Πλανητικές Απόψεις: Η Μπουγάδα του Ζωδιακού

Δευτέρα 20 Μαΐου 2013 - Πλύνε κανένα ρούχο κι εσύ, μπορείς.....

Πλανητικές Απόψεις: Η Μπουγάδα του Ζωδιακού

Δεν καταλαβαίνω γιατί πολλές από εμάς μισούν να κάνουν μπουγάδα.

kentrikifdv

Αναλόγως ζωδίου, μπορούμε να κάνουμε τον χώρο του πλυσίματος, αλλά και την μπουγάδα μας πιο εύκολη!

Σοβαρά είναι από τις πιο εύκολες δραστηριότητες.

Δηλαδή δεν είναι δύσκολο να προσθέσουμε απορρυπαντικό, μαλακτικό και ό, τι άλλο μπορούμε να προσθέσουμε στο πλυντήριο, να το ενεργοποιήσουμε, να περιμένουμε και στη συνέχεια να βγάλουμε τα ρούχα μας στο φρέσκο αεράκι.

Ωστόσο, αν έχετε 7 παιδιά, μπορώ να καταλάβω το μίσος σας για το πλυντήριο κι επειδή σας νοιάζομαι, να μερικές συμβουλές για να κάνετε την διαδικασία πιο εύκολη.

Στοιχείο Φωτιάς

mesa55

Μια Κριαρίνα θα κάνει απόλαυση την διαδικασία της μπουγάδας και του σιδερώματος, αν υπάρχει στο χώρο πλυσίματος μια ενσωματωμένη σιδερώστρα που εξοικονομεί χώρο. Μια επιτοίχια σιδερώστρα εξοπλισμένη με φώτα, για να φωτίζει την επιφάνεια σιδερώματος και μια ηλεκτρική πρίζα για το σίδηρο, κάνουν την διαδικασία να μην φαίνεται σαν αγγαρεία.

Για μια Λιονταρίνα τα ρούχα της είναι η μισή αρχοντιά, όποτε ας εγκαταστήσει σιδερένιες ράβδους για να τα κρεμάσει, φρεσκοπλυμένα, έτσι ώστε να μην τσαλακωθούν - ή αν προτιμά να στεγνώσουν με τον αέρα, λόγω ευαισθησίας των υλικών.

Η Τοξότης θα πρέπει να επιλέξει το σωστό σημείο για το δωμάτιο για να ξοδεύει λιγότερο χρόνο να πηγαινοέρχεται από το πλυντήριο στους χώρους όπου δημιουργούνται τα βρώμικα ρούχα. Η ιδανική λύση θα ήταν το μπάνιο με ένα ντουλάπι με συρμάτινα καλάθια για τα βρώμικα ρούχα, που θα τα κρατά μακριά από τα μάτια, μέχρι την ημέρα πλυσίματος.

Στοιχείο Γης

kentrikidfdfdf

Μια γυναίκα Ταύρος τρελαίνεται να μαζεύει απορρυπαντικά και μαλακτικά με υπέροχα αρώματα. Υπάρχει όμως μια λύση που θα βοηθήσει και το πορτοφόλι της κι αυτή λέγεται περιορισμός των επιλογών. Έτσι, αν έχετε γεμάτα ράφια με μισογεμάτα μπουκάλια, περιορίστε τον εαυτό σας με ένα σαπούνι πλυντηρίου, ένα λεκέδων και ένα μαλακτικό, φυσικά όλα με υπέροχη μυρωδιά.

Η σχολαστική Παρθένος καλό θα ήταν να έχει ένα ζευγάρι δοχείων κοντά στο πλυντήριο για τα αντικείμενα που βγαίνουν από τις τσέπες πριν κάνει το πλύσιμο. Ιδέα: Ας κρεμάσει ένα ζευγάρι υπερμεγέθη κλιπ στον τοίχο για τις «ορφανές» κάλτσες ή με tips όσον αφορά την αφαίρεση λεκέδων.

Μια Αιγοκερίνα θα κάνει την μπουγάδα της πιο οργανωμένη, αν συγκεντρώσει όλα τα ρούχα σε ένα ντουλάπι κοντά στο πλυντήριο, έτσι ώστε τα πάντα να είναι στο χέρι της, όταν τα χρειάζεται. Με τον ίδιο τρόπο, μπορεί να αποθηκεύσει όλες τις επιπλέον προμήθειες, ώστε να ξέρει πότε είναι η ώρα για την ανανέωση.

Στοιχείο Αέρα

kentrkikisds

Μια γυναίκα Δίδυμος λατρεύει τις πολλές δραστηριότητες μαζί, έτσι αν μπορεί να ασκηθεί, να παρακολουθήσει τηλεόραση και να κάνει το πλυντήριο όλα την ίδια στιγμή, θα αυξήσει την αίσθηση της ολοκλήρωσης της.

Κάντε πιο όμορφο το δωμάτιο πλυντηρίου, διακοσμώντας το με τρόπο που να εκφράζει την προσωπικότητά μιας Ζυγού. Δηλαδή, ζωγραφισμένα στο χέρι ντουλάπια και ένα παλιό αντίκα σίδερο με την βάση του, συμβάλλουν εμπνευσμένα στην καλή εμφάνιση και την άνετη λειτουργικότητα.

Ενώ μια γυναίκα Υδροχόος που λατρεύει την τεχνολογία, θα κάνει πιο εύκολη την μπουγάδα της αν επενδύσει σε ένα θερμαινόμενο στεγνωτήριο που προσφέρει μια πιο ήπια εναλλακτική λύση και μια πιο γρήγορη επιλογή από τα ρούχα στον αέρα. Στην Ελλάδα προτιμούμε τον φυσικό άφθονο ήλιο μας, αλλά θα της φανεί βολικό για το χειμώνα πάρα πολύ.

Στοιχείο Νερού

kejwnjrwejre

Η νοικοκυρά Καρκίνος θα μεριμνήσει πάνω απ' όλα για την οικογένεια της. Έτσι, αν προσθέσει ράφια στο δωμάτιο πλυσίματος, μπορεί να φιλοξενήσει ατομικά καλάθια για άπλυτα ρούχα, ένα για κάθε μέλος της οικογένειας. Με αυτόν τον τρόπο μάλιστα κάθε άτομο διαπαιδαγωγείται να αναλαμβάνει την ευθύνη του για το πλύσιμο.

Για την γυναίκα Σκορπιό που εχει να κρύψει τα σέξι εσώρουχα της από τα αδιάκριτα, η ιδανική λύση είναι ένα σκοινά για άπλωμα μέσα στο δωμάτιο πλυσίματος. Μπορεί να εγκαταστήσει ένα αναδιπλούμενο σχοινί όταν έχει να κρεμάσει τα ρούχα και να το βάζει πίσω στην υποδοχή, όταν δεν είναι σε χρήση.

Με την γνωστή αφηρημάδα της, λόγω ότι ζει στον ονειρικό της κόσμο, η γυναίκα Ιχθύς θα βρει την υγεία της με ένα καλάθι πλυντηρίου με ρόδες. Θα ήταν ιδανικό να κρατήσει το καλάθι κοντά στην κρεβατοκάμαρα ή στο μπάνιο, έτσι ώστε να μπορεί να πετάξει βρώμικα ρούχα στην κατάλληλη θήκη - λευκά, σκούρα, ευαίσθητα – καθώς τριγυρίζει στο σπίτι για να μην τα μπερδεύει.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved