H καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 13 έως 16/5

Σελήνη στον Καρκίνο – Οι επιθυμίες στον πάγκο της λαϊκής αγοράς

H καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 13 έως 16/5

Το διήμερο που ακολουθεί μας κάνει να αισθανόμαστε πως κάθε παράπονο εμπεριέχει και την εκδίκησή του, καθώς η Σελήνη περνάει στον οικείο της Καρκίνο, σήμερα 13/5 στις 12.58 το μεσημέρι.
Η διάθεσή μας να γκρινιάξουμε προσπαθώντας να τραβήξουμε την προσοχή, γίνεται έντονη αυτό το διήμερο.
Το τρίγωνο με τον Ποσειδώνα που κορυφώνεται στις 11.31 το βράδυ και επηρεάζει από νωρίς το απόγευμα, αναμοχλεύει παλιές αναμνήσεις, δίνει έμπνευση για να διαμορφώσουμε μια ζεστή σπιτική ατμόσφαιρα και ενεργοποιεί όλο μας τον ρομαντισμό.
Το βράδυ είναι ιδανικό για μια βόλτα κοντά στη θάλασσα ή για χαλάρωση στο σπίτι

Στις 14/5 στις 3.14 το πρωί η αρμονική όψη με τον Κρόνο που επηρεάζει από το προηγούμενο βράδυ, κάνει ακόμα πιο παθητική τη στάση μας, αποζητώντας ασφάλεια και σιγουριάς από τους δικούς μας ανθρώπους.
Στις 11.10 το πρωί η δυσαρμονική όψη με τον Ουρανό και λίγο αργότερα στις 11.58 το μεσημέρι η δυσαρμονική όψη με τον Πλούτωνα, κάνουν το διάστημα από το πρωί έως αργά το μεσημέρι απαγορευτικό, για κάθε επικοινωνιακή κίνηση.
Αν θέλουμε να επικοινωνήσουμε κάτι σημαντικό, θα ήταν καλύτερα να το αναβάλλουμε γι αυτή την ημέρα και αν δεν μπορούμε, να το πράξουμε από το απόγευμα και μετά.
Η ένταση και η αδιαλλαξία κυριαρχούν και η ανυπομονησία τους ενός, γίνεται εφιάλτης για την υπομονή του άλλου. Η διάθεση των περισσοτέρων είναι πεσμένη και απρόθυμη.

Στις 15/5 ξημερώνει μια ανεβασμένη ψυχολογικά ημέρα με τη Σελήνη να βρίσκεται σε αρμονική όψη με τον Άρη στις 1.38 το μεσημέρι, επηρεάζοντας από το πρωί θετικά τη διάθεσή μας.
Είναι ευκαιρία να διεκπεραιώσουμε τις υποθέσεις μας, να τολμήσουμε σε αισθηματικά θέματα, να διεκδικήσουμε και να φέρουμε εις πέρας τις καταστάσεις.
Στις 3.13 το μεσημέρι η αρμονική όψη με τον Ήλιο μας απαλλάσσει από την κατήφεια, ακόμα και αν μέσα μας και ως το βράδυ, διατηρούμε επιφυλάξεις που δεν αφήνουμε να φανούν προς τα έξω.

Στις 16/5 πλέον στις 1.38 το πρωί, η Σελήνη περνάει στον Λέοντα για μια οντισιόν με πολλές απαιτήσεις.

Καρκίνοι, Ζυγοί, Κριοί και Αιγόκεροι είναι οι ανικανοποίητοι του διημέρου, που ψάχνουν να βρουν την άκρη σε ένα μπουρδουκλωμένο κουβάρι. Χρειάζεται υπομονή και ψυχραιμία.

Ιχθύες, Παρθένοι, Σκορπιοί και Ταύροι δραστηριοποιούνται και καταφέρνουν να βγάλουν εις πέρας δύσκολες αποστολές.

Υδροχόοι, Λέοντες, Δίδυμοι και Τοξότες έχουν την αίσθηση του σουλτάνου που καλεί το χαρέμι του προς τέρψη.

Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved