Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 30/4

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;

Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 30/4

Σχολιάζοντας την επικαιρότητα

Μες την εβδομάδα φαίνεται πως θα κριθεί η τύχη του ΟΠΑΠ και όπως έχουμε γράψει στα Σεληνιακά φαινόμενα του Απρίλιου η Έκλειψη Σελήνης που πραγματοποιήθηκε στο ζώδιο του Σκορπιού (πλειοδοτήσεις, οικονομικές διαπραγματεύσεις) στην 5η μοίρα (τζόγος, τυχερά παιχνίδια) σχετίζεται άμεσα με επιχειρήσεις τυχερών παιχνιδιών, όπως είναι ο ΟΠΑΠ, και οι δυσκολίες που αναφέρουμε ήδη έχουν εμφανιστεί. Το ΤΑΙΠΕΔ πουλάει τον ΟΠΑΠ 670 εκατομμύρια ευρώ αλλά η πλειοδότρια εταιρεία έχει κάνει μικρότερη προσφορά κατά 48 εκατ. ευρώ. Αν και το πρόβλημα που φαίνεται να εμφανίζεται είναι κατά πόσο θα βρεθεί λύση σε αυτή την αγοροπωλησία το ουσιαστικό θέμα είναι ότι δεν θα έπρεπε να ξεπουληθεί μια επικερδής επιχείρηση και αυτό βεβαίως προκαλεί θλίψη. Αυτό ωστόσο που δεν μπορεί συμβεί είναι να τα βάλει η κυβέρνηση με τη νοημοσύνη μας και να μας πείσει ότι είναι για καλό μας.

Η εξίσωση της ημέρας και η ερμηνεία της

Αφροδίτη=ΜηδενικήΚριού/ΚρόνοςΥποθετικός=Ωροσκόπος/Ζευς=Ήλιος/Άδμητος=Κιούπιντο/Ζευς=Άδμητος/Ποσάιντον

Φιλειρηνικές οργανώσεις. Φιλανθρωπικό κίνημα. Πράξεις εις το όνομα της αγάπης. Συμμόρφωση με ένα αίτημα ή επιθυμία. Αναισθησία στον πόνο. Αρμονική κοινότητα. Ισορροπία ψυχής, μυαλού και σώματος. Εμπορικές επιχειρήσεις ειδών σπιτιού και καλλυντικών.

Συμβουλή

Διανύοντας την εβδομάδα των Παθών μπορεί οι πορείες και τα συλλαλητήρια να μην λείψουν ωστόσο θα είναι οι πράξεις αγάπης που θα κερδίσουν το μεγαλύτερο μέρος του ενδιαφέροντός σας. Πίσω από κάθε ετοιμασία, προετοιμασία, συνάντηση, αγορά ενυπάρχει η επιθυμία να δώσετε και να λάβετε χαρά και αγάπη. Άτομα που γνωρίζετε όπως και πρόσωπα που δεν γνωρίζετε καν θα συντροφεύουν τη σκέψη σας και θα είναι στο μυαλό σας, ακόμα κι αν κάνετε ένα σωρό πράγματα και κάπου το ξεχνάτε. Και ίσως η λύπη να εναλλάσσεται με τη χαρά και τα δάκρυα με το χαμόγελο, θυμίζοντάς σας πως μια ψυχή ακόμα κι αν δεν είναι από τη φύση της χαρούμενη μπορεί να γίνει όσο ασχολείται με κάτι που της δίνει χαρά.

Το απόφθεγμα της ημέρας: «Αν λες την αλήθεια, δεν χρειάζεται να θυμάσαι τίποτα» Mark Twain

Το τραγούδι της ημέρας: Τ. Καρέζη/Γ. Μαλούχος/Π.Κυριάκος - Το σαραβαλάκι μου

Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911


*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved