Κ. Λεφάκης: Προβλέψεις για Νέα Σελήνη - Έκλειψη Ηλίου

Ο Κώστας Λεφάκης μας εξηγεί το τι φέρνει σε κάθε ζώδιο η Νέα Σελήνη του Μαΐου και η έκλειψη Ηλίου, που πραγματοποιείται στις 10/5, στο ζώδιο του Ταύρου.

Κ. Λεφάκης: Προβλέψεις για Νέα Σελήνη - Έκλειψη Ηλίου

Νέα Σελήνη - Έκλειψη Ηλίου: 10 Μαΐου 2013, 03:24 π.μ.

Πραγματοποιείται στο ζώδιο του Ταύρου (στην 19η μοίρα και 31΄) στην διάρκεια της οποίας προκύπτει έκλειψη Ήλιου.

Στο φαινόμενο αυτό συμμετέχουν ο Δίας, ο Ουρανός και ο Πλούτωνας με μεικτές επιδράσεις.

Αφορά τα ζώδια του Σταθερού σταυρού (Ταύρος, Λέοντας, Σκορπιός, Υδροχόος), ενώ η επίδρασή της προβλέπεται σκληρή και δυσάρεστη.

Είναι σκόπιμο να αποφευχθούν αντιθέσεις στο περιβάλλον του σπιτιού ή της εργασίας και να αποσοβηθούν εκδοχές ατυχημάτων ή επιθετικών διαθέσεων. Δεν πρέπει να ξεκινήσει τίποτα καινούργιο, ούτε να παρθούν σημαντικές αποφάσεις για αλλαγές ή επεκτάσεις δραστηριοτήτων.

Γενικότερα πρόκειται για ένα διάστημα που θα γίνουν προσπάθειες καινούργιες για την αντιμετώπιση της οικονομικής κρίσης. Τα επεισόδια στην διεθνή πολιτική σκηνή συνεχίζονται, ωστόσο κάποια κέντρα εξουσίας καταφέρνουν να διατηρήσουν, προσωρινά έστω, βασικές ισορροπίες. Επίσης, είναι πιθανό να διαρρεύσουν σημαντικές πληροφορίες από μυστικές υπηρεσίες διεθνούς εμβέλειας.

astrologoi-astrology-300x100

Στη χώρα μας οι πολιτικές και οικονομικές δυσκολίες συνεχίζονται. Είναι πιθανή μια αναπροσαρμογή ή μια αναδιοργάνωση σε σημαντικούς διοικητικούς και κυβερνητικούς τομείς. Δεν θα λείψει ένα αιφνίδιο επεισόδιο σε θέματα εξωτερικής πολιτικής.

Τι φέρνει η έκλειψη Ηλίου στα 12 ζώδια;

ΚΡΙΟΣ
Προσέξτε πολύ τα οικονομικά σας και κάθε διαχείριση γύρω από αυτά. Είναι πιθανό να πιεστείτε από τους δανειστές σας και εδώ θα πρέπει να το χειριστείτε διπλωματικά το θέμα. Μην κάνετε τίποτα ριψοκίνδυνο την περίοδο αυτή και μην κλείνετε εμπορικές και οικονομικές συμφωνίες. Οι έμποροι προσέξτε ιδιαίτερα τις κινήσεις σας.

ΤΑΥΡΟΣ
Η έκλειψη του Ήλιου στο ζώδιο σας επηρεάζει άμεσα τις τρέχουσες υποθέσεις σας και αναταράσσει προσωπικές και κοινωνικές σχέσεις. Έκτακτα γεγονότα στον οικογενειακό και τον επαγγελματικό τομέα θα σας προβληματίσουν ή θα σας αναστατώσουν. Προσέξτε την ασφάλεια σας, τόσο την σωματική όσο και την ψυχολογική. Αποφύγετε πολυσύχναστους χώρους και μην εκτίθεστε σε κίνδυνους.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η έκλειψη του Ήλιου επηρεάζει την διάθεση, την ψυχολογία, την άμυνα και το παρασκήνιο της δουλειάς σας. Φροντίστε να έχετε καλή σχέση με τους άλλους και μην αμελείτε τις υποχρεώσεις σας προς το κράτος ή το σύστημα. Αποφύγετε ανθρώπους που λένε ψέματα ή έχουν την πρόθεση να σας βλάψουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η έκλειψη του Ήλιου επηρεάζει τις σχέσεις σας με δικούς σας ανθρώπους και δυσκολεύει την υλοποίηση σχεδίων ή την πραγματοποίηση ιδεών και σκέψεων. Η απώλεια ενός συμμάχου ή ενός δικού σας ανθρώπου θα είναι χαρακτηριστική και θα πρέπει να την αντιμετωπίσετε θαρραλέα και ψύχραιμα. Προσέχετε όταν οδηγείτε και μετακινείστε.

ΛΕΩΝ
Η έκλειψη του Ήλιου στον Ταύρο επηρεάζει πολύ την ασφάλεια της δουλειάς σας και φέρνει αντιξοότητες στον εργασιακό χώρο. Οι ελεύθεροι επαγγελματίες προσέξτε τις κινήσεις σας και η υπάλληλοι τις σχέσεις σας με την εργοδοσία. Αποφύγετε αντιδικίες και ελέγχετε την συμπεριφορά σας όταν οι άλλοι σας αδικούν ή σας προκαλούν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η έκλειψη του Ήλιου θα δυσκολέψει τις σχέσεις σας με συγγενείς και συνεργάτες. Είναι πολύ πιθανό οι προσπάθειες για κάτι που θέλετε να πετύχετε ή ένα στόχο που έχετε βάλει, να καταρριφτεί από μόνος του. Προσέξτε τις κοινωνικές σας σχέσεις και αποφύγετε ανθρώπους και περιβάλλοντα που δεν σας αρέσουν.

ΖΥΓΟΣ
Η έκλειψη του Ήλιου στον Ταύρο σας εκθέτει σε κίνδυνο τόσο από ψυχολογικής όσο και από οικονομικής πλευράς. Τώρα θα φανούν οι συνέπειες κάποιων λαθών του παρελθόντος. Ακατάλληλη εποχή να ξεκινήσετε κάτι ή να προβείτε σε μια ριψοκίνδυνη συναλλαγή. Αρκετοί από εσάς θα επηρεαστείτε στην ερωτική σας ζωή ή κάποιος θα προσπαθήσει να σας εκθέσει μέσα από αυτή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η έκλειψη του Ήλιου στον Ταύρο επηρεάζει πολύ το γάμο, την αισθηματική σας ζωή και κάθε μορφή επαγγελματικού συνεταιρισμού. Κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για τυχόν παρακινδυνευμένες ενέργειες που έχετε κάνει και σας υποχρεώνει να αυξήσετε την άμυνα σας προς κάθε κατεύθυνση. Παραμείνετε ψύχραιμοι και αποφύγετε συμπεριφορές αντεκδίκησης.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η έκλειψη του Ήλιου στον Ταύρο επηρεάζει την εργασία και την υγεία σας. Πολλοί θα έχετε έκτακτα προβλήματα και στους δυο τομείς. Αν προκύψει κάτι φροντίστε να το διορθώσετε ή να το θεραπεύεστε. Παράλληλα, μην επιτρέπετε σε τρίτους να εμπλακούν στα συμφέροντά σας και μην αφήνετε τις αδυναμίες σας να σας παγιδεύουν συναισθηματικά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η έκλειψη του Ήλιου θα επηρεάσει έντονα τις σχέσεις σας με ένα αγαπημένο σας πρόσωπο και τους γονείς με τα παιδιά σας. Οι ελεύθεροι επαγγελματίες θα πρέπει να προσέξετε τις κινήσεις σας και γενικότερα μην απογοητεύεστε αν μια δημιουργική σας προσπάθεια αποτύχει ή ανασταλεί το αποτέλεσμα της.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η έκλειψη του Ήλιου διαταράσσει την ηρεμία του οικογενειακού σας χώρου. Ένα γεγονός ή ένας άνθρωπος γίνεται αιτία προβλημάτων στα οποία πρέπει να βρείτε λύσεις. Για αρκετούς θα σημάνει επίσης περιστασιακή δυσκολία στα επαγγελματικά. Προσπαθήστε να την διαχειριστείτε έξυπνα. Η περίοδος ωστόσο είναι κατάλληλη για επένδυση αισθημάτων και χρημάτων.

ΙΧΘΥΕΣ
Η έκλειψη του Ήλιου διαταράσσει την επικοινωνία με το περιβάλλον και σας εκθέτει σε παρεξηγήσεις και δυσάρεστες συγκυρίες. Προσέχετε όταν μετακινείστε. Αποφύγετε να κλείσετε συμφωνίες και μην προσπαθείτε να πείσετε κάποιους που έχουν παγιωμένα διαφορετική άποψη από εσάς. Επιλέξτε την συνθηκολόγηση από την εκδοχή ενός ανοικτού πολέμου.

*******************************

Δείτε τις πολιτικές προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη σε video, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ για το Astrology.gr:

Κώστας Λεφάκης: Οι προβλέψεις μου για τις πολιτικές εξελίξεις του 2013

*******************************

Διαβάστε τις πολιτικές του προβλέψεις για την Ελλάδα και τον κόσμο:

Κώστας Λεφάκης: Οι προβλέψεις μου για τις πολιτικές εξελίξεις του 2013

*******************************

Διαβάστε επίσης τις αναλυτικές προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη για τα 12 ζώδια:

Κώστας Λεφάκης: Οι προβλέψεις μου για το 2013

*******************************

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν τα άστρα για εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

*******************************

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved