Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 15/5

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;

Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 15/5

Σχολιάζοντας την επικαιρότητα

Stop στα εντομοαπωθητικά!
Η συννεφιά μπορεί να σας κάνει παρέα όμως αυτή την εποχή το σπίτι ή το χώρο σας μπορεί να το συντροφεύουν και μύγες, κουνούπια, μυρμήγκια και πάση φύσεως έντομα. Αν σας ενοχλούν και ψάχνετε τρόπους να τα απωθήσετε ή να τα εξοντώσετε πρέπει να σκεφτείτε ότι ζείτε σε εποχή ύφεσης. Τέρμα τα λεφτά για ταμπλέτες, σπρέι, «φιδάκια». Σύμφωνα με τον ΟΗΕ όταν σας πιάσει πείνα ή τα παιδιά σας ρωτήσουν «τι θα φάμε σήμερα;» εσείς θα κάνετε το Μιγιάκι, το γεράκο από το Karate Kid, θα πιάσετε ένα έντομο και θα το φάτε. Αρνάκι, κατσικάκι, κοτόπουλο... τρε- μπαναλ. Μύγα ψητή, μυρμήγκια στιφάδο, τζίτζικας αλανιάρης με πατάτες σωτέ και άλλες τέτοιες gourmet γεύσεις συστήνουν οι κύριοι του ΟΗΕ για την πείνα που μαστίζει. Το καλό παράδειγμα πρέπει βεβαίως να το δείξουν πρώτοι οι πολιτικοί μας οπότε προτείνω στα μαγειρεία της βουλής να σερβίρουν αποκλειστικά μενού εντόμων αλά ΟΗΕ.

Η εξίσωση της ημέρας και η ερμηνεία της

Δίας=Ερμής/Άδμητος=Κρόνος/Μεσουράνημα=ΜηδενικήΚριού/Βουλκάνους=Ποσειδώνας/ΚρόνοςΥποθετικός

Επιτυχείς σκέψεις. Αλλαγή κατοικίας. Οικονομικά θέματα. Χρηματική ισχύ. Ανεμομαζέματα – ανεμοσκορπίσματα. Πληθωρισμός.

Συμβουλή

Μετακομίσεις ο «φτερωτός Ερμής». Αν έχετε αρχίσει να ασφυκτιάτε σε ένα χώρο, έχετε χάση τη βολή σας και γενικότερα στριμώχνεστε, το πλανητικό σκηνικό δείχνει ότι είναι καιρός να μαζέψετε τα μπογαλάκια σας και να πάτε σε άλλη κατοικία. Από το βράδυ ο Ερμής έρχεται να συντροφεύσει Αφροδίτη και Δία στους Δίδυμους και διευκολύνοντας μεταφορές, μετακομίσεις και κινήσεις γλιτώνοντας χρόνο και κόπο. Μανούλα στην ευελιξία ο Ερμής στους Διδύμους. Καλός και για νέες γνωριμίες, φλερτ κα αεράτες προσεγγίσεις. Μόνο επειδή ο Αίολος πότε φυσά εδώ και πότε εκεί μην παίρνετε και τις μετρητοίς όσα λέγονται. Αέρας είναι αυτός, μπορεί στη συνέχεια να αλλάξει πορεία.

Το απόφθεγμα της ημέρας: «Η τέχνη της ζωής δεν έγκειται τόσο στο να εξαφανίζεις τους μπελάδες όσο στο να μπορείς να συμπορεύεσαι με αυτούς.» Bernard Baruch

Το τραγούδι της ημέρας: Νυχτερίδες και αράχνες – Στέλιος Καζαντζίδης

Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911


*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved