Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 3/5

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;

Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 3/5

Σχολιάζοντας την επικαιρότητα

Πένθιμα χτυπά από το πρωί η καμπάνα λόγω Μεγάλης Παρασκευής και μέχρι και τις 12 το μεσημέρι παραδοσιακά απαγορεύεται κάθε εργασία ενώ το βράδυ θα γίνει η περιφορά του Επιταφίου. Εχτές, παραμονή της κορύφωσης του θείου δράματος η Χρυσή Αυγή αποφάσισε να μοιράσει κρέας και τρόφιμα σε Έλληνες απόρους πολίτες. Το γεγονός ότι είναι μόνο για Έλληνες αποτέλεσε αιτία για επεισόδια και έκτροπα με άλλους να την κατηγορούν για ρατσιστική πολιτική, άλλους να λένε «δεν μας νοιάζει, εμείς πεινάμε» και άλλους να υποστηρίζουν ότι όσο σωστό ή λάθος ήταν το ΠΑΣΟΚ να διορίζει μόνο αυτούς που είχαν κάρτα της κλαδικής του, άλλο τόσο σωστό ή λάθος είναι να ζητά η Χρυσή Αυγή την ελληνική ταυτότητα για να προσφέρει συσσίτιο. Ρατσισμός και πολιτικά παιχνίδια; Αγώνας για επιβίωση και ευνοιοκρατία; Τίποτα από όλα αυτά ή ένα συνονθύλευμα πραγμάτων;

Η εξίσωση της ημέρας και η ερμηνεία της

Ήλιος=Απόλλων/Άδμητος=Κρόνος/Μεσουράνημα=Άρης/ΒόρειοςΔεσμός=Ζευς/Βουλκάνους=Άδης/Ποσάιντον

Νοητικά ακλόνητος. Ημέρες ικανοποίησης. Σεξουαλική επαφή. Ζητήματα που σχετίζονται με μηχανές ή βιομηχανίες. Κοντά στην παράδοση.

Συμβουλή

Υπάρχουν άνθρωποι που πηγαίνουν στα συσσίτια, για τους όποιους έχουν ενημερωθεί οι κοινωνικές υπηρεσίες, άλλοι που έχουν προσφύγει στην εκκλησία της ενορίας τους και άλλοι που δεν μιλάνε, δεν ζητάνε, γιατί η περηφάνια είναι μεγαλύτερη από την ανάγκη. Είστε πολλοί που κι οι ίδιοι ζορίζεστε και από το υστέρημά σας θα κάνετε κάτι για ένα φίλο, ένα συγγενή, ένα γνωστό ή ακόμα και έναν άγνωστο, με σιωπηλή συμπόνια και φανερή αγάπη. Ικανοί και αξιοπρεπείς από τη φύση σας γνωρίζετε ότι άλλο ανεργία και άλλο ανικανότητα, άλλο φτώχεια και άλλο μιζέρια. Η φτώχεια σχετίζεται με οικονομικά μεγέθη και η μιζέρια με ψυχικό μέγεθος. Έτσι ο Έλληνας ακόμη κι αν είναι φτωχός δεν είναι ούτε καημένος ούτε για λύπηση. Συνεχίζει να είναι ικανός, να ελπίζει, να μη το βάζει κάτω και να προχωρά.

Το απόφθεγμα της ημέρας: «Για να είναι μια καρδιά ανοιχτή προαπαιτείται ένα ανοιχτό μυαλό.» Robert M. Sapolsky

Το τραγούδι της ημέρας: Δι ευχών – Χάρις Αλεξίου

Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911


*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved