Πλανητικές Απόψεις: Υπάρχουν ημέρες με άσχημα μαλλιά;

Οι Διελεύσεις της Αφροδίτης μπορεί να είναι οι υπεύθυνες...

Πλανητικές Απόψεις: Υπάρχουν ημέρες με άσχημα μαλλιά;

Υπάρχουν μέρες που «τσακωνόμαστε» με τα μαλλιά μας μπροστά στον καθρέφτη, γιατί δεν στρώνουν ή μας φαίνονται θαμπά και άτονα. Όλοι έχουμε αντιμετωπίσει τέτοιες καταστάσεις και για εμάς τις γυναίκες που θέλουμε μια περιποιημένη εμφάνιση, είναι ένας σημαντικός παράγοντας για να αισθανόμαστε καλά. Αν θέλουμε να ξέρουμε πότε τα μαλλιά μας θα αντιμετωπίσουν τις άσχημες ημέρες τους, μπορούμε να ρίξουμε μια ματιά στις διελεύσεις της Αφροδίτης μας.

Γενικά, ο Κρόνος σε δύσκολες όψεις με την Αφροδίτη μπορεί να είναι αρκετός για να συγχωρήσουμε τον εαυτό μας, που τα μαλλιά μας δεν θα είναι και στα καλύτερα τους. Όμως υπάρχει και η άποψη για το αν π.χ. τα μαλλιά μας είναι ίσα, να εξετάσουμε το ενδεχόμενο μιας περμανάντ, ενώ αν τα μαλλιά μας είναι μια μάζα από απείθαρχες μπούκλες να δοκιμάσουμε την ισιωτική. Από την άλλη, ο Ουρανός σε όψη με την Αφροδίτη, θα κάνει τα μαλλιά μας extreme με οποιοδήποτε τρόπο. Τέτοιες ημέρες αναμένονται μαλλιά καρφάκια ή ένα κεφάλι κατσαρό ως hippie της δεκαετίας του 70 στο Woodstock. Οι αλλαγές που γίνονται συνήθως οφείλονται σε μια ιδιοτροπία, λόγω της τονισμένης επιθυμίας για αλλαγή που μας καταλαμβάνει. Αν πάλι ο πλανήτης Δίας εμπλέκεται στα μαλλιά μας, θα τα κάνει να μεγαλώνουν πολύ γρήγορα.

Επίσης, ας έχουμε στο μυαλό μας όταν η Αφροδίτη είναι ανάδρομη, καλό είναι να επιλέξουμε να μην κάνουμε δραματικές αλλαγές στα μαλλιά μας, γιατί έχει παρατηρηθεί ότι πολλοί άνθρωποι είναι απογοητευμένοι με το τελικό αποτέλεσμα, ειδικά όταν η ανάδρομη περίοδος έχει τελειώσει. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα αν η Αφροδίτη είναι ανάδρομη στον 1ο οίκο μας ή η Αφροδίτη είναι ο κυβερνήτης του 1ου οίκου μας, καθώς ο 1ος οίκος (Ωροσκόπος) αντιπροσωπεύει τη φυσική εμφάνιση μας.

mesa

Όσον αφορά στον γενέθλιο Ωροσκόπο μας, αν η Αφροδίτη κάνει όψη τετράγωνου μπορεί να υποχρεωθούμε προς ψυχαναγκαστικές αλλαγές στα μαλλιά μας, με βάση μια συναισθηματική ιδιοτροπία. Οι αλλαγές που γίνονται, μπορεί να μην είναι αντιπροσωπευτικές του συνηθισμένου μας στυλ. Τα μαλλιά μας πάλι θα έχουν την δική τους συναισθηματική ανταπόκριση.

Παράλληλα, υπάρχουν μέρες που τα μαλλιά μας, θα αποδίδουν τον καλύτερο τους εαυτό και θα «στρώνονται» στις επιθυμίες μας. Οπότε να ξέρουμε με Αφροδίτη σε σύνοδο, εξάγωνο ή τρίγωνο με τον γενέθλιο Ήλιο μας, τα μαλλιά μας λάμπουν στο φως του Ήλιου μας.
Όπως επίσης με καλές όψεις ανάμεσα σε Σελήνη και Αφροδίτη... τα μαλλιά μας γίνονται εκλεπτυσμένα, όμορφα και χαιρόμαστε να τα φτιάχνουμε!

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved