Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 22/5

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;

Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 22/5

Σχολιάζοντας την επικαιρότητα

Ο Ήλιος που συμβολίζει την εξουσία μπήκε στο διττό ζώδιο των Διδύμων και όπως ανακοινώθηκε τους δύο εισαγγελείς, Γρηγόρη Πεπόνη και Σπύρο Μουζακίτη, θα αντικαταστήσει το νέο εισαγγελικό δίδυμο Παναγιώτης Αθανασίου και Γαληνός Μπρης. Ο χρόνος παραμονής των δύο άξιων εισαγγελέων Πεπόνη και Μουζακίτη άρχισε να γυρνά αντίστροφα, όταν διαβίβασαν στον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Εφετών Αθηνών, Χρήστο Μαρκογιαννάκη, όλες τις καυτές δικογραφίες, όπως λίστα Λαγκάρντ, δάνεια κομμάτων, μυστικά κονδύλια κ.ά., υποστηρίζοντας ότι οι δικές τους κινήσεις εμποδίζονται από αυτόν που βρίσκεται πιο πάνω από αυτούς, τον Εισαγγελέα Διαφθοράς. Με λίγα λόγια δεν τους αφήνουν να προχωρήσουν και τους δίνουν πόδι!


Η εξίσωση της ημέρας και η ερμηνεία της

Ερμής=Απόλλων/Βουλκάνους=Άρης/Ωροσκόπος=Πλούτωνας/ΒόρειοςΔεσμός=Ερμής/Αφροδίτη

Κατανοητές σκέψεις και απόψεις. Αντιπαραβολή επιχειρημάτων. Λεκτική σύγκρουση ή μάλωμα μέσω τηλεφώνου ή ιντερνέτ. Νέες γνωριμίες μέσω αλληλογραφίας ή ανταλλαγής μηνυμάτων. Τα όμορφα ειπωμένα λόγια. Γούστο και καλαισθησία.


Συμβουλή

Με νωπή ακόμη την όψη τετραγώνου μεταξύ Ουρανού – Πλούτωνα νιώθετε ότι, θέλοντας και μη, είναι αναγκαίο να ανασυνταχθείτε, προκείμενου να βρείτε τρόπους να προσαρμοστείτε σε νέα δεδομένα που ευχάριστα ή δυσάρεστα... αυτά είναι. Από την άλλη, με τη σύνοδο Ερμή – Αφροδίτης μπορείτε να στείλετε ή να λάβετε μηνύματα φλερτ, όπως και να έχετε ευχάριστα μαντάτα όσον αφορά σε κάποια χρήματα που είναι... καθοδόν. Ευνοούνται πάση φύσεως αγορές σε πολυσυσκευασίες ή γενικότερα του ίδιου είδους σε πολλά αντίγραφα.


Το απόφθεγμα της ημέρας: «Ο πιο σύντομος δρόμος από τον έναν άνθρωπο στον άλλο είναι το χιούμορ». Wolinski


Το τραγούδι της ημέρας: H μπανιέρα - Βαγγέλης Γερμανός

Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911


*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved