Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 18/5

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;

Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 18/5

Σχολιάζοντας την επικαιρότητα

Καλημέρα σε όλους τους φίλους!
Σάββατο και η επιθυμία για χαρά, απαλλαγμένοι από τις υποχρεώσεις της καθημερινότητας, είναι πιο ζωντανή. Μια Eurovision δεν αρκεί για να ξεχαστεί αυτό που ζούμε, όπως ένα μικρό κομμάτι σοκολάτας δεν αρκεί για να χορτάσουμε. Το alcohol για σήμερα είναι free κι εμείς ευχόμαστε στου Koza Mostra και τον Αγάθωνα καλή επιτυχία με ένα τραγούδι που αν μη τι άλλο έχει ελληνικό χρώμα.

Ας προχωρήσουμε στην αστρολογική μας συνήθεια το σημερινό κουίζ. Η Μάρω είναι λογίστρια που αναζητά να κάνει μια αλλαγή στη ζωή της και συγκεκριμένα στο σώμα της. Με μια λιποπλαστική και μια προσθετική στήθους. Ασχολείται με την αστρολογία και θέλει να δει... τι μέλλει γενέσθαι. Ποιούς πλανήτες πρέπει να εξετάσει και γιατί;

Α) Πλούτωνα, για την αλλαγή. Ποσειδώνα, για το αισθητικό αποτέλεσμα. Ουρανό, για το χειρουργείο.

Β) Σελήνη, για την εξέλιξη. Δία, για την αυξητική στήθους. Άρη, για το χειρουργείο.

Γ ) Ποσειδώνα, για το αισθητικό αποτέλεσμα. Άρη, για το χειρουργείο και την ανάρρωση. Σελήνη, για τη μέρα του χειρουργείου.

Η εξίσωση της ημέρας και η ερμηνεία της

Άρης=Ουρανός/ΜηδενικήΚριού=Πλούτωνας/ΜηδενικήΚριού=Ερμής/Δίας=Δίας/Ποσειδώνας=Ερμής/Κρόνος

Ατυχήματα από απερισκεψίες. Προγράμματα stage. Σχεδιασμοί. Επιθυμία για δράση. Αρραβώνας της πλάκας. Μετακινήσεις που πρέπει να γίνουν.

Συμβουλή

Με τον Ερμή στους Διδύμους, το πρόγραμμα του Σαββάτου περιέχει βολτούλες, εξόδους και εκδρομές. Γενέθλια πάρτι, ερωτικά ραντεβού, καλλιτεχνικά προγράμματα, αθλητικοί αγώνες έχουν σήμερα την τιμητική τους. Το μόνο αγκάθι είναι το τετράγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα, που δείχνει ακυρώσεις, απογοητεύσεις και ματαιώσεις. Ίσως σας σκάσει το λάστιχο, μια ίωση σας καθηλώσει στο κρεβάτι ή κάποιος σας πει ψέματα. Η μεταβλητή ποιότητα ωστόσο των πλανητών δείχνει ότι ρόδα είναι και γυρίζει.

Το απόφθεγμα της ημέρας: «Δεν υπάρχουν ούτε δυο άνθρωποι στον κόσμο που να βλέπουν τη ζωή με τον ίδιο ακριβώς τρόπο.» Βόλφγκανγκ Γκαίτε

Το τραγούδι της ημέρας: Alcohol is free – Koza Mostra & Αγάθωνας

Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911


*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved