Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 14/5

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;

Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 14/5

Σχολιάζοντας την επικαιρότητα

Αυτές τις ημέρες το τετράγωνο της Αφροδίτης στους Διδύμους (που συνδέεται με ταξίδια, συνέδρια, οδικά έργα) με τον Ποσειδώνα στον Τοξότη (εξωτερικό, δικαιοσύνη, παιδεία) σε κορύφωση μιλά για οικονομικές απάτες περιωπής.
Την ίδια περίοδο Α. Σαμαράς (Δίδυμος) κάνει τον Κινέζο για τις επερχόμενες μειώσεις σε μισθούς της τάξης του 30% στρέφοντας την προσοχή των πολιτών στο ταξίδι για επενδύσεις τύπου «Γιάννης πίνει Γιάννης κερνάει» στην Κίνα ενώ ο Γ. Παπανδρέου (Δίδυμος) πρόεδρος της κατηγορούμενης ως διεφθαρμένης Σοσιαλιστικής Διεθνούς και ένθερμος fan του «υπάρχουν ευκαιρίες σε κάθε καταστροφή» σε συνέδριο στο Λας Βέγκας αναζητεί επενδυτές τώρα που όπως υποστηρίζει στην Ελλάδα διαμορφώνονται οι καλύτερες δυνατές επενδυτικές ευκαιρίες.
Από την άλλη, το χρηματιστήριο αυτές τις ημέρες παρουσιάζει «άνοδο» πέραν πάσης προσδοκίας στις τραπεζικές (!) μετοχές την ίδια ώρα που ξένα Hedge Funds είναι έτοιμα να επενδύσουν στο ελληνικό τραπεζικό (!) σύστημα συμμετέχοντας στην ανακεφαλαιοποίηση ελληνικών τραπεζών ή για να το λέμε με απλά λόγια... στο μαμούθ ξεπούλημα.

Η εξίσωση της ημέρας και η ερμηνεία της

Ερμής=Αφροδίτη/ΒόρειοςΔεσμός=Αφροδίτη/Άρης=Ερμής/Άδμητος=Σελήνη/Ζευς

Ευχάριστες επιστολές και μηνύματα συμπάθειας. Ερωτικές σκέψεις. Δημιουργικές ενασχολήσεις. Θέματα που σχετίζονται με νεότερους συγγενείς ή γνωστά πρόσωπα. Διαπραγματεύσεις για μη αναστρέψιμη υπόθεση. Αναστολή.

Συμβουλή

Οι αρνητικές σκέψεις και η κατήφεια θα έχουν αντίπαλο ευχάριστα μηνύματα και ελπιδοφόρες ειδήσεις για οικονομικά θέματα με τη σημείωση ότι θα πρέπει να αποφύγετε να ωραιοποιήσετε καταστάσεις ή να αποκρύψετε πράγματα. Πολύ πιθανόν κάποιοι να δώσουν παράταση για ένα ζήτημα όμως χρειάζεται να έχετε υπόψη σας ότι τις αποφάσεις τους τις έχουν πάρει και ότι θα μείνουν αμετακίνητοι σ' αυτές. Αξιοποιήσετε το χρόνο που έχετε για να βρεθείτε ένα βήμα μπροστά. Ερωτικά κάποιοι θα διασκεδάσουν νοητικά παιχνίδια τύπου άλλο «απατώ» και άλλο «απιστώ» σε μια προσπάθεια να εκλογικέψουν την τάση για ατασθαλίες.

Το απόφθεγμα της ημέρας: «Οι φρόνιμοι άνθρωποι εμπιστεύονται λίγους. Οι πονηροί κανένα.»
Τζορτζ Μπέρναρντ Σο

Το τραγούδι της ημέρας: Αντώνης Ρεπάνης - Διπρόσωπη

Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911


*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved