Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 30/5

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;

Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 30/5

Σχολιάζοντας την επικαιρότητα

Μάθε παιδί μου... καράτε! Οι πλανήτες στους Διδύμους προσφέρονται για ημερίδες, σεμινάρια και μαθήματα και η ΚΝΕ, αξιοποιώντας τις επιρροές των πλανητών, διοργανώνει διήμερο γνωριμίας για τις πολεμικές τέχνες και την πάλη στο κλειστό γήπεδο «Νίκος Παξιμαδάς» στην Πετρούπολη στις 15 & 16 Ιουνίου. Σύμφωνα με ανακοίνωση της στόχος της είναι η νεολαία να μπορεί να αθληθεί, να γίνει αγωνιστική και να παλέψει το ρατσισμό.
Μήπως όμως είναι και μια μορφή απάντησης στη Χρυσή Αυγή; Να κάπως έτσι...
«Σε πιάνει κρίση κι ένας στρατός δεν μπορεί να σε κρατήσει; Μαζί μου πως την έχεις δει; Νομίζεις ότι είμαι αντικείμενο για χρήση Χρυσή Αυγή; Φτάνει! Μη με πλησιάζεις. Ξέρω αϊκίντο, τάε κβον ντο και σε λίγο τζούντο και ζίου ζίτσου!»


Η εξίσωση της ημέρας και η ερμηνεία της

Δίας=Ουρανός/Ποσειδώνας=Αφροδίτη/Κιούπιντο=Σελήνη/Απόλλων=Άρης/Ωροσκόπος=Ποσειδώνας/Ζευς

Επίκτητα χρήματα. Κληρονομιά. Κέρδη. Ευτυχία στον έγγαμο βίο. Ευτυχισμένες στιγμές για αρκετούς ανθρώπους. Καλοτυχία. Δημοτικότητα. Χαρά σε μια επιχείρηση. Θέματα που αφορούν εμπόριο καυσίμων και ποτών, πετρελαιοπηγές.


Συμβουλή

Κέρδη και λεφτά! Χαρά και ευτυχία υπόσχεται τουλάχιστον σε κάποιους ο Δίας, φέρνοντας οικονομικά δώρα. Καθυστερούμενα, αναδρομικά, επιδόματα, χορηγίες, κέρδη από τυχερά παιχνίδια, από όλα έχει ο μπαξές. Από την άλλη, ίσως κάποιοι αισθανθείτε πως ό, τι καλό έχετε κάνει το σύμπαν θα θέλει να σας ανταμείψει και μάλιστα με τόκο είτε με μια συνεργασία, με μια σχέση ή μια δουλειά. Μην περιμένετε λοιπόν και κυνηγήστε την τύχη σας. Κι αν πιστεύετε ότι η τύχη δεν είναι κάτι που πρέπει να περιμένετε αλλά κάτι που πρέπει να πετύχετε, το σύμπαν έχει μεριμνήσει και για εσάς, στέλνοντας σας... ούριο άνεμο!


Το απόφθεγμα της ημέρας: «Τα τρία Τ της επιτυχίας: Ταλέντο, Τόλμη, Τύχη.» Οδυσσέας Ελύτης

Το τραγούδι της ημέρας: Γεια – Δέσποινα Βανδή

Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911


*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved