Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 12/5

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;

Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 12/5

Χρόνια Πολλά σε κάθε μαμά!

Δεν χρειάζονται πολλά για να της υπενθυμίσετε πόσο την αγαπάτε. Μια αυτοσχέδια κάρτα, ένα «Χρόνια Πολλά» συνοδευμένο από ένα φιλί, ένα λουλούδι από τη γλάστρα και μια αγκαλιά είναι ικανά να φέρουν το χαμόγελο στα χείλη και την καρδιά της.

Μια έκλειψη έφυγε, μια άλλη ακολουθεί σε δέκα τρείς (13) μέρες και περίπου στο μεσοδιάστημα τόσο η επανάληψη του τετραγώνου Ουρανού – Πλούτωνα όσο και η εμπλοκή του Ποσειδώνα και πάλι στο παιχνίδι μέσα από όψεις, το κοσμικό σκηνικό και η επικείμενη Σεληνιακή Έκλειψη της 25ης καθιστούν τον Μάιο, μήνα εξελίξεων.
Ας δούμε όμως σε αδρές γραμμές πως θα κυλήσει η εβδομάδα που έρχεται.

Η Δευτέρα ξεκινά με δηλώσεις «όλα βαίνουν καλώς», οι αλήθειες να αποκρύπτονται και κεκαλυμμένα ψέματα που δύσκολα θα μπορέσουν να εξιχνιαστούν. Η πολιτική ζωή έχει την τάση να πάρει φωτιά από απόψεις που θα σοκάρουν. Την Τρίτη ζητήματα άμεσα συνυφασμένα με την πορεία της Ελλάδας, το όνομά της και το πατριωτικό αίσθημα θα προκαλούν δυσανασχέτηση. Η Τετάρτη χρειάζεται προσοχή γιατί συμφωνίες και λόγια του παρελθόντος ίσως αναιρεθούν ή μετατεθούν για αργότερα ενώ φαίνεται προσπάθεια της κυβέρνησης να χειραγωγήσει την κοινή γνώμη. Η Πέμπτη είναι μια δύσκολη μέρα με ζητήματα από το εξωτερικό να απασχολούν έντονα ενώ ίσως χρειαστεί να δραστηριοποιηθεί τόσο το διπλωματικό σώμα όσο και το υπουργείο εξωτερικών. Τέλος, την Παρασκευή πολλά θα εξαρτηθούν από τη βούληση των άλλων και πιθανόν ένα ευχάριστο μαντάτο από το εξωτερικό να ελλοχεύει κινδύνους.

Σε προσωπικό επίπεδο είναι μια εβδομάδα που θα πρέπει να θυμάστε ότι πολλές φορές τα φαινόμενα απατούν ή με άλλα λόγια τα πράγματα αλλιώς δείχνουν και αλλιώς είναι. Προσέχετε πάση φύσεως ψέματα, προδοσίες, κλοπές και μολύνσεις.

Η εξίσωση της ημέρας και η ερμηνεία της

Αφροδίτη=ΚρόνοςΥποθετικός/Απόλλων=Άρης/Δίας=Δίας/ΒόρειοςΔεσμός=Ουρανός/Βουλκάνους

Διορισμοί που επικυρώνονται από μια αρχή. Παρέμβαση για ειρήνη. Επέκταση φίλιων και συνεργασιών με επιστήμονες. Εγκυμοσύνες και γεννήσεις κοριτσιών. Ευχαριστήσεις και απολαύσεις. Αρμονικές συνδέσεις. Ξαφνική εμφάνιση αρμονίας.

Συμβουλή

Σήμερα ευνοείται να ανοίξετε τα παράθυρα, να βγείτε έξω, να πάρετε το αυτοκίνητο ή τη συγκοινωνία και κάπου να πάτε, να συναντήσετε φίλους και να αξιοποιήσετε τη σκέψη και την ευστροφία σας. Αν ασχολείστε με την τέχνη όποιου είδους, τη διακόσμηση, την αισθητική ή γενικότερα φιλοτεχνείτε πράγματα με τα χεράκια και τη φαντασία σας σήμερα μπορεί να αποδειχθεί μια εξαιρετική μέρα. Αυτή είναι η όψη του νομίσματος που λέγεται Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα και σχηματίζεται αύριο. Η άλλη περιλαμβάνει μπιζού και υφάσματα που μπορεί να σας προκαλέσουν αλλεργία, κλοπές αντικειμένων και χρημάτων, εμπαιγμούς, ασέλγειες, ερωτικά παιχνίδια σε διπλό ταμπλό, απόρριψη και απογοήτευση από προσφιλή πρόσωπα. Έχετε του νου σας!

Η σωστή απάντηση στο χθεσινό κουίζ είναι η: Γ) Ο κυβερνήτης του 6ου (μικρά ζώα) στον 12ο (ταλαιπωρίες, δοκιμασίες, απογοητεύσεις)

Το απόφθεγμα της ημέρας: «Πως μπαίνει φως σε έναν άνθρωπο; Αν είναι ανοιχτή η πόρτα του έρωτα.» Paulo Coelho

Το τραγούδι της ημέρας: Βογιατζής/Καραγιάννη/Προκοπίου - Μένουμε πάντα παιδιά

Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911


*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved