Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 23/5

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;

Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 23/5

Σχολιάζοντας την επικαιρότητα

Στους παλμούς της Σεληνιακής Έκλειψης στον Τοξότη, το ζώδιο που σχετίζεται με την πλάκα αλλά και τη δικαιοσύνη και τους μετανάστες, σήμερα θα μιλήσουμε για το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο. Αλλάζουν πολλά στις εκφράσεις μας με βάση τον καινούργιο νόμο και για να μη σας βάλουν οι ορδές του Δένδια πίσω από τα κάγκελα, εμείς σας χτυπάμε τον κώδωνα του κινδύνου για κάποιες από αυτές.

Πλέον, δεν θα ξαναπείτε «θα σε κάνω μαύρο στο ξύλο». Συνίσταται η αντικατάσταση της λέξης μαύρος με φιμέ ή blue nany. Αν σας ενοχλεί κάποιος χοντρός, δεν θα μπορείτε να πείτε «φύγε ρε χοντρέ» διότι πλέον θα λέγεται σωματικά ευρύχωρος. Μπορείτε όμως να λέτε «είσαι Στουρνάρας». Επίσης, απαγορεύεται πλέον η φράση «μου κάνεις τον Κινέζο». Η αντικατάσταση με το « μη μου κάνεις τον Κουβέλη» δένει εύηχα και αρμονικά.

Κλείνω με ένα ανεκδοτάκι... πριν ψηφιστεί ο νόμος.
Λέει μια φιλενάδα στην άλλη, «Αχ φιλενάδα έχω πρόβλημα, μου λένε πως είμαι ηλίθια».
« Μην ανησυχείς» της απαντά η άλλη «για σένα δουλεύει ο Ρουπακιώτης. Εγώ λοιπόν θα έλεγα ότι είσαι... μια κοπέλα με αφέλεια.»
Και η εκείνη απαντά «Με τίποτα! Ολόκληρη φράντζα δεν τη βλέπεις;


Η εξίσωση της ημέρας και η ερμηνεία της

Δίας=Ήλιος/Πλούτωνας=ΒόρειοςΔεσμός/Βουλκάνους=Κιουπιντο=Ήλιος/Ωροσκόπος=Ουρανός/Ποσειδώνας

Καλοτυχία. Διασημότητα. Για να πάρει κάποιος βάρος εύκολα. Υπερνίκηση προβλήματος υγείας. Επαφές και φιλές που κρατούν. Δημιουργία τυχερών επαφών. Τυχερή ή οικονομική συνεργασία. Συναισθήματα ευτυχίας μέσα στο γάμο ή την επιχείρηση. Κληρονομιά ή απροσδόκητα, εύκολα και επίκτητα χρήματα.


Συμβουλή

Ματιές από την κλειδαρότρυπα! Με τους πλανήτες στους Διδύμους χωρίς κουτσομπολιό δεν θα αντέχετε ούτε ώρα, ενώ με τη Σελήνη στο Σκορπιό θα « ψοφάτε» για σκάνδαλα, ιστορίες πάθους και θα ψάχνετε τι κρύβει ο ένας ή κι ο άλλος. Δυο μάτια κολλημένα μπορεί να είναι επάνω σας ή με βλέμμα αινιγματικό να καρφώνετε εσείς κάποιον άλλο. Τις πιο κρυφές στιγμές σας κρατήστε για εσάς, δεν είναι μέρα να τις βγάλετε προς τα έξω. Τέλος μην απορήσετε, αν με το σεξ σας πιάσει μανία.


Το απόφθεγμα της ημέρας: «Το πώς συμπεριφέρονται οι άλλοι σε σένα είναι το κάρμα τους. Το πώς εσύ αντιδράς είναι το δικό σου.» Wayne W. Dyer


Το τραγούδι της ημέρας: Εκείνος & Εκείνος – Το πάθος

Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911


*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved