Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 4/6

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;

Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 4/6

Τρεκλίζει η Τουρκία! Το πραγματικό του πρόσωπο έδειξε ο Ταγίπ Ερντογάν δείχνοντας αυταρχισμό και την αλαζονεία της εξουσίας ενώ μέχρι πρότινος παρουσιαζόταν ως υπέρμαχος του εκσυγχρονισμού. Αποκάλεσε τους Κεμάλ Ατατούρκ και Ισμέτ Ινονού δύο μεθύστακες που επέτρεψαν την ελεύθερη πώληση, κατανάλωση και διαφήμιση αλκοολούχων ποτών και τον τουρκικό λαό μπεκρή, αν πίνει ένα ποτηράκι κρασί και ανήθικο αν φιλιέται στο στόμα. Θίγοντας την ιστορία και το ήθος του Τουρκικού λαού η αφορμή για εξέγερση δεν άργησε να βρεθεί.
Στην Ελλάδα, από την άλλη πλευρά με τον Αντώνη Σαμαρά, πρωθυπουργό το alcohol is free. Όμως όποιος δηλώσει ότι αγαπάει την Ελλάδα είναι χουντικός και Χρυσαυγίτης. Η Τουρκική κυβέρνηση επιθυμεί να κάνει ό, τι θέλει τον λαό, επιβάλλοντας του τον ισλαμισμό και η Ελληνική κυβέρνηση, στα ίδια χνάρια, ισχυροποιεί τον εθνομηδενισμό και τον ανθελληνισμό.


Η εξίσωση της ημέρας και η ερμηνεία της

Άρης=ΚρόνοςΥποθετικός/Απόλλων=Ωροσκόπος/Άδμητος=Μεσουράνημα/Απόλλων=Κρόνος/ΜηδενικήΚριού=Ήλιος/ΚρόνοςΥποθετικός=Σελήνη/Πλούτωνα=Ήλιος/Μεσουράνημα

Ζητήματα που σχετίζονται με επιτηδευματίες και επαγγελματίες. Θέματα με συνταξιοδοτήσεις, συντάξεις, παύση ή αναστολή εργασιών. Γεγονότα που σχετίζονται με την αστυνομία και ανεξάρτητες αρχές. Σχέδια για δημόσια έργα. Εξαντλητική εργασία. Άμεσες ενέργειες. Ανεπιτυχείς ενέργειες. Συναισθήματα κατωτερότητας.


Συμβουλή

Η παρουσία του Ερμή στον Καρκίνο, πέρα από μια τάση να ασχολείστε με υποθέσεις που σχετίζονται με ακίνητα, να συζητάτε με τους γονείς και να χρησιμοποιείτε το σπίτι για πάσης φύσεως διανοητικές εργασίες, δείχνει και μια ροπή στο να παρελθοντολογείτε. Η συχνή αναφορά γεγονότων που συνέβησαν στο παρελθόν μπορεί να φανεί χρήσιμη, ιδιαίτερα αν πρόκειται για ιστορικά ή μη στοιχεία που μπορούν να βοηθήσουν να μην επαναλάβετε λάθη και να διδαχθείτε από αυτά. Αν όμως πρόκειται για προσκόλληση σε κάποια γεγονότα, αρνούμενοι να δεχτείτε τι συνέβη για να δείτε τι θα κάνετε από εδώ και πέρα, θα αποδειχθεί εις βάρος τόσο της ψυχικής όσο και της σωματικής σας υγείας.


Το απόφθεγμα της ημέρας: «Όταν η εξουσία ακολουθεί την κοινή γνώμη, είναι ισχυρή. Όταν την χτυπάει, τότε πέφτει.» Alfred de Vigny

Το τραγούδι της ημέρας: Alcohol is free – Koza Mostra & Αγάθωνας Ιακωβίδης

Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved