H καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 20 έως 22/5

Σελήνη στο Ζυγό - Ό, τι μας δένει στα παλιά είναι οι κακές συνήθειες

H καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 20 έως 22/5

Η αποκατάσταση της χαμένης αρμονίας γύρω μας, είναι κάτι που ταλανίζει όλους μας, είτε σε προσωπικό είτε σε συμπαντικό επίπεδο. Το διήμερο που ακολουθεί θα γίνει και κύριο μέλημά μας, καθώς η Σελήνη περνάει στον Ζυγό σήμερα 20/5 στις 8.08 το βράδυ.

Το διήμερο αυτό μας ωθεί να ασχοληθούμε με την αισθητική μας πλευρά, καθώς και με εκείνο το ένστικτο της δίκαιης αντιμετώπισης των περιστάσεων και των ανθρώπων που τις προκαλούν.
Το βράδυ μας καλεί να αισθανθούμε τη γαλήνη και την ισορροπία που μπορούν να μας χαρίσουν η ενασχόληση με οτιδήποτε καλλιτεχνικό, δημιουργικό και αισθητικά όμορφο.

Στις 21/5 η ημέρα αρχίζει με την αίσθηση της διαμάχης, ανάμεσα στο συναίσθημα και τη λογική, εφόσον στις 3.51 το μεσημέρι η αντίθεση με τον Ουρανό και σχεδόν παράλληλα στις 3.55 το τετράγωνο με τον Πλούτωνα που επηρεάζουν από το πρωί, ανακινούν συσσωρευμένα απωθημένα που είναι έτοιμα να ξεχυθούν προς πάσα κατεύθυνση.
Το σκληρό αυτό Ταυ – τετράγωνο της Σελήνης με αυτούς τους πλανήτες, μας ωθεί ως το μεσημέρι σε κινήσεις ανατροπών που συνοδεύονται από μεγάλη συναισθηματική ένταση.
Η παρόρμηση, ο αυθορμητισμός και η επιμονή ώστε να ανατραπεί μια οποιαδήποτε κατάσταση, ζητάνε από εμάς ένα άμεσο αποτέλεσμα.
Οτιδήποτε και αν κάνουμε, επιθυμούμε να τελειώσει όσο πιο γρήγορα γίνεται, μην αφήνοντας περιθώρια αναβολής. Σε όλο αυτό κάποιοι είναι έτοιμοι να αναλάβουν και το κόστος, κάποιοι όχι και κάποιοι άλλοι νομίζουν πως είναι.
Από τις 5.33 το απόγευμα το κλίμα αλλάζει εντελώς, καθώς η Σελήνη σχηματίζει αρχικά αρμονική όψη με τον Ερμή και στις 10.23 το βράδυ με την Αφροδίτη από το ζώδιο των Διδύμων.
Αυτός ο συνδυασμός έρχεται να μας απαλλάξει από κάθε βάρος, κάνοντάς μας να αντιμετωπίζουμε με αισιόδοξη και χιουμοριστική διάθεση τα γεγονότα και πάνω απ' όλα να μην αισθανόμαστε ενοχικά για τις πράξεις μας. Οποιαδήποτε πληροφορία ή κουβεντούλα γύρω από την αισθητική του σώματος και του προσώπου μας θα μας ανανέωνε κι άλλο τη διάθεση, ενώ το βράδυ προσφέρεται για παρεούλα με φίλους, συζητήσεις, ανταλλαγές απόψεων και ιδεών, καθώς και διακόσμηση του χώρου μας με καλοκαιρινή αύρα.

Στις 22/5 στις 10.36 το πρωί η αρμονική όψη με τον Δία ξεκινάει και κλείνει την ημέρα με μεγάλη εύνοια για πολλούς από εμάς, ενώ η αισιόδοξη διάθεση υπερνικά κάθε εμπόδιο. Ιδανική ημέρα για να επικοινωνήσουμε τις επιθυμίες και τις προθέσεις μας, να μάθουμε και να πούμε αλήθειες. Η συναισθηματική μας ασφάλεια περιφρουρείται άψογα, ενώ και οικονομικές διευθετήσεις εκπληρώνονται με τον καλύτερο τρόπο.

Στις 11.56 το βράδυ η Σελήνη περνάει στον Σκορπιό για να ισχυροποιήσει το αίσθημα της εξουσίας μας πάνω στα δρώμενα.

Υδροχόοι, Λέοντες, Δίδυμοι και Τοξότες, εκμεταλλευτείτε αυτό το διήμερο προκειμένου να πετύχετε έναν στόχο, να διευθετήσετε εκκρεμότητες και να εκφράσετε όλα όσα σας απασχολούν.

Ζυγοί και Κριοί, μπορείτε να γίνετε υπέροχοι συνομιλητές και μεσολαβητές, αν βάλετε στην άκρη τον εγωισμό και την αίσθηση της υπεροχής σας που τελικά σας καταδυναστεύει.

Αιγόκεροι και Καρκίνοι αισθάνεστε πως ό, τι και να κάνετε κάτι ή κάποιοι άλλοι σας ξεπερνούν, ερχόμενοι συνεχώς δεύτεροι.

Παρθένοι, Ιχθύες, Σκορπιοί και Ταύροι προτίθεστε να γεφυρώσετε χάσματα και να κλείσετε παλιούς λογαριασμούς, μεταμορφώνοντας το αρνητικό κλίμα που επικρατεί.

Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved