Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 7/5

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;

Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 7/5

Σχολιάζοντας την επικαιρότητα

Όπως γράφουμε και στους Χρησμούς του Μαΐου ο ανάδρομος Κρόνος στην 7η μοίρα προμηνύει προβλήματα με θέματα δικαιοσύνης και το Συμβούλιο Επικρατείας έκρινε αντισυνταγματικό το νόμο 4014/2011 για την τακτοποίηση των αυθαιρέτων κτιρίων. Νόμο που σαφώς ευνοούσε πέρα από την πιθανή εξυπηρέτηση κάποιων πολιτών με ένα αυθαίρετο υπόγειο ή σοφίτα και την νομιμοποίηση μεγάλων αυθαίρετων με περιβαλλοντική επιβάρυνση. Σαφώς η κυβέρνηση έχει βάλει μπροστά τα μικρά ψάρια όμως για τους μεγαλοκαρχαρίες δουλεύει. Με ένα σμπάρο δύο τρυγόνια! Μόνο που τώρα πρέπει να μπει στον κόπο να το ξαναφτιάξει και δώσ' του οι υπερωρίες και να σου ο μισθός τους να φτάνει στα ύψη.

Η εξίσωση της ημέρας και η ερμηνεία της

Ήλιος=Ποσειδώνας/Ωροσκόπος=Πλούτωνας/Κιούπιντο=Κρόνος/Πλούτωνας=Δίας/Μεσουράνημα=Άρης/Κρόνος Υποθετικός.

Δηλητηριάσεις. Απώλειες εξαιτίας άλλων. Ζητήματα που αφορούν μέλη μιας ένωσης όπως και άτομα που μετέχουν σε κοινωνικούς αγώνες. Εμπόδια και μέρες χωρίς πρόοδο.

Συμβουλή

Σήμερα, με τον Ερμή σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα το «Πίστευε και μη ερεύνα» αντικαθίσταται από το «Ερεύνα και μη πίστευε». Το μυαλό σας μπορεί να εργαστεί εις βάθος και να εξετάσει κάποια θέματα όσο πιο πέρα ή πίσω γίνεται. Γνώσεις που σχετίζονται με ιστορία, αρχαιότητα, ψυχολογία, γενετική, κληρονομικότητα θα είναι είτε η πόρτα που θα σας ανοιχτεί ή το κλειδί για να ανοίξει μια πόρτα. Πολύ πιθανόν κάποιες ειδήσεις να αλλάξουν τη γνώμη που είχατε για κάτι ή κάποιον ενώ κάποιες ομιλίες ίσως σας επηρεάσουν έντονα.

Το απόφθεγμα της ημέρας: «Μη μου πεις σε τι πιστεύεις, θα παρατηρήσω πως συμπεριφέρεσαι και θα βγάλω τα δικά μου συμπεράσματα.» Alex Trebek

Το τραγούδι της ημέρας: Αντώνης Καλογιάννης- Άνοιξε το παράθυρο

Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911


*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved