Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 24/5

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;

Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 24/5

Σχολιάζοντας την επικαιρότητα

Στα Σεληνιακά Φαινόμενα του Μαΐου είχαμε γράψει αυτολεξεί «προχωρώντας στην Σεληνιακή Έκλειψη της 25ης Μαΐου βλέπουμε τον Ωροσκόπο στην 22α μοίρα των Διδύμων και αυτό μιλά για προβλήματα ή ακόμα και απώλεια ατόμων νεαρών σε ηλικία». Την 21η Μαΐου ο νεαρός ηθοποιός Τόμας Πρωτόπαπας έχασε τη μάχη με τη ζωή (ημέρα Τρίτη, που κυβερνείται από τον Άρη ο οποίος πάλι βρισκόταν «στην μοίρα του κακού» την 22α μοίρα η οποία κυβερνάται από τον Κρόνο που εκείνη την ημέρα ήταν στο μεσοδιάστημα Άρη/Ποσειδώνα με ακριβή ερμηνεία «αργός θάνατος ως αποτέλεσμα λοιμώδους ασθένειας»). Δυστυχώς ο αδύναμος οργανισμός του νεαρού ηθοποιού σύμφωνα με τις πληροφορίες που δημοσιεύθηκαν σε site και blogs δεν μπόρεσε να αντιμετωπίσει σοβαρή λοίμωξη!

Είναι δύσκολο, όταν ένας νέος άνθρωπος χάνεται, να βρεις λόγια να πεις, λόγια αληθινά που δεν θα επιβαρύνουν με ψεύτικες παρηγοριές τους γονείς και τους δικούς του ανθρώπους. Και δεν αναφέρομαι μόνο στον Τόμας Πρωτόπαπα άλλα σε κάθε παιδί. Το παιδί του αδελφού, του γείτονα, της φίλης ή της συναδέλφου που ο πόνος ότι «φεύγει» πριν από αυτόν είναι απερίγραπτος. Η εμπειρία μου, λέει ότι αλλιώς είναι κάποιος να αντιμετωπίζει μια καταστροφή μόνος του κι αλλιώς με ανθρώπους που... συμπορεύονται αληθινά στον πόνο του.

Γιατί ζούμε; Είναι λογικό να ρωτήσει κάποιος, σε μια προσπάθεια επανοηματοδότηση της ζωής! Ο υπαρξιακός ψυχολόγος Ίρβιν Γιάλομπ και μελετητής της Επικούρειας Φιλοσοφίας, σε γνωστά του βιβλία όπως «Ο Δήμιος του Έρωτα» και «Ο κήπος του Επίκουρου» υποστηρίζει ότι «Το γιατί ζω ισοδυναμεί με το πώς ζω».


Η εξίσωση της ημέρας και η ερμηνεία της

Αφροδίτη=Δίας/Απόλλων=Άρης/Πλούτωνας=Άρης/Ουρανός=Ποσειδώνας/Άδης=Βουλκάνους/Ποσάιντον

Τύχη στη φιλία και στο εμπόριο. Ευχάριστες αλλαγές. Ανάπτυξη ενός δεσμού. Επιπλοκές τοκετού. Εξαπάτηση στην αγάπη. Βιασμός. Έρωτας πλησίον της θάλασσας. Ηθικές αξίες με βάση την ιδεολογία ή τις θρησκευτικές έννοιες.


Συμβουλή

Μία μέρα πριν από την Σεληνιακή Έκλειψη και ο Ποσειδώνας, συνοδεύοντάς την, θα θολώσει τα νερά, δημιουργώντας ανησυχίες για ζητήματα που από τη μια προβληματίζουν και από την άλλη δεν υπάρχουν ή δεν μπορούν να δοθούν σαφείς απαντήσεις. Το κύριο γνώρισμά της είναι η εξουθένωση, σωματική και ψυχική, όπως αυτή που προκύπτει, όταν κάποιος χάνεται στα επιμέρους και του διαφεύγει η ουσία, όταν προσφέρει και δεν αναγνωρίζεται, όταν υπάρχει απουσία ικανού λόγου για συνέχιση του αγώνα. Με λίγα λόγια, αυτή η έκλειψη δίνει δικαιολογίες για εγκατάλειψη, προδοσία, αδιαφορία, παραίτηση και η πρόκλησή της είναι να μην αφήσετε την τοξικότητά τους να μολύνουν την καρδιά σας. Αντίθετα, σε όλα αυτά να αντιτάξετε μια καλή δόση από την τόσο πολύτιμη και με αναζωογονητική δράση δημιουργικότητα σας!


Το απόφθεγμα της ημέρας: «Η καλύτερη χρήση της ζωής είναι να την αφιερώσεις σε κάτι που θα διαρκέσει περισσότερο απ' αυτήν.» William James


Το τραγούδι της ημέρας: Θα διώξω τα σύννεφα – Καίτη Χωματά

Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911


*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved