Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 2/6

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;

Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 2/6

Καλημέρα! Έφυγε και ο Μάιος και φτάσαμε στον Ιούνιο και την πρώτη Κυριακή του με το βλέμμα στις διακοπές ή στο όνειρο αυτών. Καλοκαιρινές διακοπές σε κάποιο νησί ή στο σπίτι παρέα με το astrology, την τέντα για ομπρέλα και τη βεράντα για παραλία θα βρούμε τρόπο να περάσουμε καλά. Προς το παρόν πάμε να δούμε τι μέλλει γενέσθαι την εβδομάδα που έρχεται.

Η Δευτέρα με τη Σελήνη στον Κριό δείχνει παρόρμηση τόσο στο λόγο όσο και στις πράξεις. Ο Ερμής πλέον από τον Καρκίνο θα φέρει πολιτικές κορώνες για ενότητα και φιλοπατρία. Όμως ο λαός θυμάται καλά τη φράση του Γ. Γκαίμπελς «Το δάκτυλο που σου δείχνει τον εχθρό είναι ο ίδιος ο εχθρός».

Η Τρίτη σημαδεύεται από την όψη Ερμή- Ποσειδώνα σε τρίγωνο και ως εκ τούτου ναι μεν θα ακουστούν ωραία λόγια και υποσχέσεις ωστόσο θα είναι αδύνατα στην εφαρμογή τους. Ο υπουργός των οικονομικών ίσως γίνει ο νέος Αίσωπος. Οι συγκυβερνητικοί τριγμοί θα συνεχιστούν αφού έχουμε λύσει τα πάντα ως χώρα και κολλήσαμε στον αντιρατσιστικό νόμο.

Η Τετάρτη με τη Σελήνη στον Ταύρο και τον Άρη να μπαίνει στα όρια εφαρμογής του τετραγώνου με τον Ποσειδώνα δείχνει ότι εξαπατήσεις, προπαγάνδες και δολιοφθορές θα δώσουν και θα πάρουν έως το Σάββατο.

Την Πέμπτη με τη χιαστί Άρη – Κρόνου προμηνύεται ότι θα μπει πάγος σε κάποιες υποθέσεις και θα υπάρχουν αρνήσεις από επόπτες οικονομικών θεμάτων.

Την Παρασκευή θα υπάρχουν επικοινωνιακές εντάσεις ενώ το τετράγωνο του Ερμή με τον Ουρανό θα δώσει μια νέα κόντρα της αντιπολίτευσης με την κυβέρνηση, με σκληρά λόγια και προκλήσεις ένθεν κακείθεν.


Η εξίσωση της ημέρας και η ερμηνεία της

Ουρανός=Άρης/ΚρόνοςΥποθετικός=Ερμής/Ποσειδώνας=Απόλλων/Ποσάιντον=Πλούτωνας/Άδμητος

Πράξεις δεσποτισμού από την πλευρά της κυβέρνησης και προσώπων εξουσίας. Ζητήματα που σχετίζονται με πολιτικούς μηχανικούς. Σύνδεση με ομοειδή πρόσωπα. Προφητική διάθεση. Αλλαγές στους υπάρχοντες όρους μέσω ξαφνικών χωρισμών, σπασιμάτων και διαλύσεων.


Συμβουλή

Φυσάει αγέρι για βόλτες, επισκέψεις και εκδρομές και αν κάτι δεν έχετε όρεξη είναι να καθίσετε κλεισμένοι σαν τον κούκο μέσα στο σπίτι. Παίρνετε τσάντες, μπαγκάζια, κινητό και φεύγετε. Επίσκεψη στη μαμά και το μπαμπά αναβιώνοντας τη συνήθεια του «Κυριακάτικου τραπεζιού», reunion με συγγενείς ανασύροντας μνήμες από παλιά, πάρτι για παιδιά δίνοντας δωράκια και αγκαλίτσες, πρωινή βάπτιση με κλάματα πάνω από την κολυμπήθρα, ρομαντικό ραντεβουδάκι ζεσταίνοντας τη φωλιά του έρωτα... όλα παίζουν! Εσείς δεν έχετε παρά να τα απολαύσετε.


Το απόφθεγμα της ημέρας: «Το να κατεβάσεις μούτρα απαιτεί απασχόληση 72 μυών. Το να χαμογελάσεις, μόνο 23! Επιπλέον, το δεύτερο έχει και πιο ευχάριστα αποτελέσματα» Φ. Σαμπέο


Η σωστή απάντηση στο χθεσινό κουίζ είναι: η Α


Το τραγούδι της ημέρας: The Idols - Ξαφνικά μ' αγαπάς

Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved