Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 10/5

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;

Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 10/5

Σχολιάζοντας την επικαιρότητα

Έκλειψη Ηλίου στην 19η μοίρα του Ταύρου, μοίρα που δείχνει ότι προκύπτουν για οικονομικά ζητήματα ανταγωνισμοί, συγκρούσεις, δίκες αλλά και ενώσεις, συμμαχίες και συμφωνίες. Η Ευρωπαϊκή Ένωση και η οικονομική ασυμμετρία εντός της θα απασχολήσει μέσα από γεγονότα και καταστάσεις. Στην Ελλάδα, η διάλυση ή μη της Ευρώπης και η αποχώρηση ή μη από το ευρώ είναι ένα θέμα που άλλοι έχουν πάρει σαφή θέση και άλλοι είναι πότε «μέσα» και πότε «έξω». Ο Κώστας Λαπαβίτσας αποστασιοποιείται από τον Αλέξη Τσίπρα, αφού όπως λέει ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει λύση εξόδου από την κρίση εντός του ευρώ, σε αντίθεση με το ΑΚΕΛ στο οποίο πρόσκειται που είναι πιο ξεκάθαρο και θέλει έξοδο της Κύπρου από το ευρώ. Η έκλειψη Ήλιου πραγματοποιείται στον 12ο ηλιακό οίκο του Α.Τσίπρα, δείχνοντας αφενός ότι κάποιους με τη σιωπή του τους εγκαταλείπει και κάποιοι τον εγκαταλείπουν, χωρίς να το εκφράζουν με σαφήνεια αλλά και κάποιους άλλους τους πλησιάζει σιωπηρά και τον πλησιάζουν χωρίς προς τα έξω προς το παρόν να λέγεται τίποτα.

Η εξίσωση της ημέρας και η ερμηνεία της

Ήλιος=Αφροδίτη/Κρόνος=Σελήνη/ΒόρειοςΔεσμός=Σεληνη/Ερμής=Αφροδίτη/Ποσάιντον=Πλούτωνας/ΜηδενικήΚριού

Προσωρινός χωρισμός. Παροδική επανένωση. Αποστασιοποίηση. Χηρεία. Καθημερινή συνύπαρξη άνδρα – γυναίκας. Νέα σύζυγος. Θέματα που σχετίζονται με ιερείς και αντιπρόσωπους της θρησκείας. Ζητήματα που έχουν σχέση με τον εγκέφαλο και τις αδενικές λειτουργίες όπως και το μεταβολισμό, την πέψη και γενικότερα τη λήψη τροφών.

Συμβουλή

Αν ξέρεις που να σταματάς κίνδυνος δεν θα σε βρει! Με την Έκλειψη Ηλίου στον Ταύρο πάνω από τα κεφάλια σας η υπομονή και η επιμονή θα σας χρειαστούν, προκειμένου αφενός να μην καταβληθείτε από τις απογοητεύσεις και τις αναποδιές και αφετέρου για να κατευθύνετε τη δύναμη και τη θέλησή σας στην εξοικονόμηση ή την εξασφάλιση πόρων. Οικονομικές συναλλαγές που θα γίνουν αυτή την περίοδο είναι καλό να στοχεύουν στην επίτευξη ασφάλειας και στη δημιουργία προϋποθέσεων που θα αποδώσουν μεσοπρόθεσμα. Μακριά από λούσα, περιττά έξοδα και αλόγιστες δαπάνες ακόμα κι αν νομίζετε ότι τα αντέχει η τσέπη σας.

Το απόφθεγμα της ημέρας: «Στο καλύβι μου, αυτή την άνοιξη, δεν υπάρχει τίποτα και υπάρχουν όλα.» Σόντο

Το τραγούδι της ημέρας: Βρέχει πάλι απόψε – Αλέκα Μαβίλη

Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911


*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved