H καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 6/5 έως 8/5

Σελήνη στον Κριό – Οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους

H καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 6/5 έως 8/5

Αφήνοντας σταδιακά πίσω την εμπειρία μας από το φετινό Πάσχα, η Σελήνη περνάει στο ζώδιο του Κριού σήμερα 6/5 στις 4.04 το πρωί, για να μας ξυπνήσει από τον λήθαργο και να μας επαναφέρει στην ωμή καθημερινότητα.


Η Δευτέρα του Πάσχα αρχίζει με άλλη διάθεση, σαν να αντιλαμβανόμαστε για άλλη μια φορά πως η αποτοξίνωση όταν είναι προσωρινή, είναι καταδικασμένη να πνιγεί στην τρικυμία της τοξικότητας.

Ως το απόγευμα η μέρα θα είναι ιδιαίτερα ενεργητική, συνοδευμένη από μια νευρικότητα που ζητάει εποικοδομητικές διεξόδους. Από το απόγευμα και μετά η παρόρμηση θα είναι το κύριο συστατικό, κάτω από την επιρροή της συνόδου με τον Ουρανό, που κορυφώνεται στις 11.56 το βράδυ.

Η διάθεσή μας είναι ανεβασμένη, ενώ η κοινωνική ζωή και οι ανατρεπτικές επιθυμίες, δίνουν στο βράδυ μας μια ξεχωριστή αίσθηση. Τίποτα δεν μπορούμε να κρατήσουμε σαν απωθημένο μέσα μας, θέλοντας να εξωτερικεύσουμε με κάθε τρόπο όσα αισθανόμαστε. Συγνώμες, εξομολογήσεις, ξεκαθαρίσματα και αιτήματα, θα προβληθούν στην οθόνη του μυαλού πολλών από εμάς.


Στις 7/5 στις 1.53 το πρωί το τετράγωνο με τον Πλούτωνα που επηρεάζει από το προηγούμενο βράδυ, κάνει ακόμα πιο έντονη την επιθυμία να εκφραστούμε με θάρρος και τόλμη, παίρνοντας και το ρίσκο της απογοήτευσης, αλλά και την ικανοποίηση πως πετάξαμε από πάνω μας κάτι φορτικό. Ιδανικό λοιπόν αυτό το βράδυ για απολογισμούς και εκμυστηρεύσεις.

Στις 3.40 το μεσημέρι η κορύφωση του εξαγώνου με τον Δία που επηρεάζει από το πρωί, παίρνει από το χέρι την αίσθηση του ανικανοποίητου, δημιουργώντας διαρκώς συνθήκες στις οποίες θα μπορούμε να εκτονωθούμε με διάφορους τρόπους.
Ως αργά το απόγευμα η δραστηριότητά μας θα είναι έντονη, ενώ όσοι επιστρέφουν από διακοπές θα αισθάνονται ενέργεια και ευδιαθεσία.


Στις 8/5 στις 1.10 το μεσημέρι η Σελήνη περνάει στον Ταύρο, επαναφέροντάς μας στην επιδίωξη των υλικών και συναισθηματικών μας κτήσεων.


Κριοί, Ζυγοί, Αιγόκεροι και Καρκίνοι καλό θα ήταν να δροσιστούν σε μια παραλία και αν αυτό δεν είναι εφικτό, να προσπαθήσουν να βρουν τρόπους ώστε να απαλλαγούν από τη φλόγωση.

Δίδυμοι, Τοξότες, Λέοντες και Υδροχόοι γίνονται οι εκφραστές μιας πραγματικότητας που θέτει όρια και νέες βάσεις, σίγουροι και γεμάτοι αυτοπεποίθηση για τους σκοπούς τους.

Ιχθύες, Παρθένοι, Ταύροι και Σκορπιοί διατηρούν απωθημένα που δεν θα πρέπει να κουβαλήσουν στις βαλίτσες τους, λόγω και της επικείμενης έκλειψης.

Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved