεια. Πάνω απ' όλα υπονοεί τη δύναμη, την ευφυΐα, τη σοφία και τη δύναμη, χαρακτηριστικά που κι εσείς οι ίδιοι κατέχετε.

mesaaaaaa1

Υδροχόος

Τι θα μπορούσε να διαλέξει ενας ανθρωπιστής Υδροχόος παρά ένα Δέντρο της Ζωής που αντιπροσωπεύει την αθάνατη σύνδεση μεταξύ των διαφόρων σφαιρών της ύπαρξης; Το τεράστιο μέγεθος του Δέντρου της Ζωής, σημαίνει ότι χρησιμεύει ως μέσο επικοινωνίας και αγωγού μεταξύ των θεών και των ανθρώπων. Το σύμβολο δείχνει ότι η πνευματική ανάπτυξη και υπέρβαση είναι σε πλήρη εξέλιξη, δανείζει μια αύρα μυστηρίου, αλλά και απεικονίζει μια μεγάλη αγάπη για την πολιτιστική κληρονομιά.

Ιχθύες

Θα γοητευτείτε από την ιδέα, ενός τατουάζ άγγελου είτε σε μορφή φύλακα αγγέλου, είτε σαν χερουβίμ ή -γιατί όχι- από τα φτερά τους! Η ευαίσθητη φύση σας, βρίσκει μια αίσθηση ασφάλειας σε αυτά τα τατουάζ. Επίσης, η ιδιαίτερα τονισμένη διαίσθησή σας σάς έλκει προς αυτά, γιατί γίνονται αντιληπτά σαν μια σύνδεση μεταξύ των ανθρώπων και του Θεού. Συν το ότι νιώθετε ότι οι άγγελοι έρχονται ως σωτήρες και προστάτες σας σε περιόδους κρίσης.

Όταν πρόκειται για τατουάζ όμως, πάνω απ' όλα, το σωστό πρόσωπο για να ακούσουμε είναι ο εαυτός μας. Κάθε άτομο είναι μοναδικό και, όταν αποφασίσουμε οποιοδήποτε σχέδιο, αποτελεί μια τεράστια πρόκληση γιατί είναι εκεί μαζί μας, όλη μας τη ζωή, ακόμη και αν υπάρχουν τρόποι για την εξαφάνισή τους.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved