Πλανητικές Απόψεις: Στην υγεία μας, με τα ποτά των ζωδίων!

Δεν μπορούμε να έχουμε ελληνικό Πάσχα, χωρίς ποτά! Έτσι, εδώ είναι ό, τι θα ήθελε να πιει καθένα ζώδιο. Το πιο σημαντικό, όμως, είναι ότι περιγράφει σε τι θα μετατραπούμε, αφού τα τσούξουμε λίγο παραπάνω!

Πλανητικές Απόψεις: Στην υγεία μας, με τα ποτά των ζωδίων!


Κριός

kentrikixzczxcc

Πάντα έχοντας επίγνωση του ποιος κερδίζει - σε οποιοδήποτε περιβάλλον -ενας Κριός μπορεί να το πάρει σαν προσωπική πρόκληση, ότι όσο και να πιει δεν μεθά! Ο Κριός μπορεί να είναι θορυβώδης και απρόσεκτος, όταν είναι μεθυσμένος, αλλά είναι πάντα διασκεδαστικός... Εκτός απ' όταν γίνεται επιθετικός ... Αλλά την επόμενη μέρα, με ελαφρά τη καρδία θα διαγράψει τυχόν αδιακρισίες - δικές τους και δικών σας - στο όνομα μιας καλής στιγμής .

Επιλογή ποτών: Φανταχτερά αρωματισμένες βότκες, κόκκινα κοκτέιλ καθώς και κόκκινα σφηνάκια.


Ταύρος

Σπάνια ενας Ταύρος θα μεθύσει. Θα μείνουν ήρεμοι, πίνοντας το ποτό τους το οποίο θα μπορούσε ενδεχομένως να είναι μια απλή μπύρα, ή, καθώς γερνούν, βότκα ή κονιάκ. Στην περίπτωση που τα τσούξει λίγο παραπάνω ,είναι πιθανό να είναι πολύ διασκεδαστικός, παρέχοντας κάποια φανταστικά πλάνα καραόκε για την ψυχαγωγία στο γραφείο ή στο Facebook.

Επιλογή ποτών: Παλαιωμένα ροζ κρασιά, Pina Coladas ή μπύρες.


Δίδυμοι

Εδώ σας θέλω ! Δεν θα καταλάβουμε εύκολα για το αν ή όχι ένας Δίδυμος έχει πιει, επειδή η συμπεριφορά τους δεν θα αλλάξει τόσο πολύ. Θα παραμείνει το ίδιο ομιλητικός και παιχνιδιάρης. Η ποικιλία είναι το όνομα του παιχνιδιού και θα τον βρείτε να παραγγέλνει μια ποικιλία από ποτά όλο το βράδυ, με ανταλλαγή εμπεριστατωμένων γνώσεων για τις παλίρροιες στους ωκεανούς της Γης. Προσοχή! αν δείτε φαινομενικά νηφάλιους Δίδυμους να γλιστρούν αργά και απαλά από την καρέκλα τους, σε μια ακίνητη σωρό μέχρι το πρωί.

Επιλογή ποτών: Γλυκά κοκτέιλ, μοχίτο, ποτά με ρούμι.


Καρκίνος

kentrikixzcxcxc

Οι Καρκίνοι προτιμούν γλυκά ποτά πάνω σε ξηρά και συχνά θα επιλέξουν με γεύση σοκολάτας ή βανίλιας στο οινόπνευμα. Ο μεγάλος ρυθμός κατανάλωσης αλκοόλ μπορεί να τους οδηγήσει, είτε σε ακραία χαρά ή στην εμφάνιση δακρύων. Είναι επίσης επιρρεπείς στο να γίνουν ελαφρώς ερωτικοί, οπότε, αν πεθαίνετε για ένα φιλί τους γεμίστε το ποτήρι τους.

Επιλογή ποτών: Κόκκινο κρασί ή vintage κοκτέιλ.


Λέων

Το μεγάλο γεγονός για του μεθυσμένους Λέοντες είναι ότι μπορείτε να τους δείτε σε ένα εντελώς διαφορετικό φως! Από το να είναι οι μεγαλοπρεπείς βασιλιάδες του ζωδιακού κύκλου, θα μετατραπούν σε παιχνιδιάρικα διασκεδαστικά γατάκια, έχοντας πλήρη επίγνωση της γοητείας τους και παίζοντας με ό, τι κοινό είναι διαθέσιμο.

Επιλογή ποτών: Cocktails αρωματισμένα με λεμόνι ή χυμό λάιμ.


Παρθένος

kentrikicxcfxvc

Οι μεθοδικοί Παρθένοι προτιμούν να ξέρουν τι πίνουν και ακόμη κι αν πρόκειται για κάποιο εξωτικό ρόφημα, θα ακούσετε τα οφέλη για την υγεία αυτού του ειδικού ποτού διότι, είναι πολύ συγκεκριμένοι στο τι βάζουν στο σώμα τους. Έτσι, τα ποτά, όπως το Bloody Mary και άλλα ποτά που διαθέτουν χυμούς φρούτων ή λαχανικών μπορεί να είναι στην λίστα των προνομιούχων ποτών τους.
Οι Παρθένοι σπάνια μεθούν, αλλά ακόμη και αν συμβεί, προφανώς θα έχουν λίγο λιγότερη επιστημονική και ακαδημαϊκή συμπεριφορά.

Επιλογή ποτών: Κρασιά από οργανικά δοχεία ψύξης ή εξαιρετικά ποιοτικά κρασιά, ποτά με βάση χυμούς φρούτων.


Ζυγός

Ο Ζυγός υιοθετεί κατά καιρούς επιλογές ποτών, μόνο και μόνο για να ταιριάζει με το image του . Παίρνουν μερικές φορές αυτό το «κοινωνικό καθήκον» λίγο μακρύτερα όταν πιουν λίγο παραπάνω και μετά ψάχνουν να εξηγήσουν ακριβώς πώς κατέληξαν στο κρεβάτι με τον καλύτερο τους φίλο. (Οι Ζυγοί πιστεύουν ότι όσο υψηλότερη είναι η τιμή, τόσο καλύτερο είναι το προϊόν, έτσι ό, τι ποτό θα επιλέξουν πρέπει να είναι ακριβό, για να δικαιολογήσουν την παραίτηση τους από τους ενδοιασμούς και την επίδοση τους σε κάθε είδους αδιακρισία.)

Επιλογή ποτών: Ακριβή σαμπάνια, κοκτέιλ ή οποιοδήποτε ποτό είναι έξυπνα εμποτισμένο με διαφορετικά στοιχεία.


Σκορπιός

kentriki44554

Ο Σκορπιός αγαπά το λικέρ και δεν είναι αντίθετος με τα ακριβά ουίσκι. Εάν ο Σκορπιός μεθύσει μπορεί να γίνει εξαιρετικά πνευματώδης κάτω από την επιρροή, αλλά θα μπορούσε να επίσης λίγο πιο απότομος. Έτσι, αν πίνετε με έναν Σκορπιό, μην εκπλαγείτε αν φαίνεται να αστειεύεται, αλλά ξαφνικά σας καρφώσει με το κεντρί του.

Επιλογή ποτών: Ακριβά λικέρ ή ουίσκι, ποτά με βάση τη σοκολάτα και τον καφέ, καθώς και ακριβά αποστάγματα από κόκκινα κρασιά.


Τοξότης

Οι περιπλανώμενοι Τοξότες θα επιλέξουν να πιουν ποτά από ξένες χώρες, των οποίων τα ονόματα δεν μπορούν να προφέρουν. Με την διάσημη έλλειψη τακτ τους, ξέρετε ότι θα τους πάρετε την γυμνή «αλήθεια», όταν είναι μεθυσμένοι. Όμως, η πραγματική διασκέδαση είναι όταν τους προτείνετε κανένα τρελό κέντρισμα ή ηλιθιότητα. Τότε είναι που εκείνος που θα εκμεταλλευτεί την κατάσταση, για να βάλει αλάτι ή καθαρτικό στο ποτό και να κλέψει στιγμές γέλιου και διασκέδασης!

Επιλογή ποτών: Ξένες μπύρες και κοκτέιλ.


Αιγόκερως

Δεν υπάρχουν πάρα πολλά να πω εδώ, καθώς οι Αιγόκεροι δεν είναι μεγάλες πότες. Οι αίγες του ζωδιακού κύκλου, θα χρειαστούν κατά πάσα πιθανότητα ένα ποτήρι ή δύο για να μπουν σωστά στην εορταστική αίσθηση των πραγμάτων. Οι Αιγόκεροι έχουν την τάση να είναι λίγο σκληροί, γι 'αυτό είναι στο χέρι σας, αν τους φιλοξενείτε, να τους βοηθήσετε να χαλαρώσουν. Επιλέγουν συχνά λευκό κρασί ή ποτό που είναι πιο ξηρό από το γλυκό, καθώς και βότκα ή κοκτέιλ σαμπάνιας.

Επιλογή ποτών: Port, Cherry , κοκτέιλ σαμπάνιας.


Υδροχόος

Secret-Garden-Party

Οι Υδροχόοι πιστεύουν ότι αν κάνουν τα πράγματα ή τα δουν το ίδιο όπως όλοι οι άλλοι, θα είναι στα μισά του δρόμου προς την κόλαση. Έτσι, σε κάθε ευκαιρία που παίρνουν, έχουν ως στόχο να αποδείξουν πόσο διαφορετικοί είναι. Αναμένεται ότι οι μέσοι Υδροχόοι θα επιλέξουν τα νεότερα και πιο trendy ποτά που είναι διαθέσιμα. Να βεβαιωθείτε να τους πάρετε πριν το πόσιμο ποτό αρχίσει, γιατί μπορεί να πάρετε την υπόσχεση με το χαμόγελο στα χείλη τους, αλλά δεν θα μπορέσουν να σας γυρίσουν οδηγώντας νηφάλιοι σπίτι.

Επιλογή ποτών: Οτιδήποτε νέο, μοντέρνο κοκτέιλ ή ποτό.


Ιχθύες

Οι αγαπητοί γλυκοί, ευαίσθητοι Ιχθείς έχουν μια εθιστική προσωπικότητα. Διότι, το αστείο, περίεργο κάρμα που συμβαίνει με τους Ιχθείς, είναι να αναπτύξουν γρήγορα μια υψηλή ανοχή για το αλκοόλ και μπορεί, εάν αφεθεί ανεξέλεγκτο, τουλάχιστον οι πολυπάθεις φίλοι και οικογένειά τους, να υπόκεινται σε κάθε είδους αγενείς «αλήθειες» στη δική τους «σοβαρότητα».
Το μυαλό των Ιχθύων είναι εξαιρετικά δημιουργικό, ενδεχομένως ιδιοφυΐα, έτσι ώστε ό, τι σας προσφέρουν σαν ποτό θα είναι δυνητικά θεαματικό.

Επιλογή ποτών: Φρουτώδη, αλμυρά, ξινά ποτά.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved