H καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 8 έως 11/5

Σελήνη στον Ταύρο – Νέα Σελήνη και ηλιακή έκλειψη οργανώνουν γεγονότα

H καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 8 έως 11/5

Με τον απόηχο του φετινού Πάσχα και μέσα στο κλίμα άλλης μιας έκλειψης, η Σελήνη περνάει στον Ταύρο σήμερα 8/5 στις 1.10 το μεσημέρι, για να αναστήσει τα συναισθήματα, προχωρώντας σε πράξεις.

Στις 11.09 το βράδυ η αρμονική όψη με τον Ποσειδώνα που επηρεάζει από το απόγευμα, ξεφυλλίζει το άλμπουμ της πρόσφατης ζωής μας, καταγράφοντας τις πραγματικές μας ανάγκες και επιθυμίες, απαλλαγμένοι από κάθε αρνητική σκέψη και παρεμβολή. Το βράδυ αυτό είναι ειρηνικό, γαλήνιο, κατασταλτικό, δίνοντάς μας την ευκαιρία να αναπολήσουμε, να εμπνευστούμε και να βρούμε πρακτικές λύσεις, ακόμα και μέσα από μια ρομαντική, αφελή, αλλά πολύ αληθινή αντιμετώπιση.

Στις 9/5 στις 3.36 το πρωί η αντίθεση με τον Κρόνο που επηρεάζει από το προηγούμενο βράδυ, φέρνει θλίψη και μελαγχολία για όσα δεν έχουμε χειριστεί σωστά, αλλά ας προσπαθήσουμε να μην κουβαλήσουμε στα κρεβάτια μας την απόγνωση και την απαισιοδοξία.
Στις 11.26 το πρωί η αρμονική όψη με τον Πλούτωνα μας κρατάει ως το μεσημέρι μάχιμους και εκφραστικούς. Από το μεσημέρι και μετά η διάθεσή μας ανατρέπεται ολοκληρωτικά, εφόσον στις 4.52 η σύνοδος με τον Άρη μας κεντρίζει ως το απόγευμα σαν δηλητηριώδες τσίμπημα, που δραστηριοποιεί τις αισθήσεις μας και την αγωνία μας.
Η ανάγκη να προβούμε σε πράξεις και να ενεργήσουμε γύρω από θέματα που μας καίνε είναι ακατανίκητη, αλλά οι αποφάσεις παίρνονται με θυμό και πείσμα.
Στην προσπάθειά μας να ξεκαθαρίσουμε πολλά η σύνοδος με τον Ερμή στις 10.05 το βράδυ, θα δώσει σε πολλούς μια πολύτιμη κατεύθυνση και βοήθεια, φέρνοντας καθοριστικές ειδήσεις και νέα. Το βράδυ αυτό προσφέρεται για συζητήσεις, συμβουλές, ερωτήσεις και ανιχνευτικές κινήσεις.

Στις 10/5 στις 3.28 το πρωί η συνάντηση με τον Ήλιο, σηματοδοτεί τη Νέα Σελήνη του μήνα, η οποία συνοδεύεται από ηλιακή έκλειψη. Η επιρροή της εκτός από πολύμηνη, γίνεται πιο συγκεκριμένη το προηγούμενο βράδυ αλλά και καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας, προτρέποντάς μας να ενεργήσουμε γύρω από τα θέματα που μας απασχολούν.
Μια νέα αρχή ή μια συγκεκριμένη κίνηση, θα ήταν παράτολμες αλλά και λυτρωτικές, ανάλογα με τις όψεις της έκλειψης στα προσωπικά μας ωροσκόπια.

Στις 11/5 στις 12.22 μετά τα μεσάνυχτα η Σελήνη περνάει στους Διδύμους, δίνοντας χέρι βοηθείας στην επικοινωνία των σχεδίων, που μας ενέπνευσε αυτή η Νέα Σελήνη.

Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι καλούνται να αποδείξουν πως δεν είναι ελέφαντες, φοβούμενοι μήπως θεωρηθούν πως είναι κάτι χειρότερο. Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα, αλλά θα πρέπει να αποκαταστήσουν τα δρώμενα με οποιονδήποτε τρόπο και μέσο.

Ιχθύες, Παρθένοι, Αιγόκεροι και Καρκίνοι αφήνουν το συναίσθημα να οδηγήσει τις πράξεις, χωρίς όμως καμία πρόθεση συνθηκολόγησης και συμβιβασμού. Μόνο η αίσθηση της αμοιβαιότητας, μπορεί να φέρει αποτελέσματα.

Ζυγοί, Κριοί, Δίδυμοι και Τοξότες συνεχίζουν να παίζουν ανέμελα στις συναισθηματικές αλάνες, αποφεύγοντας να γυρίσουν την προκαθορισμένη ώρα που έχουν υποσχεθεί.

Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved