Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 28/5

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;

Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 28/5

Σχολιάζοντας την επικαιρότητα

Κάτω από την επιρροή της Σεληνιακής Έκλειψης που έλαβε χώρα στις 25 Μαΐου ξεκίνησαν εκτεταμένα επεισόδια βίας από μετανάστες στη Σουηδία, τη χώρα της ανοιχτής πολιτικής στη μετανάστευση και της επίτευξης της κοινωνικής αρμονίας. Ωστόσο, οι εκτεταμένες καταστροφές στα δημόσια κτίρια, τα καμένα σπίτια και τα αυτοκίνητα μετά την έξαρση των ταραχών και εμπρησμών από μετανάστες αποδεικνύουν πως η Σουηδία μόνο φάρο κοινωνικής ισορροπίας και ισότητας δεν αποτελεί. Επιπρόσθετα, η άνοδος στην τρίτη θέση του Σουηδικού κοινοβουλίου ενός κόμματος αλά Χρυσή Αυγή, η ανεργία και η περιθωριοποίηση των μεταναστών ενισχύουν το ότι οι διθυραμβικές κορώνες περί απουσίας ρατσισμού και ξενοφοβίας ήταν φούμαρα.


Η εξίσωση της ημέρας και η ερμηνεία της

Άρης=Άδμητος=Πλούτωνας/Ζευς=Μεσουράνημα/Βουλκάνους και Ερμής= Ποσειδώνας/Ζευς

Τρόμος. Προσπάθειες καταστολής. Τεμαχισμός και συντρίμμια. Εξειδίκευση. Προγραμματισμός. Υποχρεώσεις ιδιοκτήτη και κανόνες σπιτιού. Ώθηση για δράση. Ειδήσεις και πληροφορίες για χρησιμοποίηση μυστικών ιδεών, συμβουλών ή εργαλείων.


Συμβουλή

Λεκτικές έριδες και επιπλήξεις επιφυλάσσει η σημερινή μέρα ακόμα και για ευχάριστα πράγματα. Ένα φλερτ μπορεί να ξεκινήσει μέσω μιας διαφωνίας, οι εργασίες του γείτονα μπορεί να σας εκνευρίσουν ή ένα μήνυμα να βάλει φτερά στα πόδια σας. Από την άλλη, ευνοούνται νέα ξεκινήματα που μπορούν να αξιοποιηθούν οι γνώσεις και οι χειροτεχνικές δεξιότητές σας, όπως και πρωτοβουλίες που σχετίζονται με φίλους, συναδέλφους και νέα πρόσωπα. Τέλος, η μέρα προσφέρεται να ασχοληθείτε με οτιδήποτε μπορεί να φέρει στη ζωή σας μια αύρα θετικής ενέργειας και να την ανανεώσει.


Το απόφθεγμα της ημέρας: «Κείνο που σου προσάπτουνε τα χελιδόνια είναι η άνοιξη που δεν έφερες.» Οδυσσέας Ελύτης

Το τραγούδι της ημέρας: Σ. Κορκολής/ Κωνσταντίνα – Στους πέντε ανέμους

Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911


*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved