Ζώδια και άθληση: Σε φόρμα για το καλοκαίρι…

Πλανητικές απόψεις: Ώρα για αθλητικά ξεκινήματα, ανάλογα με το ζώδιό μας!

Ζώδια και άθληση: Σε φόρμα για το καλοκαίρι…

To καλοκαίρι είναι εδώ, επίσημα πια, αλλά αυτός δεν είναι λόγος να παρατήσουμε την προσπάθεια μας για να είμαστε σε φόρμα. Ίσα ίσα, είναι ένας λόγος περισσότερος.

Ξεκινάμε την εξέταση σύμφωνα με το αστρολογικό στοιχείο μας. Θα πρέπει να ασκηθούμε στο νερό (ζώδιο του νερού) ή μήπως θα πρέπει να έχουμε τον άνεμο στο πρόσωπό μας (ζώδιο του αέρα); Αν είμαστε ένα ζώδιο της φωτιάς θα πρέπει να θερμάνουμε τον εαυτό μας κυριολεκτικά – χάνοντας πολύ ιδρώτα– και αν είμαστε ένα ζώδιο της γης, θα κάνουμε θαύματα με την άσκηση σε εξωτερικούς χώρους.

Επιλέγουμε λοιπόν ασκήσεις που είναι ενδιαφέρουσες και ενθαρρυντικές για το ζώδιό μας, έτσι ώστε να «κολλήσουμε» μαζί τους!


Κριός - Πίνετε πολύ νερό. Ως ζώδιο της φωτιάς, καίτε μέσω υγρών. Η άσκηση θα πρέπει να είναι δυναμική και να γυμνάζεστε μέχρι να ιδρώσετε πολύ. Η ποικιλία και το ενδιαφέρον είναι σημαντικά και το τρέξιμο η καλύτερη λύση.

1mesajhkhj


Ταύρος - Έχετε έναν αργό μεταβολισμό, αλλά μην πείτε όχι στην δοκιμή ενός μαθήματος χορού για να επιδοθείτε στην λαμπρή αίσθηση του ρυθμού. Ό, τι κι αν επιλέξετε, θα πρέπει να είναι σε τακτικό πρόγραμμα. Ξεχάστε οτιδήποτε τηγανητό.


Δίδυμοι- Λειτουργείτε με υπερένταση, έτσι ώστε η χαλάρωση να είναι αναγκαία για εσάς. Η γιόγκα θα αλλάξει εντελώς τη ζωή σας και επειδή ο αδύναμος κρίκος σας είναι οι πνεύμονες, βεβαιωθείτε ότι κάνετε αρκετή πρακτική σε βαθιές αναπνοές. Η άσκηση για εσάς είναι εκείνη η οποία σας διασκεδάζει ή κρατά το ενδιαφέρον σας για μεγάλο χρονικό διάστημα.

2kentrikiassas


Καρκίνος - Χρειάζεστε άσκηση που μπορεί να γίνει στο σπίτι. Επενδύστε λοιπόν σε λίγα βάρη και dvd άσκησης. Tο κολύμπι είναι επίσης εξαιρετικό για σας, ιδίως το πρόσθιο στυλ που γυμνάζει το στήθος.( Ο Καρκίνος κυβερνά το στήθος.)


Λέων - Ό, τι αναδεικνύει το λαμπερό σώμα σας είναι η καλύτερη άσκηση για εσάς. Έχετε τόνους ενέργειας... αλλά να θυμάστε να παίρνετε «λιονταρο-ύπνους» για να ενισχύσετε τη φυσική ομορφιά σας ( Τα λιοντάρια κοιμούνται είκοσι ώρες την ημέρα!). Αδύναμος κρίκος είναι η καρδιά σας και οι ... απογοητεύσεις της. Τόσο η αερόβια άσκηση, όσο και η ξεκούραση θα βοηθήσει στην προστασία της καρδιάς σας.

3kentrikicxcxc


Παρθένος - Μακρινές βόλτες κάθε μέρα είναι η τέλεια άσκηση για εσάς. Σταματήστε το υπερδραστήριο μυαλό σας τουλάχιστον δύο φορές την ημέρα με χαλάρωση ή διαλογισμό και... κάθε λίγους μήνες, ένα μεγάλο διάλειμμα είναι το απόλυτο πρέπει για σας. Η καλύτερη εκγύμναση πάντως είναι προσανατολισμένη σε συγκεκριμένες λεπτομέρειες και διαρθρωμένα προγράμματα άσκησης.


Ζυγός - Σεβαστείτε τα σκαμπανεβάσματα των επιπέδων ενέργειας σας. Το πρωί θα πρέπει να έχετε ήπια άσκηση, ειδικά αυτή που εκτείνεται στην ενίσχυση του κάτω μέρους της πλάτης σας. Τα βράδια είναι καλύτερα για χορό και αερόμπικ. Η κόπωση και η κούραση προέρχονται από πάρα πολλούς υδατάνθρακες και όχι αρκετό νερό. Πίνετε περισσότερο καθαρό νερό!

4mesa


Σκορπιός - Ποθείτε εξαντλητικά και προκλητικά μαθήματα για την πρωινή σας άσκηση, που τα περισσότερα ζώδια δεν μπορούν καν να αρχίσουν. Αυτό σας κάνει ακόμη και πρωταθλητή μαραθωνίου, απλά πρέπει να είστε προσεκτικοί να μην χρησιμοποιείτε την γυμναστική σαν πρόσχημα, προκειμένου να κρυφτείτε από τα συναισθήματά σας. Προτιμήστε διατροφή με υψηλή περιεκτικότητα σε ίνες, χαμηλή σε λιπαρά και πολύ νερό.


Τοξότης - Τα καλύτερα αθλήματα για σας είναι το τρέξιμο, το περπάτημα, η ιππασία, το τένις και η τοξοβολία. Μπορείτε κυριολεκτικά να αρρωστήσετε αν δεν γυμνάζεστε αρκετά, και το ίδιο ισχύει και για τη βαθιά αναπνοή. Για το ζώδιο σας είναι σημαντικός ο ρυθμός του εκπνεόμενου αέρα, γι' αυτό πείτε "ναι" και στη γιόγκα!

5kentrikiadasdasd


Αιγόκερως - Τίποτα επίπονο που θα ταλαιπωρήσει τα γόνατά σας , καθώς είναι το πιο αδύναμο σημείο σας. Αντί να τρέχετε, δοκιμάστε ήπια ιππασία και περπάτημα. Από την άλλη είστε ένας φυσικός ορειβάτης, και εφ 'όσον δεν το παρακάνετε - ιδιαίτερα στον ήλιο - θα φθάνετε πάντα στην κορυφή.


Υδροχόος - Θα κάνετε το καλύτερο δυνατό με ασυνήθιστη υπαίθρια άσκηση, όπως surfing, καταδύσεις ή αλεξίπτωτο πλαγιάς . Επίσης, η άσκηση που σας επιτρέπει να εκφραστείτε, όπως η αερόβια, είναι must. Κάθε φορά που πρέπει να ασκηθείτε σε ένα γυμναστήριο, βεβαιωθείτε ότι έχετε μουσική να σας παρακινεί. Το κυκλοφορικό σύστημα κυβερνάται από το ζώδιό σας. Αφήστε, λοιπόν, το δικό σας να «κινείται».

6kenttrikiasdssds


Ιχθύες - Ως το πιο υδάτινο από τα ζώδια του νερού, θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στην κατακράτηση υγρών και το φούσκωμα. Κατά ειρωνικό τρόπο, ο χρόνος που ξοδεύεται στην επαφή σας με το νερό, ακόμα και η κολύμβηση, σας αποτρέπει από αυτό. Πίνετε νερό, όχι σόδα και να είστε προσεκτικοί με τα πόδια σας.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved