Ένα tablet την ημέρα κρατά τα παιδιά ευφυή!

Ποιός χρειάζεται μια τηλεόραση, μια νταντά ή αδέλφια όταν μπορούμε να έχουμε ένα tablet για παιδιά;

Ένα tablet την ημέρα κρατά τα παιδιά ευφυή!

Μπαίνοντας πια στο μήνα του κοινωνικού Διδύμου, η στιγμή είναι τέλεια για να ενδιαφερθούν τα παιδιά μας για νέα πράγματα, καθώς η περιέργεια είναι σε υψηλό επίπεδο.

Νέες ιδέες και εφευρέσεις πλημμυρίζουν την ζωή μας και η αναβάθμιση της τεχνολογίας έρχεται κοντά μας για να μας γεμίσει με gadgets που γίνονται εκπαιδευτικά παιχνίδια.
Φαντάζομαι ότι είναι πολύ δύσκολο όλες οι γυναίκες να αισθάνονται καλές μαμάδες, όταν αφήνουν το παιδί τους ώρες μπροστά στην τηλεόραση γιατί απλά δεν έχουν χρόνο για να αφοσιωθούν μαζί του, ιδίως τα Σαββατοκύριακα.

Το μυστικό μου. Ποιός χρειάζεται μια τηλεόραση, μια νταντά ή αδέλφια όταν μπορούμε να έχουμε ένα tablet για παιδιά; Ο Διδυμίσιος αέρας προτάσσει καινοτόμους και έξυπνους τρόπους γρήγορης επικοινωνίας και εκμάθησης άλλωστε.

Πρόκειται λοιπόν για ένα νέο, διασκεδαστικό τρόπο για να κρατήσουμε το παιδί μας απασχολημένο στο να μάθει καινούργια επιμορφωτικά πράγματα για ώρες. Σίγουρα, έχει μια μαγευτική οθόνη σαν της τηλεόρασης, αλλά το παιδί αισθάνεται διαφορετικά και σίγουρα λιγότερο παθητικό. Tα παιδιά σας, ιδίως αν ανήκουν στα ζώδια του Αέρα (Δίδυμος, Ζυγός, Υδροχόος), θα λατρέψουν την εκμάθηση με το tablet, ενώ εμείς μπορούμε να τελειώσουμε τις δουλειές μας, να έχουμε μια συνομιλία με τον σύζυγό μας και να χαλαρώσουμε, καθώς δεν θα αισθανόμαστε ένοχες, όπως τις περισσότερες φορές.

mesa

Στη συνέχεια, την ώρα του βραδινού παραμυθιού μπορούμε να δούμε την εικονική γοργόνα, που ακολουθεί μαζί με την φανταστική ουρά της τα κύματα του ωκεανού, με τους ήχους της ουράς να χτυπούν μέσα στον βυθό, καθώς διαβάζουν «The Little Mermaid» από την οθόνη. Ας μην ανησυχούμε, η βιβλιοθήκη μπορεί να εξακολουθεί να είναι μια αγαπημένη δραστηριότητα και νομίζω ότι τα παιδιά δεν θα πάψουν ποτέ να τους αρέσει η μυρωδιά των παλαιών, πολύχρωμων εξώφυλλων των βιβλίων. (Αρκεί να τους το περάσουμε σαν οπτική.)

Καλώς ή κακώς, αυτόν τον μήνα κλίνουμε προς την κατεύθυνση της καινοτομίας στην εκπαίδευση και η πρόσφατη κυκλοφορία των ηλεκτρονικών βιβλίων επιτρέπει ακόμη και οι μαθητές να κατεβάσουν βιβλία και διαδραστικά εργαλεία μάθησης, τα οποία σαφώς είναι καλύτερα για την πλάτη τους, αν όχι για το μυαλό τους.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved