Δώρα για τη Γιορτή της Μητέρας ανάλογα με το ζώδιό της

Η Ημέρα της Μητέρας γιορτάζεται πάντα όταν ο Ήλιος είναι στον Ταύρο - φέτος μας βρίσκει με Σελήνη, Αφροδίτη και Δία στους Διδύμους..

Δώρα για τη Γιορτή της Μητέρας ανάλογα με το ζώδιό της

Υπάρχει μια ημέρα του έτους που δεν έχει σημασία πόσο χρονών είμαστε, γινόμαστε ένα παιδί και πάλι ή, πιο συγκεκριμένα, το παιδί της μητέρας μας.

Το θέμα της στήλης φιλοξενεί συμβουλές για τα παιδιά και είναι αφιερωμένο σε όλους όσους αισθανόμαστε παιδιά μιας μητέρας και ανυπομονούμε να της το δείξουμε και με πράξεις την Κυριακή 12 Μαΐου 2013, που είναι και η παγκόσμια μέρα της Μητέρας. Και όπως πάντα, τα άστρα στον ουρανό επηρεάζουν τη ζωή μας κάτω στη Γη.

Η Ημέρα της Μητέρας συμβαίνει πάντα, ενώ ο Ήλιος είναι στον Ταύρο, αλλά φέτος μας βρίσκει με Σελήνη, Αφροδίτη και Δία στους Διδύμους. Το γεγονός αυτό καθιστά την Ημέρα της Μητέρας με μία έμφαση στην επικοινωνία και την ποικιλία. Μάλιστα νωρίς το απόγευμα (γύρω στις 16:30), η Σελήνη και ο Δίας συναντιούνται στο ζώδιο του Διδύμου. Έτσι, αν σκοπεύουμε να δώσουμε τα δώρα, το κάνουμε εκείνη την ώρα κι αφήνουμε το δεύτερο μισό της ημέρας για δείπνο μετά το ηλιοβασίλεμα, καθώς οι Δίδυμοι υπόσχονται συγκινητικές συζητήσεις για όλους.
Κάθε ζώδιο θα επηρεαστεί διαφορετικά, αλλά τα άστρα μπορούν να μας πουν πώς να διαχειριστούμε τη μαμά μας εκείνη την ημέρα.

b9f48b7924ead25a9c521b18ed23ee99 XL

Κριός

Την Ημέρα της Μητέρας, μια μαμά Κριός θα είναι πιο ευτυχισμένη αν ταξιδέψει, είτε σε μια επίσκεψη σε φίλους ή σε μια περιήγηση σε τοπικά πάρκα και μουσεία μαζί σας. Με μια κινητοποίηση στον 3ο οίκο της (των ταξιδιών) ο κινητήριος μοχλό της για να την ευχαριστήσετε, θα είναι να περάσετε την ξεχωριστή αυτή ημέρα της, έξω από το σπίτι.

Ταύρος

Αν η μαμά σας είναι Ταύρος, μπορείτε να τοποθετήσετε τα χρήματα σας, όπου η καρδιά της είναι και να πληρώσετε ένα μεγάλο τίμημα για αυτήν. Μια ευγενική συνεισφορά που αφήνει να ξέρει ότι την σκεπτόσαστε, δίνει μια ιδιαίτερη πινελιά στον 2ο οίκο της και μέσα από αυτό, ότι την εκτιμάτε πραγματικά.

Δίδυμοι

Η μητέρα Δίδυμος θα λατρέψει ένα makeover, καθώς η έμφαση στον 1ο οίκο της (της εμφάνισης) θα θελήσει ένα δώρο που θα την κάνει να λάμψει με την παρουσία της. Λοιπόν τι λέτε για ένα κούρεμα, μανικιούρ, καθαρισμό πρόσωπου, μασάζ ή πεντικιούρ; Επίσης, ένα ωραίο κομμάτι κοσμήματος σε μοντέρνο στυλ, που θα έχει μια προσωπική πινελιά - το μονόγραμμά της, το ζώδιο της, ή κάποια άλλη που υπογραμμίζει την προσωπικότητά της.

ketriki545645645

Καρκίνος

Η μητέρα Καρκίνος θα θέλει φέτος να ζήσει πιο χαλαρές και απομονωμένες στιγμές, καθώς η πλανητική ενέργεια μετατίθεται στον 12ο οίκο της. Ένα δείπνο με μια μικρή ομάδα φίλων, το βράδυ της Κυριακής θα είναι μια τέλεια στιγμή για να ανταλλάξετε ιστορίες και να καλύψετε την διαφορά ή την απομάκρυνση στη ζωή του καθενός.

Λέων

Θέλετε να μεταφέρετε την μαμά Λιονταρίνα σε ένα μοναδικό κόσμο, αυτή την ξεχωριστή ημέρα; Η στρατηγική σας θα πρέπει να περιλαμβάνει μια ευχάριστη έκπληξη που αφορά τον 11ο οίκο της (οίκο φιλίας, ομάδων). Κάντε κάποια έρευνα και βρείτε ένα παλιό φίλο που έχει χάσει την επαφή και μεριμνήστε για μια επίσκεψη έκπληξη - ή τουλάχιστον ένα τηλέφωνο. Αφήστε την να ξέρει ότι θυμόμαστε τους ανθρώπους που έχουν σημασία για αυτήν.

Παρθένος

Η Παρθένος μαμά θα απολαύσει την ημέρα, αν της επιτρέψετε να αποφανθεί σχετικά με την δική της μέρα. Ξεχάστε το να προσπαθήσετε να σχεδιάσετε κάτι. Αντ 'αυτού, απλά ακούστε τι θέλει να κάνει περισσότερο και βεβαιώστε την ότι θα το κάνετε. Παρ' ό, τι το πλανητικό σκηνικό μετακινεί την ενέργεια της στον 10ο οίκο της, δεν θέλει πολλούς ανθρώπους κοντά της, της αρκεί να έχει την παρέα σας.

mesaaaa

Ζυγός

Η μητέρα Ζυγός θα θελήσει να το διασκεδάσει λίγο παραπάνω, αυτήν την χρονιά καθώς ενεργοποιείται ο 9ος οίκος της. Μπορείτε λοιπόν να της στρέψετε το ενδιαφέρον στους τομείς της τέχνης και του πνεύματος. Ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή για ένα μακρινό ταξίδι, όπου θα γευτεί την ομορφιά και την εμπειρία καινούργιων καταστάσεων. Αν η μαμά είναι χωρισμένη ή μόνη, φροντίζουμε να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί, καθώς ο Ζυγός θα χρειαστεί το δούναι και λαβείν της σχέσης, λίγο περισσότερο από το συνηθισμένο αυτό το έτος.

Σκορπιός

Η Σκορπιός μαμά, με έναν ενεργοποιημένο 8ο οίκο, θα τείνει να είναι περισσότερη μαλακή και συναισθηματική απ' ό, τι συνήθως. Έτσι, λουλούδια και ένα βιβλίο με ποιήματα ή ένα μυθιστόρημα του αγαπημένου συγγραφέα της, θα είναι ένα υπέροχο δώρο. Δεν έχει σημασία, ακόμη και αν το δώρο σας είναι ανέξοδο και τίποτα σπουδαίο, αρκεί μια απλή βεβαίωσή σας για τις θυσίες της, που θα αγγίξουν σίγουρα την καρδιά αυτής της σκληρής γυναικάς.

Τοξότης

Τόσο μεγάλη δραστηριότητα στον 7ο οίκο της μητέρας Τοξότη, θα την ωθήσει στο προσκήνιο. Σιγουρευτείτε ότι έχει αρκετό χρόνο για να υπηρετήσει τον ρόλο της υπέροχης οικοδέσποινας. Η ηλιόλουστη φιλικότητά της μπορεί να μας δώσει μια ευκαιρία για να προσκαλέσουμε ορισμένους από τους κοντινούς φίλους της και να οργανώσουμε ένα ωραίο πάρτι-έκπληξη.

kentrikiaxxz

Αιγόκερως

Η Ημέρα της Μητέρας μπορεί να βρει την Αιγόκερω μαμά να διατηρεί αρχείο ακριβώς για το τις έφεραν. Το πλανητικό σκηνικό στον 6ο οίκο της (οίκο υγείας) θα τονίσει την ανάγκη της για να χαλαρώσει με τους φίλους της, πηγαίνοντας -γιατί όχι;- σε μια συνεδρία Pilates. Είναι καλό πάντως σε αυτήν την ενεργή φάση να την ευαισθητοποιήσετε με ένα δώρο για την υγιεινή διαβίωση, που θα επικεντρωθεί στην μείωση του στρες και την ενίσχυση της ζωτικότητάς της.

Υδροχόος

Η ανιδιοτελής μητέρα που γεννήθηκε κάτω από το σύμβολο του Υδροχόου, θα θελήσει να χρησιμοποιήσει την Ημέρα της Μητέρας για να τιμήσει τα παιδιά της, ώστε να δώσουν προσοχή στον εαυτό τους, καθώς ενεργοποιείται ο 5ος οίκος (οίκος διασκέδασης-παιδιών). Βγείτε, διασκεδάστε μαζί της ή κάντε κάποιο από κοινού χόμπι και -γιατί όχι;- αφήστε την να εχει και την παρέα της, δείχνοντάς της ότι μοιράζεστε την γοητευτική ανεξάρτητη πλευρά της.

Ιχθύες

Σπιτικές στιγμές ευνοούνται, καθώς η πλανητική κίνηση καταλαμβάνει τον 4ο οίκο της. Η Ιχθύς μητέρα είναι κάτοικος ενός φανταστικού κόσμου και την ημέρα της Μητέρας μπορείτε να μείνετε σπίτι βλέποντας μια ωραία δραματική ταινία ή ένα καλό μουσικό θέαμα. Όπου και να πάτε πάντως, βεβαιωθείτε ότι είναι ένα σημείο που μπορεί να την κάνει να ξεχάσει την πραγματική ζωή για λίγο. Θα εκπλαγείτε με το πόσο ευτυχισμένη γίνεται.

fdfdfdfd

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved