Πλανητικές Απόψεις: Το γεφύρωμα των σχέσεων

Η Νέα Σελήνη είναι η κατάλληλη στιγμή, για να αφήσουμε να φύγει όποιον κατέχουμε και φοβόμαστε να αλλάξουμε!

Πλανητικές Απόψεις: Το γεφύρωμα των σχέσεων

Είμαστε στο ενδιάμεσο των εκλείψεων που αλλάζουν το τοπίο της ζωής μας και ειδικότερα των σχέσεών μας. Η Νέα Σελήνη με παράλληλη Έκλειψη Ηλίου που συμβαίνει σήμερα στον Ταύρο, είναι η καταλληλότερη στιγμή για να απελευθερώσουμε και να αφήσουμε να φύγουν όλους όσους ήδη κατέχουμε και φοβόμαστε να αλλάξουμε. Ο Ταύρος μισεί την αλλαγή και συχνά θα κρατήσει κάποιον, ακόμη και αν είναι επώδυνο, μόνο και μόνο επειδή είναι εξοικειωμένος.

Αλλά εμείς δεν χρειάζεται να φοβόμαστε ότι θα χάσουμε κανέναν και τίποτα σημαντικό. Οι άνθρωποι και οι σχέσεις, ειδικά, είναι γραφτό να τιμηθούν και να αποτιμηθούν, αλλά δεν μπορούμε να τις κατέχουμε. Και όσο περισσότερο μπορούμε να αφήσουμε κάποιον, τόσο θα ανακαλύπτουμε μια πιο πλούσια και εύφορη πραγματικότητα, που κρατά την βαθιά χειροπιαστή εκδήλωση του δυναμικού.

Οι σχέσεις μας που είναι στο προσκήνιο τώρα έρχονται σε μια καλή συμφωνία για να αφήσουμε οποιοδήποτε πικρό παρελθόν υπήρξε. Τα καλά νέα εδώ είναι ότι υπάρχει χώρος για φιλία, ελευθερία και θεραπεία, αρχίζοντας από την αναγνώριση αυτών πρώτα στον εαυτό μας. Η ευπάθειά μας θα μπορούσε να είναι δύναμη, ώστε να μην είμαστε διατεθειμένοι να αισθανθούμε την ανάγκη να ελέγξουμε τα συναισθήματά μας, είτε πρόκειται για θυμό είτε για πόνο ή και επιθυμία. Αλλά να τα απελευθερώσουμε συνειδητά.

Αν φροντίσουμε ο άλλος να ξέρει πώς αισθανόμαστε, τότε μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα χώρο για να είναι και ο άλλος παρών, να σταθεί στα πόδια του και να μας προσφέρει την υποστήριξη που χρειαζόμαστε. Υπάρχουν ακόμα ζητήματα εμπιστοσύνης και ασφάλειας που επεξεργαζόμαστε μέσα μας, αλλά είμαστε κοντά στο να φθάσουμε σε μια βαθύτερη κατανόηση των άλλων και της συμπεριφορά τους. Είμαστε σε ένα ορόσημο στο ταξίδι των σχέσεων μας, όπου μαθαίνουμε τι σημαίνει κάποιος για εμάς και τι κατάσταση είναι πραγματικά αυτή που προσπαθούμε να φτάσουμε. Αυτό μπορεί να σημαίνει και το τέλος ενός κεφαλαίου, αλλά με μια έκλειψη αυτή η ιστορία δεν έχει τελειώσει ακόμα, καθώς θέτουμε σε κίνηση τα γεγονότα που θα μας οδηγήσουν στο πεπρωμένο μας με κάποιον άλλο.

Στη συνέχεια, θα μπορούσε αυτός ο ίδιος να έρθει πίσω σε εμάς με τον σωστό πια τρόπο. Αν έχουμε θέματα εμπιστοσύνης να εργαστούμε, ένα σας λέω, όποιος μπορεί να αντέξει την ένταση των συναισθημάτων μας είναι κάποιος που αξίζει τον κόπο στη ζωή μας. Δεν μπορουμε να αλλάξουμε το παρελθόν, αλλά να το ευαισθητοποιήσουμε και να δημιουργήσουμε ένα νέο μέλλον.
Και μπορούμε να είμαστε σίγουροι για το ό, τι απομείνει, θα είναι πραγματικό και θα αξίζει την αγάπη και την αφοσίωσή μας.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved